Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ???JEΝNIFER LOPEZ "WE ARE ONE" & SHAKIRA "LA LA LA"

 Στίχοι  WE ARE ONE  
(Hip hop , Rap)
[Pitbull]
Σηκώστε τις σημαίες ψηλά στον ουρανό
και το κύμα τους  στην άλλη 
πλευρά
Δείτε τον κόσμο 
από όπου είστε 
Δείτε τον κόσμο είμαστε ένα (μία αγάπη, μια ζωή) Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola 

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Μια αγάπη, μια ζωή, ένας κόσμος, ένας αγώνας Όλος ο κόσμος, μια νύχτα, μια χώρα, η Βραζιλία. Όλοι σηκώστε τις  σημαίες σας στον ουρανό και να κάνετε ό, τι αισθάνεστε. Είναι ο κόσμος σας, ο κόσμος μου, ο κόσμος μας σήμερα και καλούμε όλο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο για να παίξει. Είναι ο κόσμος σας, ο κόσμος μου, ο κόσμος μας σήμερα, και καλούμε  ολόκληρο τον κόσμο, σε όλο τον κόσμο για να παίξει Es mi mundo, tu mundo, el mundo de nosotros Invitamos μια todo el mundo a jugar con nosotros Βάλτε σημαίες σας επάνω στον ουρανό  και το κύμα τους στην άλλη  πλευρά.Δείτε τον κόσμο όπου είστε . Δείτε τον κόσμο είμαστε ένα (μία αγάπη,  ζωή) Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola Jenny, Ντέιλ
[Τζένιφερ Λόπεζ] 
Μια νύχτα παρακολουθήσετε τον κόσμο να ενώνει δύο πλευρές, ένας αγώνας και ένα εκατομμύριο μάτια θα πετύχουν με την καρδιά τόσο σκληρά Shoot, πτώση, τα αστέρια γροθιές  προς τον ουρανό απόψε παρακολουθούμε τον κόσμο να ενωθεί, ένωση του κόσμου ένωση του κόσμου. Για τη πάλη, πάλη, πάλη, μια νύχτα. Παρακολουθήστε τον κόσμο ενώνουν δύο πλευρές, ένας αγώνας και ένα εκατομμύριο μάτια Hey, hey, hey, Força Força έλα να τραγουδήσει μαζί μου Hey, hey, hey, ole ola έρθει φωνάζουν έξω μαζί μου Hey, hey, hey, έλα τώρα Hey, hey, hey, έλα τώρα Hey, hey, hey, hey, hey [Pitbull] Βάλτε τις σημαίες σας επάνω στον ουρανό  και το κύμα τους στην άλλη πλευρά.Δείτε τον κόσμο όπου είστε  Δείτε τον κόσμο είμαστε ένα (μία αγάπη, η ζωή) Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola Cláudia Leitte , obrigado 
[Cláudia Leitte]
É meu, é seu Hoje é tudo nosso Quando chega o mundo inteiro pra Jogar é pra mostrar que eu posso Torcer, chorar, sorrir, gritar Não importa o resultado, vamos extravasar 
[Pitbull] 
Βάλτε τιςσημαίες σας στον ουρανό  και το κύμα τους στην άλλη πλευρά.
Δείτε τον κόσμο όπου είστε  Δείτε τον κόσμο είμαστε ένα (μια αγάπη, η ζωή) Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola Ole ole ole ola


 

Αντίθετα με ό,τι είχε ειπωθεί στην ανακοίνωση της FIFA τη Δευτέρα, η διεθνούς φήμης σταρ Τζένιφερ Λόπεζ (φωτ.) ανακοίνωσε σε συνέντευξή της στο Associated Press ότι τελικά θα είναι παρούσα στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Λόπεζ θα ερμηνεύσει το επίσημο τραγούδι του Μουντιάλ «We Are One (Ole Ola)» μαζί με τον ράπερ Πίτμπουλ και τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λίτε σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου επίσημου παιχνιδιού του τουρνουά ανάμεσα στη Βραζιλία και την Κροατία.

«Η Jennifer  πάντα ήθελε να συμμετάσχει στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου", H Jennifer δεν θα ήθελε να απογοητεύσει τους οπαδούς της και   τους οπαδούς του futbol. Θα είναι εδώ. "
δήλωσε ο αντιπρόσωπος της.
Το τραγούδι έχει απογοητεύσει πολλούς Βραζιλιάνους που έχουν παραπονεθεί ότι ακούγεται πολύ γενικό για 
το κοινό της χώρας  Bossa Nova,   και ότι διαθέτει ξένους μουσικούς τραγουδώντας κυρίως στα Αγγλικά και Ισπανικά.Και μόνο για λίγα δευτερόλεπτα στο τέλος του τραγουδιού Leitte στα πορτογαλικά.
Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας πριν την υποδοχή  της Κροατίας στο εναρκτήριο παιχνίδι του τουρνουά. 

Pitbull, Leitte και τώρα JLo θα εκτελέσει το τέλος της τελετής,  Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Δάφνη Cornez είπε ότι «είναι ένα αφιέρωμα στη Βραζιλία και τους θησαυρούς της:. τη φύση, τους ανθρώπους, το ποδόσφαιρο"
shakira-
Το τραγούδι της Σακίρα που θα αποτελεί το soundtrack του Μουντιάλ 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Βραζιλία.

Το τραγούδι, καθώς ήταν αναμενόμενο, κινείται σε πολύ ανεβαστικούς ρυθμούς και αποτελεί το δεύτερο τραγούδι της Σακίρα για Μουντιάλ μετά το “Waka Waka” για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής το 2010.

Το τραγούδι έχει τίτλο «La La La», και τους στίχους έχει γράψει η ίδια η Σακίρα ως επεξεργασμένη εκδοχή του νέου τραγουδιού της «Dare».

«Είναι σε βραζιλιάνικο ρυθμό, οι στίχοι είναι προσωπικοί και είναι όντως μια ηχογράφηση ειδικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε σχετικά στη Daily Star η τραγουδίστρια.
Μάλιστα, στο τέλος ακούγεται και η φωνή του γιου της με τον Gerard Pique, Milan Pique Mebarak.
ΣΤΙΧΟΙ Λα Λα Λα Λα Λα 

Αισθάνεσαι τον πλανήτη να είναι  ένα τύμπανο  που καλεί στον ίδιο ρυθμό Ακούσε το σφύριγμα για να κλωτσήσεις τη μπάλα Όλος ο κόσμος πετά στα ύψη σαν τον αετό του Ρίο παίζουμε σαν να χορεύουμε Μόνο σήμερα Δεν υπάρχει Αύριο Αφήστε τα όλα πίσω Σε αυτόν τον τόπο. Δεν υπάρχει χώρος για φόβο ή θλίψη.  Λα Λα Λα Λα Λα Σας προκαλώ Φτάσατε Είναι ο τόπος Δεν υπάρχουν άλλες αμφιβολίες. Στο χρόνο που έρχεται  ο  πλανήτης Γίνετε ένα. Όπως ένα τύμπανο του πεπρωμένου καλώντας Γερμανικά, Κολομβιανά, Ισπανικά και Γαλλικά έξω από το  πάγκο.  Εδώ παίζουμε σαν να χορεύουμε. Είναι Βραζιλία και τώρα ξέρετε ότι είναι αλήθεια ότι το θέλετε Στη συνέχεια, ενεργούν σαν να εννοεί Με όλους βλέποντας Είναι αλήθεια  τολμήστε να αισθανθείτε ότι Λα Λα Λα Λα Λα τολμώ είναι αλήθεια ότι θέλετε συνέχεια να ενεργεί σαν να σημαίνει Όλος ο κόσμος παρακολουθεί Είναι αλήθεια  τολμούν να νοιώσουν το Λα Λα Λα Λα Λα Σας προκαλώ
Ακούστε το «La La La»:

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση κειμένου στα Ελληνικά http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr
Αναφορές:

http://ngradio.gr
http://www.kathimerini.gr/
http://latino.foxnews.com/
 http://artists.letssingit.com