Κυριακή 21 Μαΐου 2017

H RIHANNA ΑΙΦΝΙΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για RIHANNA

Το προσωπικό και οι συνεργάτες του γνωρίζουν ότι

 « ο πρίγκιπας William είναι ο Αντίχριστος » και αυτός θα είναι ο μελλοντικός βασιλιάς της Παγκόσμιας κυβέρνησης που προωθεί η Νέα Τάξη.
RIHANΑ: Ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι ο Αντίχριστος.
Ο πρίγκιπα William « έχει πάντα δαιμονικές οντότητες πίσω και γύρω του ισχυρίζεται η Rihanna ακόμη λέει ότι ο William έχει ήδη αναλάβει το ρόλο του πίσω από τα παρασκήνια.
Η Rihanna  μιλάει για την ύπαρξη δαιμονικών οντοτήτων: το συνηθίζεις.  Ζείς με αυτές Τι μπορείς να κάνεις?  
Εξηγεί όταν πρώτη φορά  συνάντησε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ ήταν ένας δαίμονας πίσω του  « όλοι μιλούν γι 'αυτό »  ο ρόλος του Γουλιέλμου ως βασιλιά είναι « κοινό μυστικό » μεταξύ των ελίτ Illuminati.
Στο βίντεο που ακολουθεί πίσω από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ παρουσιάζεται ο λευκός καβαλάρης της Αποκάλυψης.
Το 2004 η Associated Press που ελέγχουν  οι Rothschild  , δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να ποζάρει με ένα αρνί σαν τον Ιησού Χριστό, που η Αγία Γραφή τον αποκαλεί ο Αμνός του Θεού.
 για έναν απλό παρατηρητή μοιάζει με αθώα φωτογραφία  αλλά για τους γνώστες  του Τεκτονισμού και  της Αποκάλυψης, ο πρίγκιπα Γουίλιαμ αναγνωρίζεται στη φωτογραφία ως Αντίχριστος.
Ο Αντίχριστος έχει περιγραφεί  σαν ένας  γοητευτικός άνδρας που θα εξαπατήσει με ψέματα τον κόσμο , οι Ελευθεροτέκτονες τον αποκαλούν   Baphomet  συνήθως απεικονίζεταιμε  διχαλωτές οπλές.
rihanna-illuminatiΓιατί ο πρίγκιπας William κρατώντας τη διχαλωτή  οπλή στη φωτογραφία;
Σύμφωνα με την Rihanna ήταν μια μυστική επικοινωνία της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας και της Νέας Παγκόσμιας Τάξης όπου ανακοίνωσε την ανάληψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ στο ρόλο του Βασιλιά των  Illuminati 
Ο Prince William ήταν η προφανής επιλογή για  αυτό to ρόλο. 
Ως ο μεγαλύτερος γιος της πριγκίπισσας Diana - που θυσιάστηκε σε μια τελετουργία αίματος Illuminati - Ο William έχει  προοριστεί για το ρόλο αυτό από τη γέννησή του και παραμένει υπό τον έλεγχο της Βουλής των Ρότσιλντ.
« Είναι πραγματικά μια πολιτική θέση, πάνω από μια θρησκευτική, » λέει η Rihanna , εξηγώντας ότι ο ρόλος του Γουλιέλμου ως βασιλιά της μιας παγκόσμιας κυβέρνησης 
θα γίνει γνωστή στην ανθρωπότητα μετά από μια παγκόσμια καταστροφή.
Η Rihanna πρόσφατα συνάντησε τον νεότερο πρίγκηπα Harry στο Μπαρμπάντος στη παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS , όπου έκαναν το τέστ για τον ιό HIV 
Όμως, σύμφωνα με την Rihanna, ο Χάρι δεν αποτελεί μέρος των σχεδίων των Illuminati.

Το γεγονός είναι ένα ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη σχεδιάζει το μέλλον της ανθρωπότητας και την επόμενη φάση του Masterplan του. 
Μια μοναδική παγκόσμια κυβέρνηση, με επικεφαλής τον ένα Illuminati βασιλιά, τον Αντίχριστο, που είναι σχεδόν εδώ.

Δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο η Νέα Τάξη έχει τον έλεγχο στο φαγητό μας, το νερό μας στον αέρα, και στην αποχαύνωσης των μαζών μέσα από τα μέσα ενημέρωσης.

Η ενημέρωση του κόσμου είναι το σημαντικότερο όπλο εναντίον τους . Οι άνθρωποι ζώα πρέπει να αφυπνιστούν πριν είναι πολύ αργά γιατί μας οδηγούς στον πλήρη έλεγχο δηλαδή στην απόλυτη σκλαβιά.


Ελεύθερη μετάφραση του  ιστολογίου http://taxidixoristaftotita.blogspot.gr/  
από το   wuc-news.com 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ