Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

!!!!!Η ΡΟΔΟΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ!!!!



Στην Αθήνα κοιμούνται ή ακόμη χειρότερα παριστάνουν ότι κοιμούνται. Το θέμα της Θράκης που το Onalert αλλά και άλλα ΜΜΕ έχουν πολλές φορές αναδείξει μήπως και κάποιος φιλοτιμηθεί και ασχοληθεί είναι μόνο η αρχή .

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν την δεύτερη φάση του σχεδίου “ειρηνικής εισβολής” τους όχι τώρα αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μετά από την Θράκη σειρά έχουν τα Δωδεκάνησα. 

Μια είδηση απο τα tourkikanea.gr απλά επιβεβαιώνει την διαπίστωση. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Ροδόπης “ο Τζαχίτ Μουσταφά που παραδίδει μαθήματα τουρκικών στην Ρόδο συνελήφθη πριν από τις εκλογές για το ευρωκοινοβούλιο τρεις φορές από την αστυνομία και κρατήθηκε με το αιτιολογικό πως ασκούσε προπαγάνδα υπέρ του κόμματος DEB.

Η Ομοσπονδιακή Ένωση Ευρωπαϊκών Λαών (FUEN), κατήγγειλε την αυθαίρετη σύλληψη του Τζαχίτ Αλιοσμάν-δασκάλου τουρκικών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου Αδελφοσύνη, που έγινε τρεις φορές από την αστυνομία με το αιτιολογικό πως ασκούσε προπαγάνδα υπέρ του κόμματος DEB. Η FUEN κάλεσε τις ελληνικές αρχές να σεβαστούν το δικαίωμα για ελεύθερες εκλογές και να εγγυηθούν το δικαίωμα για ελεύθερη έκφραση των πολιτών.

Ο Τζαχίτ Μουσταφά μέλος της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης , μετά από την συνταξιοδότηση του, μαζί με την σύζυγο του Γκιουλτέν Μουσταφά δίνουν μαθήματα τουρκικών στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μουσουλμάνων Ρόδου Αδελφοσύνη, σε παιδιά της τουρκικής κοινότητας Ρόδου, τα οποία μετά από το κλείσιμο των σχολείων τους το 1974 στερήθηκαν της εκπαίδευσης στην μητρική τους γλώσσα. Ο Τζαχίτ Μουσταφά που ανοιχτά και δημόσια εκφράζει την τουρκική του ταυτότητα, προεκλογικά στήριξε ξεκάθαρα το DEB και μοίρασε φυλλάδια του. Το κόμμα DEB μετείχε στις εκλογές με σκοπό να δώσει ένα μήνυμα στην νοοτροπία που αγνοεί τα αιτήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Ο Τζαχίτ Μουσταφά συνελήφθη τρεις φορές επειδή έκανε προεκλογική προπαγάνδα για το κόμμα DEB. Την πρώτη φορά κρατήθηκε μια ώρα, την δεύτερη δύο ώρες και την τρίτη για ακόμη μεγαλύτερο διάστημα και μετά αφέθηκε ελεύθερος”.


Η είδηση δεν είναι οι συλλήψεις του δασκάλου που πιθανότατα έγιναν για άλλο λόγο κι όχι γι΄ αυτόν που υποστηρίζουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος. Είναι ότι οι Τούρκοι έχουν αρχίσει να διαμορφώνουν “κλίμα Θράκης” και σε άλλο σημειο της ελληνικής επικράτειας. Στην Ρόδο αλλά και σε άλλα νησιά των Δωδεκανήσων. Μην ξεχνάμε ότι ο ίδιος ο Νταβούτογλου όταν είχε επισκεφθεί τη Ρόδο είχε πάει σε τζαμί του νησιού και αμέσως μετά …βγήκε παραπονούμενος για την κατάσταση στην οποία το βρήκε.
Επειδή στην Θράκη είδαμε τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας μακρόχρονης και σοβαρής πολιτικής ελπίζουμε ότι τουλάχιστον στα Δωδεκάνησα θα αποδειχτούμε στοιχειωδώς σοβαροί.

onalert.gr/