Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ "ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ"!!!ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΟΜΠΑΜΑ!!!

Όπλα καιρικές συνθήκες με καταστροφικές θύελλες, ο Ομπάμα προειδοποιεί να μας προετοιμάσει για το χειρότερο


Αυτή η ανακοίνωση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ σε συμπαιγνία με τη διεφθαρμένη κυβερνητική, στην υπηρεσία της θανάσιμης σκιάς FEMA, είναι ένας φόρος τιμής για το τι θα εξαπολύσουν στους Αμερικανούς για την επόμενη σεζόν. Χάρη στο τεράστιο HAARP / EMF, το οποίο λένε ότι έχει κλείσει, αλλά δεν είναι αλήθεια .... εκτός από την τεχνολογική ευαισθητοποίηση των chemtrails και την παρακολούθηση από την εναλλακτική κοινότητα θα είναι σε θέση να προσδιορίσει με μια ματιά τα όπλα της γεωμηχανικής.
Ike_Nasa091008_b_1
τυφώνες

Σημειώστε ότι η ισχύς των ανέμων που παράγονται από το Ελ Νίνιο θα πρέπει κανονικά να μετριαστεί το κλίμα. Αυτοί είναι οι τύποι των ρευμάτων, καθώς το ρεύμα jet που, είναι σε θέση να οδηγείτε με τη χρήση της τεχνολογίας για τον έλεγχο του χρόνου.
Isabel_Eye_ISS2003259_lrg

Ο Ομπάμα προειδοποιεί για καταστροφικούς τυφώνες, και της κλιματικής αλλαγής

Παρά το γεγονός ότι ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους του αρχηγείου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), ο Ομπάμα κάλεσε το κοινό να προετοιμαστεί από τώρα για τον τυφώνα φέτος. 
"δήλωσε ο Ομπάμα, οι αλλαγές που βλέπουμε στο κλίμα μας, σημαίνουν ότι, δυστυχώς, όπως οι αμμοθύελλες θα μπορούσαν να είναι πιο συχνές και καταστροφικές.
fema
"Πρόσθεσε επίσης, οτί πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους κινδύνους της ρύπανσης διοξειδίου του άνθρακα που συνέβαλαν σε αυτήν την αιτία της αλλαγής του κλίματος και την υπερθέρμανση του πλανήτη. 
FEMA
Η FEMA είναι βασικά μια περίληψη αυτών που αποτελούν  «σκοτεινές δυνάμεις», στη δημιουργία στρατόπεδων συγκέντρωσης.  Είναι η ίδια εφαρμογή της Ατζέντα 21 για να κάνουν πιο μαλακό το έδαφος, και να επικεντρωθούν οι πληθυσμοί σε ομάδες για τον έλεγχο, για να οδηγήσουν την γνώση με ψεύτικες σημαίες.
——————————————————————————————————————–