Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!!!




Τόνοι ηρωίνης φορτώνονται σε Τούρκικα καράβια και σε Μουσουλμανικά λιμάνια και που διανέμονται στην Ελλάδα από δίκτυο το οποίο μόνο με παρέμβαση της Αμερικάνικης DEA εξαρθρώθηκε.
Γιατί χρειάστηκε η βοήθεια των ΗΠΑ;
Μήπως για τους ίδιους λόγους που η 17Νοέμβρη εξαρθρώθηκε από τις ξένες μυστικές υπηρεσίες που δραστηριοποιήθηκαν μετά την εκτέλεση του Βρετανού στρατιωτικού ακόλουθου το 2000 στην Αθήνα;
Οι συνολικά δύο τόνοι ηρωίνης που βρέθηκαν είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου της διακινησης που γίνεται στα Βαλκάνια.
Βαλκανικές χώρες (όχι βέβαια η Ελλάδα) χρησιμοποιούν ακόμα και την πολεμική τους αεροπορία και το ναυτικό τους για να διακινούν ηρωίνη την οποία οι Ταλιμπάν πουλάνε πάμφθηνα .
Να είστε σίγουροι ότι το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών στοχεύει στην Ελληνική νεολαία και εντάσσεται σε γενικότερο σχέδιο αποσταθεροποίησης.
Η όλη προσπάθεια επιδοτείται από κεφάλαια γειτονικής χώρας αλλά άλλων χωρών της Μ.Ανατολής.
H ηρωίνη πρέπει να φθηνύνει και να γίνει προσιτή σε όλους ,μια ΄΄προωθητική ενέργεια” η οποία θα βγάλει τα λεφτά της στο μέλλον.
Κοιτάξτε μετά τις δημοτικές εκλογές ποιοι διατυμπανίζουν ανάπτυξη ”αλά Μαιάμι” και ”Λας Βέγκας” και θα καταλάβετε.
Συμπτώσεις με πολύ αλάτι και υγρασία σε αντίστοιχες πόλεις
Οι Κινέζοι αγοράζουν τα λιμάνια μας για 7 δις .
Η Ελλάδα μετά από 3000 χρόνια ναυτικής και εμπορικής ιστορίας παραδίδει τα λιμάνια άνευ όρων για ένα ξεροκόμματο.
Σε αντάλλαγμα οι Κινέζοι μας στέλνουν τα ερωτευμένα ζευγάρια τους τα οποία βγάζουν φωτογραφίες και παντρεύονται στα Ελληνικά νησιά.
Χαίρονται οι τοπικοί ταβερνιάρηδες, ρέει το τουριστικό χρήμα η ταμειακή μηχανή χαλασμένη και σήμερα, δε βγάζει αποδείξεις , άτιμο κράτος μας έχεις ρημάξει , έχω δύο στόματα να θρέψω, όλοι καλοί είναι Κινέζοι-Γερμανοί Τούρκοι , το μεροκάματο να βγαίνει.
Παρόλα αυτά τα συμφέροντα των Κινέζων έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα του άξονα Γερμανίας-Αράβων Κόλπου και Τουρκίας που θα δείτε παρακάτω.
Οι Κινέζοι έχουν μέχρι τώρα καταφέρει διείσδυση μεγάλου εύρους στην Αφρική αλλά με ειρηνικό τρόπο και χωρίς να επεμβαίνουν παρασκηνικά στην πολιτική σκηνή των χωρών.
Η διείσδυσή τους χαρακτηρίζεται από άκρατο ωφελιμισμό αλλά δεν έχει την επεμβατική μορφή της Δύσης .
Σε ότι αφορά τα Ελληνικά λιμάνια θα ακολουθήσουν πολλές ζυμώσεις και υπόγειες συγκρούσεις με τους Γερμανούς οι οποίοι ορέγονται το ίδιο φιλέτο αλλά και με τους Ρώσους, έστω και σε μικρότερο βαθμό.
Η Κίνα έιναι μια ήρεμη δύναμη που στερείται του θράσος και της αβελτηρίας των νεοσυντηριτκών δυτικών και πάντα κάνει προσεκτικές και ζυγισμένες κινήσεις.
Αλλά δεν βαριέσαι, η Ελλάδα ξεπουλάει τα ασημικά της χωρίς έστω επαρκή ανταλάγματα , αυτό έχει σημασία.
Ο Αμερικάνος πρέσβης στην Ελλάδα σε συνέντευξη του την Καθημερινή δηλώνει ότι τα κοιτάσματα στο Αιγαίο και Κύπρο μπορεί να μην είναι ανάλογα των προσδοκιών μας ενώ αυτά του Ιονίου είναι διαπιστωμένο ότι θα αποφέρουν κέρδη.
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί…..
Κάποιοι δεν θέλουν τα πετρέλαια της ανατολικής Μεσογείου να εξορυχθούν προτού η χώρα είτε διαμελισθεί είτε απονεκρωθεί.
Κάποιοι δεν θέλουν αν μοιρασθούν τα κέρδη αλλά κυρίως δεν θέλουν μια νέα ενεργειακή και οικονομική υπερδύναμη στην περιοχή.
Προωθείται το σχέδιο όχι απλά αφελληνισμού άλλα εξισλαμισμού της Αθήνας η οποία θα αποτελέσει τον όγκο που θα κάνει αφελληνικές μεταστάσεις σε όλη την Ελλάδα.
Καταργούνται στρατιωτικά αεροδρόμια στην Κρήτη και αποσύρονται λόγω έλλειψης κονδυλίων συντήρησης τα A 7 CORSAIR έτσι απλά , επειδή ο κωδικός του προυπολογισμού στο λογιστικό φύλλο δεν έχει πλέον κονδύλια.
Στην Θράκη υπάρχουν χωριά και κοινότητες που οι χριστιανοί κάτοικοι δεν εκπροσωπούνται στα δημοτικά συμβούλια.
Ποίος είναι η μειονότητα τώρα;
Κατατέθηκε τροπολογία νόμου καταχωνιασμένη σε άσχετο νομοσχέδιο και λίγο πριν κλείσει η Βουλή με την οποία επιτρέπεται σε εταιρίες-επιχειρήσεις με στόλο οχημάτων και φορτηγών να διατηρούν δεξαμενές καυσίμων σε ιδιόκτητο χώρο χωρίς άδεια, απλά με μια βεβαίωση πυρασφάλειας από την πυροσβεστική.
Ποιόν κοροϊδεύουν για την πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων ;
Μα εσένα που πάγωσες τον χειμώνα λόγω εξομοίωσης της φορολογίας.
Υπάρχουν εφημερίδες και sites που ως κύρια ασχολία έχουν την προπαγάνδα της απόλυσης των δημοσιών υπαλλήλων και ας έχει μειωθεί ο δημόσιος τομέας κατά 250,000 .
Όταν η ΄΄απελευθερωτικές δυνάμεις ” της Δύσης εισβάλουν σε κάποια διαλυμένη χώρες το πρώτο που κάνουν είναι η ανασύσταση του κράτους και του δημόσιου τομέα.
Όταν εισβάλουν σε ήδη ανεπτυγμένα κράτη τότε ακολουθούν αντίστροφη τακτική.
Λες και η εταιρία που θα αντικαταστήσει την καθαρίστρια δεν θα παίρνει λεφτά από το κράτος .
Το δεύτερο βήμα θα είναι η διακοπή σύνταξης στους απολυμένους λόγω μνημονίου δημόσιους υπαλλήλους οι οποίοι έχουν δικαίωμα για σύνταξη με την δικαιολογία ότι επιβαρύνουν τα ταμεία, λες και η κυβέρνηση δεν έφαγε 15 δις των ασφαλιστικών με το κούρεμα των ομολόγων,οι εργαζόμενοι φταίνε πάντα και αν νομίζουν ότι δεν φταίνε τότε θα φάνε ξύλο με ενισχυμένο γάντι των ΄΄οργάνων”.
Όσο για τον ιδιωτικό τομέα η επιτυχία των Γερμανών είναι 100% .Πλήρης κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων.
Διάλυση επιχειρήσεων , φορολογική σφαγή αυτοαπασχολούμενων και μια έξοδο ανέργων στο εξωτερικό ανάλογη με την ανταλλαγή πληθυσμών που έγινε το 1924 με την Τουρκία.
Αυτή όμως την φορά οι χριστιανοί είναι που φεύγουν από την Ελλάδα και αντικαθίστανται από μουσουλμάνους.
Τελικά ποιος έχει αποικιοποιήσει την Ελλάδα;
Μήπως οι Γερμανοί με το μνημόνιο;
Μήπως οι ΗΠΑ με τα ήξεις αφίξεις σχετικά με τα πετρέλαια και το Κυπριακό;
Μήπως η Τουρκία η οποία αλλοιώνει συνειδήσεις στην Θράκη με Καταριανά και Σαουδοαραβικά κεφάλαια και που ετοιμάζει είτε επιχειρηματική είτε στρατιωτική απόβαση την Ελλάδα;
Μήπως και οι δύο παραπάνω που μας ανάγκασαν να αποκυρήξουμε τον SOUTH STREAM και να συμφωνήσουμε για τον TAP ο οποίος φαίνεται ως συμφερόντων Αζερμπαϊτζάν αλλά στην ουσία είναι Γερμανό-Καταριανών συμφερόντων και εντάσσεται στην προσπάθεια απεξάρτησης της Γερμανίας από την Ρωσία με την δημιουργία του ”Νότιου Ενεργειακού Διαδρόμου”, εγχειρήματος που θέλει να περιλάβει μελλοντικά τα κοιτάσματα Αραβικής χερσονήσου-Ιράν-Ιράκ-Αιγύπτου -Ισραήλ-Ελλάδας -Κύπρου ,τα οποία θα διοχετεύονται στην Γερμανία μέσω ΤΑΡ με την Τουρκία ως ενεργειακό κόμβο.Βέβαια αυτό απαιτεί τον έλεγχο των παραπάνω κοιτασμάτων είτε με το καλό είτε με πόλεμο .
Τι νομίζετε ότι κάνει η ISIS ;
Τελικά όλοι κάτι θέλουν και όλοι έχουν σχέδια αλλά τελικά ποιοι θα πάρουν τα περισσότερα;
Η πρώτη τραπεζική χρεοκοπία συντελέσθηκε την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 στην Βουλγαρία με την КОРПОРАТИВНА ТЪРГОВСКА БАНКА, την πρώτη σε μέγεθος ιδιωτική τράπεζα στην Βουλγαρία μετά τις τέσσερις ελληνικών συμφερόντων
Η κεντρική τράπεζα της Βουλγαρίας πάγωσε όλες τις δραστηριότητες της KTB , διόρισε δύο επιτηρητές , απαγόρευσε στους μετόχους με πάνω από 10% το δικαίωμα ψήφου και εγγυήθηκε για τις καταθέσεις.Επίσημα η τράπεζα δεν κηρύχθηκε σε πτώχευση αλλά όλοι ξέρουν πλέον την αλήθεια.
Το 30% ανήκει των κεφαλαίων της είναι Αραβικά αλλά η τράπεζα σύμφωνα με φήμες φαλίρισε λόγο των εγγυητικών επιστολών που εξέδωσε για εταιρίες οι οποίες θα συμμετείχαν στην κατασκευή του SOUTH STREAM , του Ρωσικού αγωγού που η Ε.Ε. και ΗΠΑ απαγόρευσαν στην κυβέρνηση της Βουλγαρίας την κατασκευή του .
Άλλες φήμες αναφέρουν ότι η τράπεζα τιμωρήθηκε απλά γιατι συμετείχε με τα κεφάλαια της στο porject του αγωγού.
Οι ίδιοι οι Άραβες που παρασκηνιακά συμβάλουν με την Γερμανία εναντίον των Ρωσικών αγωγών έχασαν τα κεφάλαια τους με το κλείσιμο της τράπεζας.
Το θέμα δεν είναι οι απώλειες ( επενδυτικό ρίσκο πάντα υπάρχει και οι Άραβες δεν ανησυχούν για το 30% μιας τράπεζας αναπτυσόμενης χώρας) αλλά οι διασυνδέσεις των τραπεζών , κεφαλαίων και επενδυτικών σχημάτων στον κόσμο που θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του συστήματος με την μορφή ντόμινο .
Ακόμα και αν η πρώτη αυτή χρεοκοπία και πέρα από κάθε κανόνα αποσοβηθεί με τεχνάσματα και παραθυράκια στην νομοθεσία , είναι σίγουρο ότι είναι η πρώτη σταγόνα μια μεγάλης καταιγίδας που θα εξελιχθεί σε πλημμύρα η οποία θα παρασύρει τα πάντα στο διάβα της.
Οι ανατολικές ευρωπαικές χώρες όπως και οι νότιες είναι ευάλωτες σε άτακτη χρεωκοπία η οποία θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και την Γερμανία. Στην καταιγίδα αυτή θα επιβιώσει όποιος θα διαθέτει κεφάλαια, χρυσό και πετρέλαιο , κατι που διαθέτουν οι Άραβες .
Η Γερμανία έχοντας καταλάβει ότι το τέλος έρχεται από καιρό έχει αποδυθεί σε υπερπροσπαθεια συγκέντρωσης χρυσού ρίχνοντας τεχνητά μάλιστα τις τιμές χαμηλά για να είναι πιο φθηνή η αγορά του τόσο από τις διεθνείς αγορές όσο και από τους χρεκοπημένους νοτιοευρωπαίους .
Μάλιστα δε η Γερμανία ασκεί και προπαγάνδα κατά του χρυσού λέγοντας ότι έιναι κακή επένδυση επειδή ακριβώς έχει πέσει η τιμή του και προτρέπει τους ανυποψίαστους να στραφούν στο ευρώ και όχι στο χρυσό.
Η Γερμανία θέλει όλο τον χρυσό για τον εαυτό της και όταν τον αποκτήσει τότε οι τιμές του θα εκτοξευθούν.
Το πιο σπουδαίο μέτρο προστασίας που έχει πάρει η Γερμανία είναι η υπόγεια και παρασκηνιακή συμμαχία της με τους Άραβες του Κόλπου και με παιδί για όλες τις δουλειές την Τουρκία.
Η Γερμανία κυριολεκτικά θα παραδώσει τι χώρες του ευρωπαϊκού νότου στους Άραβες με αντάλλαγμα την κεφαλαιακή και ενεργειακή επάρκεια της.
Η συρροή εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών είναι μέρος της συμφωνίας της Γερμανίας με το Κατάρ και την Σ.Αραβία συμφωνία που προβλέπει την σταδιακή ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης και τον περιορισμό της χριστιανικής στον πυρήνα των γερμανόφωνων και κεντροευρωπαικών κρατών.
Για την Ελλάδα το μενού αλλάζει λίγο και προβλέπει την άλωση της με την συνομοσπονδία με την Τουρκία , εγχείρημα το οποίο για να δελεάσει τους Έλληνες θα πασπαλισθεί με Αραβική χρυσόσκονη, την οποία βέβαια οι Έλληνες θα επιστρέψουν βραχυπρόθεσμα με αίμα.
Πάντα υπάρχει ανοικτό και το ενδεχόμενο ελληνοτουρκικού θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο με ναυτικό αποκλεισμό ελληνικού νησιού κάτι το οποίο θα βοηθήσει την ελληνική ελίτ να παραδώσει γη και ύδωρ χωρίς πολυδάπανες πολεμικές επιχειρήσεις .
Η Τουρκία είναι μέλος του άξονα Γερμανίας -Κατάρ και θα χρησιμοποιηθεί ως τοπικός εγγυητής των κοιτασμάτων ,ως εγγυητής του εξισλαμισμού της Ελλάδας και ως πηγή φθηνού αλλά μεσαίας κατάρτισης εργατικού δυναμικού για την Γερμανία.
Το είπε και ο Ερντογάν στην τουρκική διασπορά στην Γαλλία στα πλαίσια προεκλογικής του περιοδείας του στην Ευρώπη για τις προεδρικές εκλογές του Αυγούστου << η Ευρώπη έχει ανάγκη από τους νέους ανθρώπους της Τουρκίας>>
Η Γερμανία θα πάρει τους Τούρκους μετανάστες και ο ευρωπαϊκός νότος τους τριτοκοσμικούς.
Η Γερμανία θα λειτουργεί την βιομηχανία της με τους Τούρκους οι οποίοι έχουν κάποιες δυνατότητες ενσωμάτωσης και ο ευρωπαϊκός νότος θα μετατραπεί σε χαλιφάτο των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων.
Όποιος διαβάζει το hellenic sunrise γνωρίζει ότι τα παραπάνω έχουν γραφτεί δεκάδες φορές.
Όσο για την στάση της Ρωσίας τα πράγματα είναι ρευστά.
Η αστάθεια στην Μ.Ανατολή ανεβάζει τις τιμές πετρελαίου κάτι που ωφελεί την Ρωσική οικονομία και καθιστά περιττή οποιαδήποτε περαιτέρω δυναμική παρέμβαση .
Ωστόσο όλα θα κριθούν από τις διαθέσεις των ισλαμιστών και την δύναμη που θα αποκτήσουν διότι επόμενος μεγάλος στόχος τους δεν είναι η Κωνσταντινούπολη ή η Βόρεια Αφρική αλλά η Ρωσία και συγκεκριμένα η Τσετσενία.
Η Ρωσία θα επέμβει δυναμικά πέρα από τα νότια σύνορα της εάν οι ισλαμιστές θέσουν σε κίνδυνο την υπερκαυακασία ( όπου οραματίζονται χαλιφάτο ανάλογο με αυτό που προσπαθεί να φτιάξει η ISIS στο δυτικό Ιράκ και Συρία ) αλλά και όταν δημιουργήσουν εσωτερική αστάθεια στην Ρωσία με τρομοκρατικά χτυπήματα.
Δηλαδή ο Πούτιν κάποτε θα επέμβει έτσι και αλλιώς.
Η κατάσταση είναι χαοτική και καταδικασμένη.
Τα παραπάνω είναι μόνο μια μικρή ιδέα σχετικά με το τι μας περιμένει στο άμεσο χρονικό διάστημα.
Ο πόλεμος είναι εδώ και έχει αρχίσει αλλά ως ανταμοιβή θα έχει το ξημέρωμα μιας νέας εποχής , καλύτερης.
national-pride.org/
hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/06/blog-post_23.html