Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

OΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ - ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

Σύμφωνα με το βιβλίο του Texe Marrs "DNA Sience, Jewish Bloodline", οι Εβραίοι επιστρέφουν πίσω στις πατρογονικές τους εστίες, την Khazaria (Ουκρανία)
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΩΣ "ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
Από τους πρώτους αιώνες της πρώτης χιλιετίες, οι Χαζάροι της Ανατολικής Ευρώπης ήταν γνωστοί ως οι διαβολικοί "Φιδάνθρωποι", ενώ τώρα το Ισραήλ παραδέχεται ότι οι Εβραίοι προέρχονται από τους Χαζάρους.
Η αποδοχή από τους Ισραηλινούς ότι οι Εβραίοι δεν έχουν σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά με την Khazaria, αναφέρθηκε στην εφημερίδα "The Times of Israel" με άρθρο του καθηγητή Jim Wald στις 18 Μαρτίου 2014 και με τίτλο "Μυστικό σχέδιο για την αντίστροφη μετανάστευση προς την Ουκρανία". Στο άρθρο αυτό, ο καθηγητής Jim Wald, που σχετίζεται ότι η ισραηλινή ηγεσία, αναφέρθηκε σε μυστικό σχέδιο του Ισραήλ για την αποστολή εποίκων και στρατιωτικού εξοπλισμού στην Ουκρανία.
Το σχέδιο που επεξεργάστηκε από την κυβέρνηση Νετανιάχου διέρρευσε από κυβερνητικές πηγές, αφού υπήρχαν αυξανόμενες γενετικές αποδείξεις ότι οι Εβραίοι δεν είναι οι απόγονοι του Αβραάμ, αλλά προέρχονται από την Khazaria. Στην πραγματικότητα, οι Εβραίοι του Ισραήλ και οι ΗΠΑ, είναι ουκρανικής κληρονομιάς και η Ουκρανία είναι η καρδιά της Χαζαρίας.

Η επιστροφή στην Khazaria
Οι Ραβίνοι διδάσκουν ότι τον όγδοο αιώνα, ολόκληρο το έθνος των Χαζάρων ασπάστηκε το Ταλμούδ και την Ιουδαϊκή Καμπάλα. Υιοθετώντας το ανέντιμο, αλλά απόκρυφα αποκαλυπτικό σεξ σύμβολο του εξάκτινου αστεριού, οι Χαζάροι, γνωστοί εδώ και αιώνες ως "Φιδάνθρωποι", πολέμησαν τους Χριστιανούς και τους Ισλαμιστές. Αργότερα, μετατράπηκαν σε "Εβραίους" που μετανάστευσαν στην Πολωνία και την Ανατολική Ευρώπη. Σήμερα βρίσκονται εγκατεστημένοι ως επί το πλείστον στις ΗΠΑ και στο Ισραήλ.
Στο βιβλίο του ο Texe Marrs εξηγεί πως οι Εβραίοι "Γωγ και Μαγώγ"είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι. Η προφητική μοίρα τους είναι να λεηλατήσουν το Ισραήλ και τη Μέση Ανατολή και να χρησιμοποιήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ως όργανο τους για την εγκαθίδρυση μιας νέας Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Οι Χαζάροι, που αναφέρονται στην Αποκάλυψη 2 και 3 ως η πονηρή "Συναγωγή του Σατανά", αναφέρονται και στον Ιεζεκιήλ 38 και 39, πως είναι οι Γωγ από τη γη του Μαγώγ. Η προφητεία λέει ξεκάθαρα ότι αν οι φιδάνθρωποι εισβάλουν και κατακτήσουν το Ισραήλ, τότε θα βυθιστεί ολόκληρος ο πλανήτης στον πόλεμο και στο χάος (Αποκάλυψη 20).

Κυριαρχία επί της Αμερικής
Το 2007, οι Αμερικανοί καθηγητές της πολιτικής επιστήμης James Petras, John Mearsheimer και Stephen Walt, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική πολιτική της Αμερικής κηδεμονεύεται από το ισραηλινό λόμπι. Οι Εβραίοι μέσω των ισχυρών ομάδων τους, AIPAC, ADL, και AJC. ελέγχουν τόσο το Ρεπουμπλικανικό όσο και το Δημοκρατικό κόμμα, και ο Λευκός Οίκος εκτελεί τις επιθυμίες τους. Σ' αυτές περιλαμβάνεται και η κατάκτηση της Ουκρανίας.
Οι γενετικές ανακαλύψεις το 2012 του Dr Eran Elhaik, του κύρους του Johns Hopkins Medical University, ότι οι Εβραίοι δεν έχουν καμιά σχέση με το αρχαίο Ισραήλ, αλλά προέρχονται από την Khazaria, εξέπληξε τους Ισραηλινούς. Ακολούθησαν και άλλες επιστημονικές έρευνες υψηλού επιπέδου. Ο Wald αναφέρει ότι, "μια ομάδα επιστημόνων blueribbon από κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα ανέλαβαν να προχωρήσουν σε γενετικές έρευνες".

Ακολούθως μια επιτροπή από επιστήμονες που εξέτασαν το DNA και μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία, ενημέρωσαν την ισραηλινή κυβέρνηση ότι, πράγματι, οι Εβραίοι ανήκουν στη γραμμή αίματος των Khazarian. Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου αποφάσισε όπως εγκατασταθεί ομάδα Εβραίων εποίκων στην Ουκρανία και να διοχετεύσει στη χώρα αυτή στρατιωτικό εξοπλισμό. Στην ουσία οι Εβραίοι σκοπεύουν να μετατρέψουν την Ουκρανία επίκεντρο της αρχαίας Χαζαρίας, δηλαδή μια δεύτερη πατρίδα για τους Εβραίους.
Με αυτές οι αρχές, δήλωσε Wald, επεδώθει μια μυστική έκθεση προς την κυβέρνηση, αναγνωρίζοντας το γεγονός ότι οι Εβραίοι της Ευρώπης είναι στην πραγματικότητα Χαζάροι."

Η Ουκρανική Λύση: Δύο εβραϊκές Πατρίδες
Στην αρχή, η λύση αυτή κρίθηκε ανέφικτη και δυσοίωνη, λέει ο Wald, αλλά ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και οι σύμβουλοί του μας εξέπληξαν, φέρνοντας στο τραπέζι την Ουκρανική λύση. Κάποιοι Εβραίοι έποικοι θα φύγουν από το Ισραήλ και θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αυτή η επανεγκατάσταση θα πάρει χρόνο, το τελικό αποτέλεσμα όμως, θα είναι δύο εβραϊκές πατρίδες, το Ισραήλ και η Ουκρανία. Στην πραγματικότητα, η Ουκρανία θα γίνει μια "αυτόνομη εβραϊκή περιοχή," μιας μικρής κλίμακας διάδοχος της μεσαιωνικής αυτοκρατορίας των Χαζάρων.
- "Με τους αντάρτες της Συρίας και της Ουκρανίας, καθώς και της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν (επίσης μέρος της αρχαίας Χαζαρίας), εξηγείται πως ο Νετανιάχου ασκεί τόση πίεση στη Συρία και τη Ρωσία."

ΕΒΡΑΙΟΣ Ο POROSHENKO
Ο Petro Poroshenko, ο νέος Πρόεδρος της Ουκρανίας, είναι Εβραίος. Οι Εβραίοι, με την υποστήριξη των ΗΠΑ, τώρα ελέγχουν την Ουκρανία και είναι απασχολημένοι με τις δολοφονίες Ουκρανών και τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης. Το Ισραήλ σχεδιάζει να μετατρέψει την Ουκρανία σε μια δεύτερη πατρίδα των Εβραίων. Επί του παρόντος, μόνο το 0,2 τοις εκατό του πληθυσμού της Ουκρανίας αποτελείται από Εβραίους, αλλά όταν η εβραϊκή μειονότητα ανέλαβε την ΕΣΣΔ, σφαγιάστηκαν 66 εκατομμύρια άνθρωποι!
Το αιματηρό πραξικόπημα που διέπραξαν Ισραήλ και ΗΠΑ, στην Ουκρανία
Έτσι, κατανοούμε το σημερινό πολιτικό χάος στην Ουκρανία. Οι Εβραίοι ξεκίνησαν την αναζήτηση της νέας ουκρανική τους πατρίδας. Έχουν την υποστήριξη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες προειδοποιούν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να κρατήσει μια απόσταση από την Ουκρανία και να παραιτηθεί από τους ιστορικούς δεσμούς της Ρωσίας με το έθνος αυτό, που σήμερα κυβερνάται από το Ισραήλ.

Ο συνταγματικά εκλεγμένος πρόεδρος Γιανουκόβιτς ανατράπηκε από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο εβραίος δισεκατομμυριούχος Poroshenko, εγκαταστάθηκε γρήγορα ως πρόεδρος. Εβραϊκά χρήματα και στρατιωτικές δυνάμεις συνεχώς αποστέλλονται στην Ουκρανία. Οι Ουκρανοί Χριστιανοί σφαγιάζονται. Μια γενοκτονία που είναι σε πλήρη εξέλιξη.
Όλα τα ακίνητα ιδιοποιήθηκαν από τους Εβραίους ολιγάρχες. Οι Ισραηλινοί έμαθαν από την Τουρκία (1905), τη Σοβιετική Ένωση (1917), και την Παλαιστίνη (1948), πώς να εργαστούν ως διεφθαρμένη μειονότητα για να κυριαρχήσουν επί της πλειοψηφίας..
Περισσότερα ΕΔΩ
Πηγή: Μετάφραση - Nicos Kastanias , ellaniapili

diadrastika.com