Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ Η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ»

Τέρμα η γιορτή των Χριστουγέννων στα γερμανικά δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, και παιδικούς σταθμούς…
Όπως αναφέρουν γερμανικά ΜΜΕ,
η γιορτή των Χριστουγέννων θα απαγορευτεί και θα την αντικαταστήσει η «γιορτή του Φώτος» (κατά τις επιταγές της Νέας Τάξης), με το πρόσχημα να μην θίξουμε τους μουσουλμάνους.
Όπως φαίνεται την ίδια ώρα που καταφτάνουν στην Ευρώπη εκατομμύρια μουσουλμάνοι, πολλοί από αυτούς Jihadists, τους πιάνει… «αλλεργία» με τους χριστιανούς και τις γιορτές τους.

Η διευθύντρια της γερμανικής σχολής Bosco-Montessori, κυρία Nanette Weidelt από το Düsseldorf, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη λύση για να μπορούν να προσαρμοστούν και τα ξένα μουσουλμανάκια στην γερμανική καθημερινότητα.
Μεγάλη χαρά από αυτή την εξέλιξη, όπως υπογραμμίζει ο Γερμανός αριστερός πολιτικός, Rüdiger Sagel.
Όπως δήλωσε δεν πρέπει να επιβάλουμε στους άλλους τις δικές μας γιορτές (κάποιοι θα τον ρωτούσαν γιατί να μας επιβάλετε εσείς να αφήσουμε τις χριστιανικές μας γιορτές και να μας απαγορέψετε να γιορτάζουμε τον Χριστό μας;)
Αλλά το πράγμα έχει προχωρήσει ακόμα πιο πολύ μέχρι το σημείο να γίνεται συλλογή υπογραφών για να απαγορευτεί και η μεγάλη γιορτή των Γερμανών, το Oktoberfest, επειδή προσβάλει τους μουσουλμάνους!

Όπως βλέπετε σιγά σιγά αφαιρούν όλες τις παραδοσιακές συνήθειες και επιβάλουν τους δικούς τους κανόνες.
Σε όλα αυτά οι πολιτικοί στην Ενωμένη Ευρώπη είναι απλοί ακροατές στην κατάλυση της ελευθερία της άσκησης των θρησκευτικών καθηκόντων, στην κατάργηση των εθίμων μας.

Μια προτεσταντική εκκλησία στο Oberhausen ανακοίνωσε επίσημα ότι θα αφαιρέσει όλα τα σύμβολα από τον ναό, από την ιερή τράπεζα, μέχρι και όλους τους σταυρούς ούτως ώστε όταν φτάσουν εκεί οι 50 μουσουλμάνοι να… μην ενοχληθούν.
Τον περασμένο μήνα η λεσβία επίσκοπος Eva Brunne, από την Στοκχόλμη, απαίτησε να αφαιρεθούν όλα τα χριστιανικά σύμβολα από τις εκκλησίες για να είναι πιο προσιτά τους μουσουλμάνους.

Φυσικά κανένας δεν ρωτάει τους ντόπιους πλέον.
Τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ίδιοι.

apocalypsejohn.com