Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ:ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο Γ’ΠΠ

Όταν οι Τούρκοι κλείσουν τα στενά του Βοσπόρου για τα Ρωσικά πλοία, θα σημάνει η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή της Τουρκίας, τη διχοτόμησή της σε 3-4 κομμάτια και την επίσημη έναρξη μετά από κάποιους μήνες του Γ΄Παγκοσμίου Πολέμου!!!
Αυτά έχουν προορρήσει οι Γέροντες της Ορθοδοξίας μας και καλό θα είναι να έχουμε υπόψιν μας ότι το ΠΑΖΛ συμπληρώνεται και μάλιστα ταχύτατα!!!
Πολλοί υποστηρίζουν ότι η πολιτειακή ανωμαλία που ξεκίνησε στην Τουρκία, θα έχει ως αποτέλεσμα την ανάληψη της εξουσίας εκεί από τον στρατό!
Υπάρχουν κάποιοι που “κινδυνολογούν” λέγοντας πως το ίδιο μονοπάτι με την γείτονα χώρα θα ακολουθήσει και η Ελλάδα στη συνέχεια.
Ο Θεός μαζί μας πάντως ότι και να γίνει… Μόνη παρηγοριά μας, ότι το ταξίδι προς την μεγάλη καταιγίδα θα φέρει μαζί του και τη ΝΕΜΕΣΙΣ…

Επαληθεύονται οι προφητείες; Για κλείσιμο των στενών του Βοσπόρου μιλούν πια στο ΝΑΤΟ
«Τα ρωσικά πολεμικά πλοία που περνούν μέσω των Στενών του Βοσπόρου μας ανησυχούν και αποτελούν υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να αναθεωρήσει
την συλλογική του ασφάλεια» είπε ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει τεθεί θέμα από το ΝΑΤΟ να κλείσει τα Στενά η Τουρκία για να εμποδιστεί η ρωσική στρατιωτική παρουσία στην Συρία.
Την ίδια στιγμή Βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως δόθηκε διαταγή στους πιλότους των Tornado να καταρρίψουν ρωσικά μαχητικά αν κινδυνεύσουν με τον πρέσβη της Ρωσίας στην Βρετανία να ζητάει εξηγήσεις από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών αφού η Ρωσία δεν επιχειρεί πάνω από το Ιράκ κατά του ISIL αλλά ούτε και η Βρετανία πάνω από την Συρία κατά του ISIL!

Αναλυτικά, οι πιλότοι των μαχητικών του ΝΑΤΟ και της Βρετανίας έχουν λάβει εντολές να αντιδράσουν αν έρθουν αντιμέτωπα με ρωσικά μαχητικά πάνω από το Ιράκ!
Η κίνηση αυτή έρχεται μετά την προειδοποίηση των Βρετανών υπουργών ότι η κατάσταση στην Μέση Ανατολή «γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη»!
Ανώτεροι Βρετανοί αξιωματούχοι επισημαίνουν ότι είναι θέμα χρόνου πριν τα μαχητικά μας εμπλακούν σε «θανατηφόρα αναμέτρηση με τα ρωσικά μαχητικά» ενώ μια άλλη πηγή είπε ότι «πρέπει να προστατέψουμε τους πιλότους μας αλλά ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή ερχόμαστε πιο κοντά στον πόλεμο, αρκεί να καταρριφθεί μόνο ένα μαχητικό για να αλλάξει ολόκληρο το σκηνικό»!

Υπενθυμίζουμε ότι τα μαχητικά Τοrnado της RAF είναι εξοπλισμένα με υπερηχητικο πύραυλο αέρος-αέρος Αsraam που διαθέτει ανιχνευτή θερμικού ίχνους και υψηλής εκρηκτικότητας 22 λιβρών πολεμική κεφαλή. Κοστίζει 200.000 δολάρια και μπορεί να πετάξει περίπου τρεις φορές την ταχύτητα του ήχου στα 2.300 μίλια την ώρα. Κάθε μαχητικό μπορεί να μεταφέρει τέσσερις πυραύλους.
Οι Βρετανοί αρχηγοί των ΕΔ πιστεύουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ένα βρετανικό μαχητικό να καταρριφθεί σε αερομαχία από ρωσικά μαχητικά.
Παρόλα αυτά έχουν δοθεί εντολές στους Βρετανούς πιλότους να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή με τα ρωσικά μαχητικά οπωσδήποτε και οι Αμερικανικές και Βρετανικές ομάδες κάνουν ότι μπορούν για να μην υπάρξει «συνάντηση».

Αλλά αν κάτι πάει στραβά οι Βρετανοί πιλότοι έχουν εντολές να ρίξουν σε ρωσικά μαχητικά αν απειληθούν οι ζωές τους!
Μια άλλη πηγή ανέφερε: «Kανείς δεν γνωρίζει τι θα κάνουν οι Ρώσοι μετά. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσουν αν έρθουν σε επαφή με δυτικό μαχητικό»!
«Όταν τα μαχητικά πετούν με υπερηχητικές ταχύτητες ο εναέριος χώρος «γεμίζει» γρήγορα. Μπορεί να υπάρξει σύγκρουση και κατάρριψη ρωσικού μαχητικού καταλάθος»!
Ταυτόχρονα, ο Βρετανός Υπουργός Άμυνας, Michael Fallon, είπε πως θα προσπαθήσει η κυβέρνηση του να πείσει το Κοινοβούλιο να επεκτείνει τους βομβαρδισμούς και στη Συρία. Όπως είπε «είναι παράλογο να βομβαρδίσουμε το ISIS στο Ιράκ αλλά όχι στην Συρία».

«Τα ρωσικά μαχητικά που περνάνε από το Βόσπορο αποτελούν ακόμη μια υπενθύμιση ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να ενισχύσει την συλλογική ασφάλεια του» πρόσθεσε ο Βρετανός ΥΠΑΜ Michael Fallon και συνέχισε λέγοντας ότι «το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να τρομάξει ή να παραπλανηθεί από την ρωσική στρατιωτική ανάπτυξη».
Σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Αμερικανό ομόλογο του, Άστον Κάρτερ, στο Λονδίνο, ο Fallon είπε ότι «το ΝΑΤΟ εδώ και καιρό βλέπει μια ρωσική παρουσία στα ανατολικά σύνορα του αλλά και μια ρωσική πίεση προς την νότια πλευρά του ΝΑΤΟ με ρωσικά πλοία, υποβρύχια και μαχητικά».
«Η Ρωσία ρισκάρει μια επιδείνωση της κατάστασης»…τόνισε.
Tαυτόχρονα ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ, Α.Κάρτερ, τόνισε: «Το ΝΑΤΟ συμπαραστέκεται στην εδαφική ακεραιότητα της Τουρκίας…»
Η Ρωσική πρεσβεία στο Λονδίνο ζήτησε εξηγήσεις από το Βρετανικό Foreign Office για τις αναφορές των Βρετανικών ΜΜΕ σχετικά με την δυνατότητα που δόθηκε στους βρετανούς πιλότους να καταρρίψουν ρωσικό μαχητικό πάνω από το Ιράκ.

«Ανησυχούμε από τις αναφορές ΜΜΕ που κάνουν λόγο για αξιωματούχους του υπουργικού συμβουλίου τη Βρετανίας. Ζητήσαμε από το Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών εξηγήσεις.
Ταυτόχρονα, το υποθετικό σενάριο σύγκρουσης μεταξύ ρωσικών και βρετανικών μαχητικών πάνω από το Ιράκ είναι αδιανόητο. Όπως γνωρίζετε τα ρωσικά μαχητικά δεν επιχειρούν κατά του ISIL στην επικράτεια του Ιράκ ούτε τα βρετανικά κατά του ISIL στην Συρία» είπε ο Ρώσος πρέσβης στην Βρετανία Alexander Yakovenko.
«Όσον αφορά τον κοινό μας αγώνα εναντίον του ISIS, δεν έχουμε λάβει ακόμη μια επίσημη απάντηση σχετικά με το ερώτημα που απευθύναμε στους Βρετανούς, να μας δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις δομές – στόχους του ISIL ώστε να επιχειρήσουν τα ρωσικά μαχητικά εναντίον των ισλαμιστών».

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
Δείτε τώρα τι είχε πει ο πατήρ Παίσιος:
«Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί ….Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς. Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα. Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: «Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;» Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο …;..Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε …;»
Βιβλίο «ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ(1924-1994) ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ»
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΣΟΚ για την ΕΛΛΑΔΑ! “Θα γίνει πολιτειακή ΕΚΤΡΟΠΗ – Θα επέμβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ και θα δώσει ειρηνικά την ΕΞΟΥΣΙΑ σε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”!!!
Η προόρρηση του Αγίου Γέροντος Ιωσήφ Βατοπεδινού (1995), αλλά και η ανάλυση του Stanislav Mishin (Pravda1/2011) συμφωνούν με την πρ0όρρηση του Αγ. Πορφύριου.

Συνάνθρωπος μας, πήγε στο Άγιον Όρος, όπου συνάντησε τον πατέρα Π. πνευματικό τέκνο ενός από τους δύο υποτακτικούς του Αγίου Πορφυρίου, εκείνους που κατ΄εντολήν του, έκαναν την ανακομιδή του σκηνώματός του και το έθαψαν σε τόπο άγνωστο, με την παραγγελία του Αγίου Γέροντος να πάρουν το μυστικό του τόπου όπου είναι θαμμένος ο Άγιος, στον τάφο τους!
Σε μεταξύ τους συνομιλία, ήρθε η συζήτηση και στα εσωτερικά και εξωτερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Τότε ο πατήρ Π. είπε στον φίλο μας: Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου. Και άρχισε να του λέει αυτά που θα παραθέσουμε πιο κάτω.

Όταν τελείωσε, τον ρώτησε ο φίλος μας: Αυτά είναι πουθενά γραμμένα; Και ο πατήρ Π. του απάντησε, «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντάς μου στον οποίο τα είπε».
Επομένως τα κάτωθι γραφόμενα αποτελούν την μόνη πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου για τα γεγονότα στην Ελλάδα και η οποία παρουσιάζεται σε γραπτή μορφή.
Ο Άγιος έφυγε για το Άγιον Όρος το 1991 οπότε αυτά ειπώθηκαν στον υποτακτικό του (γέροντα του πατρός Π.) το αργότερο τον Νοέμβριο του 1991 (2 Δεκεμβρίου εκοιμήθη). Άρα η πρόρρηση του Αγ. Πορφυρίου προηγείται της προρρήσεως του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού.

Είπε ο Άγιος Πορφύριος:
1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
(Στο σημείο αυτό ο υποτακτικός του Αγίου και γέροντας του πατρός Π. διέκοψε τον Άγιο Πορφύριο δυσανασχετώντας.
-Ωχ γέροντα πάλι χούντα θα έχουμε;
Ο άγιος γέρων Πορφύριος όμως τον καθησύχασε:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.
Η πρόρρηση αυτή του αγ. Γέροντος συμφωνεί με την πρόρρηση του αγ. γέροντος Ιωσήφ του Βατοπεδινού όπου η Πολιτειακή Εκτροπή αποκαλείται Πολιτειακή Ανωμαλία και η Κοινωνική αναστάτωση εξηγείται δια της απολύσεως όλων των υπαλλήλων.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ TOY STANISLAV MISHIN ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ PRAVDA ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2011 (ΤΥΧΑΙΟ;)
Ο Stanislav Mishin, έγραψε στο προσωπικό του ιστολόγιο τον Ιανουάριο του 2011 μια ανάλυση για όλα τα κράτη και για την Ελλάδα… η οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Pravda και την οποία τότε δημοσιεύσαμε με τίτλο
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ….
Εκεί λοιπόν αναφέρεται η κοινωνική ταραχή και η ανάληψη της εξουσίας από το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Αναφέρεται επίσης ότι δεν θα είναι χούντα αλλά θα φέρει την Ελλάδα σε ισορροπία.
Επίσης το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού δεν θα μπορέσει να ανατραπεί από εξωγενείς παράγοντες δείχνει ότι θα παραδώσει ομαλά την εξουσία σε πατριωτική κυβέρνηση.
Ο Stanislav Mishin μπορεί να είχε επαφές με το Άγιον Όρος ή με κάποιο τρόπο να εγνώριζε την πρόρρηση του Αγίου Πορφυρίου.

Άλλωστε όπως δείχνει και η κάτωθι εικόνα, Οι Ρώσοι όχι μόνον γνωρίζουν τον Άγιο αλλά τον ευλαβούνται ιδιαίτερα …
Με τις Ευχές του Αγίου Γέροντος ελπίζουμε η Χώρα μας να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που θα την βγάλει από το έρεβος και την οδύνη των τελευταίων ετών.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ