Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!


Η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να «αντεπιτεθεί» για το ζήτημα των μεταναστών στην Ελλάδα ,
αναφέρει Ρωσικός τύπος . Οι Ευρωπαίοι επιθυμούν την δημιουργία μιας ζώνης διέλευσης της ΕΕ, και οι Ελληνικές αρχές απλά να συνεργάζονται με την FRONTEX την Interpol στα σύνορα της χώρας.

Eνώ την ίδια στιγμή η Γερμανία μιλάει για τριμερή συνάντηση μεταξύ Ελλάδας,Τουρκίας και Γερμανίας(ΕΕ), στην ουσία βγάζουν «εκτός» της ΕΕ την χώρα μας και την «τοποθετούν » σε απευθείας συνομιλίες με την Τουρκία για τον έλεγχο του Αιγαίου και τις αρμοδιότητες έρευνας και διάσωσης. Κάτι ανάλογο είχαν κάνει και με την Κύπρο το 1959 με τα γνωστά αποτελέσματα .
Η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει να δημιουργήσει μια ζώνη για την διέλευσης των 3 εκατομμυρίων μεταναστών στα σύνορα της Ελλάδα.

Σύμφωνα με εσωτερικό έγγραφο της ΕΕ με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου 2015 σχετικά με την μεταναστευτική κρίση , η Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζει νέα μέτρα με τα οποία θα ασκηθεί σημαντική πίεση στην Ελλάδα. Οι Βρυξέλλες ετοιμάζονται να «αντεπιτεθούν» στην ανέλεγκτη ροή των μεταναστών στη χώρα, στην οργάνωση της επιθεώρησης των προσφύγων και στο θέμα των μουσουλμάνων μεταναστών.

Σε σχέση με την δημιουργία της ζώνης διέλευσης της ΕΕ, θα ζητηθεί η ελληνική συνεργασία στα σύνορα της χώρας. Μεταξύ των μέτρων που εξετάζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ΕΙΝΑΙ η συνολική διαχείριση των λιμένων και του Λιμενικού Σώματος με αυξημένη συμμετοχή της ΕΕ στα σύνορα μέσω του οργανισμού Frontex κατά μήκος των συνόρων, κοινές περιπολίες Ελλήνων και «ξένων»(!) πλοίων στο Αιγαίο Πέλαγος.!!!!

Επίσης μέρος της Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Υπηρεσίας (Europol), θα έχει έδρα στην Ελλάδα , μετά από προηγούμενη συμφωνία με τις ελληνικές αρχές, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΓΕΙ επιθεωρήσεις των υπόπτων τρομοκρατών οι οποίοι θεωρούνται επικίνδυνοι. Θα δημιουργηθεί από τις αρχές ασφαλείας επίσης ηλεκτρονικό προφίλ των ύποπτων πολιτών, καθώς και όλων εκείνων που διέρχονται μέσα από τα ελληνικά σύνορα, με βάση τα πραγματικά ονόματα τους. ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΑΜΕΣΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ .

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, τα τουρκικά κάλπικα δημοσιεύματα για δήθεν επιθέσεις του ελληνικού λιμενικού , η στάση των Ευρωπαίων στο θέμα , όλα είναι ένα καλοστημένο σχέδιο υποδούλωσης της Ελλάδος. Με πρόσχημα τους πρόσφυγες , λαθρομετανάστες ή όπως αλλιώς του έχουν ονομάσει, οι Βρυξέλλες απαιτούν « γη και ύδωρ». Απαιτούν την παρουσία της ευρωπαϊκής αστυνομίας , της FRONTEX, και σε λίγο του ευρωπαϊκού στρατού σε περίπτωση που αντιδράσουν οι Έλληνες στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα. Από τις ελληνικές αρχές ζητούν ΜΟΝΟ «πιστή και καλή», συνεργασία. Τα σχόλια δικά σας.
pentapostagma.gr

etsimravo.blogspot.gr