Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΡΓΙΑΖΕΙ… ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ "ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ" ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ


ΤO «ΒΡΩΜΙΚΟ» ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ – «ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ» ΚΑΙ «ΕΥΦΥΗ ΣΥΝΟΡΑ »
ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΟΡΓΙΑΖΕΙ… ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΟΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ… ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΠΛΟ ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ… ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ…


Το επόμενο βήμα της αλλαγής από τη σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, που πλέον θα μπορεί να ονομαστεί Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ένωση, ενδέχεται να είναι οι μολυσματικές ασθένειες που έρχονται σε μας από την Ασία και την Αφρική. Δεν είναι μόνο οι για καιρό εξαφανισμένες επιδημίες όπως η πανούκλα, η χολέρα, η διφθερίτιδα, η φυματίωση, η ευλογιά, η πολιομυελίτιδα, η ηπατίτιδα, η ψώρα κ.τ.λ. Πρόκειται, επίσης, για τις ενδημικές και σχετικά νέες ασθένειες, όπως ο ιός Έμπολα, ο SARS και ο MERS. Η Γερμανία για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής αναγκάζει τους μαθητές να καθαρίσουν τα σκουπίδια και τα απόβλητα που αφήνουν πίσω τους οι μετανάστες. Στο πλαίσιο αυτό, της απειλής των μαζικών κρουσμάτων, η Ευρωπαϊκή Αστυνομική Ένωση μπορεί σύντομα να καταλήξει στην ιδέα ότι, για «το καλό μας», όλα τα Κράτη Μέλη της ΕΕ πρέπει να αναγκαστικά να προχωρήσουν στη λήψη εμβολιασμών. Για παράδειγμα, λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι πρόσφατα, σε ένα στρατόπεδο προσφύγων στο Βέλγιο, ένα άτομο βρέθηκε να άρρωστο με φυματίωση.
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΘΕΟΥ (ΤΣΙΠ)ΡΑ
«Παράλληλες κοινωνίες»
Εκτός από τις εξαφανισμένες αλλά πρωτοεμφανιζόμενες ασθένειες στην Ευρώπη, ο κίνδυνος υπάρχει και από τις αυξανόμενες εγκληματικές δραστηριότητες των λεγόμενων «μεταναστών-προσφύγων», τις οποίες οι κυβερνήσεις και τα μίντια, φυσικά, σκοπίμως αποκρύπτουν. Οι «μετανάστες» δημιουργούν τις δικές τους λεγόμενες «παράλληλες κοινωνίες», ζουν ξεχωριστές ζωές και δεν αφομοιώνονται στο τρόπο ζωής των χωρών που πλέον βρίσκονται. Αυτοί οι «παράλληλες κοινωνίες» είναι σήμερα ένα φυτώριο για τις αναδυόμενες και όλο και περισσότερο καλά οργανωμένες εγκληματικές ομάδες.
Επί του παρόντος, σε χώρες που πολιορκούνται από τους πρόσφυγες, οι βιασμοί, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, οι σωματικές επιθέσεις, οι επιθέσεις σε σπίτια, οι ληστείες, οι κλοπές, η διακίνηση ναρκωτικών και οι ληστείες του δρόμου είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Όπως αναφέρθηκε από τη γερμανική Bild, δώδεκα Αραβικά φυλές έχουν τον έλεγχο του ποινικού κόσμο του Βερολίνου. Οι συγγραφείς λένε ότι οι φυλές που αγοράζουν και πωλούν τα φάρμακα, ληστεύουν τράπεζες και προχωρούν σε διαρρήξεις κατοικιών.
Εισήγαγαν επίσης ένα σύστημα «παράλληλης δικαιοσύνης», για την επίλυση των συγκρούσεων με τη βοήθεια των μεσολαβητών από άλλες οικογένειες του εγκλήματος.
Αν αυτή η τάση δεν σταματήσει, αυτοί οι λεγόμενοι «πρόσφυγες» θα μετατραπούν σε κορυφαίες ομάδες οργανωμένου έγκληματος στην Ευρώπη. Πρώτον, επειδή αντιμετωπίζονται με προνομιακούς όρους σε σχέση με τους αυτόχθονες κατοίκους των κοινοτήτων που ζουν. Δεύτερον, γιατί ακόμα και μετά τη σύλληψή τους, συχνά κυκλοφορούν αμέσως ελεύθεροι. Τρίτον, η γερμανική αστυνομία γίνετσι όλο και λιγότερο αποτελεσματική, λόγω του μεγάλου αριθμού των προσφύγων.
Σε μια εμπιστευτική έκθεση, που «διέρρευσε» από τη Die Welt, αποκαλύφθηκε ότι η αστυνομική δύναμη του Αμβούργου έχει σχεδόν συνθηκολογήσει με τους έφηβους μετανάστες, οι οποίοι είναι περισσότεροι αριθμητικά από τους αξιωματικούς και των οποίων οι ενέργειες είναι απλά πάρα πολλές για να μπορέσουν να ασχοληθούν μαζί τους. Ο Franz Solms-Laubach, ο συγγραφέας του βιβλίου «Das Ende der Sicherheit: Warum die Polizei uns nicht mehr Schützen kann» («Το τέλος της Ασφάλειας: Γιατί η αστυνομία δεν είναι πλέον σε θέση να μας προστατεύσει»), κατηγορεί τους Γερμανούς νομοθέτες για περικοπές και μειώσεις των θέσεων εργασίας, οι οποίες έχουν οδηγήσει σε μια κατάσταση του προϋπολογισμού στην οποία η αστυνομία είναι απλά ανίκανη να κάνει τη δουλειά τους.
Με Υποχρηματοδότηση και το ηθικό πεσμένο, η γερμανική αστυνομική δύναμη σίγουρα δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική. Ειδικά σε μια κατάσταση κατά την οποία οι «παράλληλες κοινωνίες» επεκτείνουν όλο και περισσότερο τις σφαίρες επιρροής τους. Αυτό συμβαίνει λόγω των προνομιακών όρων που προσφέρονται από τις κυβερνήσεις στους πρόσφυγες σε σχέση με τους αυτόχθονες πληθυσμούς. Και αυτό για πολλούς από αυτούς που ενώνει οργανωμένου εγκλήματος είναι ο μόνος τρόπος προς το ζειν σε μια άλλη χώρα, βλέποντας δεδομένου ότι δεν γνωρίζουν τη γλώσσα, έχει κάποια προσόντα ή δείχνουν καμία πραγματική επιθυμία να αφομοιωθούν με την κοινότητα στην οποία ζουν.
Σε σχέση με την κατάσταση στη Γερμανία και σε άλλες χώρες, τα «παιχνίδια του δρόμου» επεκτείνονται και στους λεγόμενους χούλιγκαν που αφελώς πιστεύουν ότι, όταν έρχονται αντιμέτωποι με ισλαμιστές εξτρεμιστές που έχουν εκπαιδευτεί στη Μέση Ανατολή, δεν έχουν καμιά τύχη.
Η λεγόμενη προσφυγική κρίση, καθώς και η… ρύθμιση των λαών της Ευρώπης σε υποστηρικτές και αντιπάλους της, δημιουργεί αποσταθεροποίηση, υπό την απειλή της τρομοκρατίας του ISIS και την απειλή της μαζικής πανδημίας, η εισάγει επίσης ορισμένες νέες λύσεις »υπέρ της δημοκρατίας»!!!
Η νέα πρόταση του Παρισιού, η οποία πρόκειται να ονομαστεί «ευφυή σύνορα», περιλαμβάνει τη λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων και σάρωση του προσώπου για όλους τους πολίτες των κρατών μελών της ΕΕ. Οι Γάλλοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την κρίση για τη μετανάστευση και τη σχετική απειλή της τρομοκρατίας ως δικαιολογία για να δημιουργήσουν μια βάση δεδομένων, η οποία θα περιλαμβάνει τα βιομετρικά δεδομένα κάθε πολίτη της ΕΕ.
Μεγάλη Αποκάλυψη – Τρομακτική Εφαρμογή από τον ΟΗΕ – Μέχρι το 2030 σε Όλους
Στη Βρέμη, οι αρχές επέτρεψαν την προσωρινή κατάσχεση των κενών ακινήτων, ακόμη και ενάντια στις επιθυμίες των ιδιοκτητών, ελλείψει άλλων χώρων στέγασης για τους μετανάστες. Και εκείνοι έχασαν τα δικαιώματα τους σε πολύ σύντομο διάστημα. Σύμφωνα με το νόμο, τα αχρησιμοποίητα κτίρια και οικόπεδα με εμβαδόν άνω των 300 τετραγωνικών μέτρων μπορούν να «κατασχεθούν» από τις αρχές. Οι ιδιοκτήτες της κατασχεθείσας περιουσίας δικαιούνται αποζημίωση. Επειδή δεν υπάρχουν περιορισμοί, θεωρητικά, θα μπορούσε να ισχύει ο νόμος και για τις ιδιωτικές κατοικίες (βλέπετε τι πάει να γίνει στην Ελλάδα με τους πλειστηριασμούς της Α’ Κατοικίας).
 
hellasforce
greeknation.blogspot.gr