Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΝΕΥΡΩΝΙΚΩΝ ΤΣΙΠ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΜΑΔΕΣ TO 2020

Εμφύτευση Νευρωνικών  τσίπ σε άτομα που προσδιορίζονται ως επιθετικά στην κοινωνία το 2020.

 Εμφυτεύματα (IBM Νευρωνικά Chip 2020) 
Πηγή: Leading Edge Ερευνητική Ομάδα
http://www.trufax.org
Εισαγωγή
Το έγγραφο είναι εδώ στο Leading Edge Group Research απο τον Αύγουστο του 1997. Το πρωτότυπο έγγραφο είχε σχολιασμό φαξ της 6ης Αυγούστου 1996 και σφραγίδα "Εμπιστευτικό"

Επιδρά στο νευρικό σύστημα υπόφυση και σκοπό έχει να σταματήσει την αντίσταση των ατόμων και να διευκολύνει την προσαρμογή στις διάφορες αλλαγές .(Έλεγχος του νού.) 
Μια τέλεια συσκευή ηρεμιστικό. 

Ο έλεγχος του εγκλήματος θα είναι πρωταρχικής σημασίας στον 21ο αιώνα.
 Πρέπει να είμαστε έτοιμοι με την ασφάλεια των προϊόντων μας, όταν θα έχουν γίνει δημοφιλή. Ο τομέας έρευνας και προώθησης  έχει έρθει σε επαφή με τμήματα των φυλακών για περιορισμένες δοκιμές του νευρικού μοσχεύματος chip 2020. 
Οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί δεν επιτρέπουν ακόμη τη δοκιμή των εμφυτευμάτων για τους φυλακισμένους, αλλά έχουμε συνάψει συμβατικές συμφωνίες με ιδιωτικοποιημένους επαγγελματίες υγειονομικής περίθαλψης και ορίζονται σωφρονιστικά personnal να κάνουν περιορισμένη δοκιμή των προϊόντων μας. Έχουμε, επίσης,  σημαντικές επιτυχίες με ιδιόκτητα σανατόρια με την τεχνολογία του εμφυτεύματος. Πρέπει, ωστόσο, να επεκτείνουμε τις δοκιμές μας στην έρευνα πόσο αποτελεσματικό είναι το νευρικό εμφύτευμα chip 2020  σε εκείνες τις ομάδες που προσδιορίζονται ως τις πιο επιθετικές στην κοινωνία μας. Από περιορισμένες δοκιμές έχουμε μια σειρά  αποτελεσμάτων.
Στην Καλιφόρνια, σε διάφορους φυλακισμένους  που ήσαν απειλή για την ασφάλεια.   Η διαδικασία εμφύτευσης διαρκεί 60-90 λεπτά, ανάλογα με την εμπειρία του τεχνίτη. Δουλεύουμε πάνω σε μια συσκευή η οποία θα μειώσει το χρόνο στο 60% [30 λεπτά].
Τα αποτελέσματα των εμφυτευμάτων σε οκτώ κρατούμενους έδωσε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
Εμφυτεύματα  για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της ομάδας απειλής. Εμφυτεύματα απενεργοποιούν δύο άτομα κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στο σωφρονιστικό προσωπικό. Γενικές παρενέργειες  και στα οκτώ άτομα αποκάλυψε ότι όταν το εμφύτευμα είχε οριστεί σε 116 Mhz, κοιμόντουσαν κατά μέσο όρο 18-22 ώρες την ημέρα. Επτά από τα οκτώ άτομα δεν παρουσίασαν καμία επιθετικότητα, ακόμη και όταν προκαλείται. Κάθε άτομο είχε μια μικρή αιμορραγία από τη μύτη και τα αυτιά 48 ώρες μετά την εμφύτευση, λόγω αρχικής ρύθμισης. Κάθε άτομο δεν είχε γνώση του εμφυτεύματος για την περίοδο δοκιμής και κάθε εμφύτευμα ανακτήθηκε υπό το πρόσχημα της ιατρικής περίθαλψης.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η περίοδος δοκιμής ήταν για λιγότερο από δύο μήνες. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της περιόδου σημαντικά δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από την έρευνα και την ανάπτυξη μας ομάδα, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα εμφυτεύματα υπερβαίνουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ασφάλειας στη δοκιμή ήταν η χημική ανισορροπία κατά τη διάρκεια της αρχικής περιόδου προσαρμογής.  Μία από τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από το R & D ήταν η αιτία της αιμορραγίας και πώς να εξαλειφθεί το πρόβλημα.  Η απροσδόκητη ασφάλεια από τη σύντομη διάρκεια της δοκιμής ήταν τεράστια. 

Μια άλλη εφαρμογή είναι στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών παρέχει πληροφορίες που χρησιμοποιούνται στο δικαστήριο.


Εξετάζεται η χρήση του νευρικού chip 2020 στο σκληρό πυρήνα εγκληματιών ύποπτων για ληστείες σε τράπεζα και θωρακισμένα αυτοκίνητα. 
 Θα συνεχίσουμε την έρευνα των χρήσεων του τσιπ 2020, στην επιβολή του νόμου, με πλήρωμα εξόρυξης που μπορεί να είναι επί τόπου μέσα σε δύο ώρες από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή.
http://www.trufax.org/reports/2020.html )
 http://www.prisonwall.org/intelli.htm
www.whale.to/b/a_mc.html
Το άρθρο γράφτηκε απο δύο βιβλία (How to WIN Prison Disciplinary Hearings anness>How Good Was Your Lawyer. Mr. Parmelee investigated the issue on behalf of Prison Legal News.)
Σημείωση:Έγινε ελεύθερη μετάφραση και συνεπτυγμένη παρουσίαση  του θέματος