Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

Ο Ναός του Σολομώντα, έχει ήδη ανοικοδομηθεί κατά 99%.
Ακριβές αντίγραφο του Ναού του Σολομώντα από πετρώματα από τα Ιεροσόλυμα ανοικοδομείται στο Σάο Πάολο Βραζιλία θα κοστίσει γύρω στα 20 εκατομμύρια δολλάρια το έργο άρχισε πριν 3,5 περίπου χρόνια. Στο 1ον εξάμηνο του 2014 τελειώνει δηλαδή στο αμέσως προσεχές διάστημα έως Ιούλιο.

(Μέσα στον  Ιούλιο αναμένονται  τα εγκαίνια του Ναού του Σολομώντα με την παρουσία της Ηγεσίας του Ισραήλ. Για τον σκοπό αυτό έχουν ξεκινήσει απο μέρες νηστεία  40 ημερών.)

Ο Ναός που θα χτιστεί θα αποσπαστεί και θα μεταφερθεί στο Ισραήλ όταν δεν θα υπάρχει πλέον το Τέμενος του Ομάρ για να τοποθετηθεί εκεί μέσα σε 3 μέρες θα γίνει η μεταφορά και έτσι θα βγεί και το γεγονός ότι ο Αντίχριστος θα χτίσει σε 3 μέρες το Ναό.
Με δεδομένη τη φοβερή αστάθεια στην οποία βρίσκεται σήμερα ο κόσμος (όπου όλοι πια βλέπουν ότι έρχονται τρομακτικές αλλαγές), έχει πλέον πλησιάσει ο καιρός της εμφάνισης του Βασιλιά των Ιουδαίων! Αυτού δηλ. που θα κυβερνήσει τον πλανήτη, Δοξάζοντας το Εβραϊκό Εθνος, τον «Εκλεκτό Λαό» του Κυρίου... και, επομένως, αναμένεται η ανατίναξη του Τεμένους του Ομάρ (με αφορμή τον πόλεμο Ιράν-Ισραήλ) και η Ανόρθωση του Ναού του Σολομώντα στο Ιστορικό του μέρος!
{Την Μεγάλη Παρασκευή (του έτους 2008) το βράδυ το Σκάι, έδειξε ένα ντοκιμαντέρ για την Κιβωτό της Διαθήκης. Εκεί ένας Εβραίος ονόματι Σάλομον Γκέρσον, είπε με μεγάλη αυτοπεποίθηση, ότι η υπομονή τους έχει εξαντληθεί και δεν μπορούν να περιμένουν άλλο, διότι ο Μεσσίας τους έρχεται και πρέπει το Τέμενος του Ομάρ να γκρεμιστεί και μάλιστα γρήγορα για να προλάβουν την σύντομη έλευσή του.
Καθημερινά, τρεις φορές την ημέρα, οι Εβραίοι απαγγέλουν αυτή την προσευχή: "Μπορεί να είναι  θέλησή σου  ο Ναός ταχύτατα να ξαναχτιστεί στη δική μας εποχή."

Το Τέμενος του Ομάρ είναι χτισμένο στην θέση που ήταν ο Nαός του Σολομώντα και κατά το πιστεύω τους, πρέπει να γκρεμιστεί για να χτιστεί ο Ναός τους στο ίδιο ακριβώς μέρος έτσι ώστε μέσα σε αυτόν να τον ενθρονίσουν.Ο μεγάλος και σύγχρονος ραβίνος τους, τούς διαβεβαιώνει ότι γεννήθηκε ο Μεσσίας τους, εφόσον ο ίδιος τον συνάντησε.Το χειμώνα του 2004 εστάλη, από επίσημο κίνημα του Ισραήλ, στον Πάπα της Ρώμης επιστολή με την οποία απαιτούν την επιστροφή των ιερών σκευών του Ναού του Σολομώντα, που κατάστρεψε η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Τίτος το 70 μ.Χ. κατέστρεψε τον ναό του Σολομώντα, και έφερε στην Ρώμη τα ιερά του σκεύη και τους κρυμμένους θησαυρούς του. Με την επιστολή τους αυτή απαιτούν από τον Ποντίφικα την επιστροφή των κλεμμένων από τον ναό αντικειμένων. Λένε όμως και γιατί αποφάσισαν την συγκεκριμένη στιγμή να τα ζητήσουν, διότι ο Μεσσίας τους πρόκειται να εμφανιστεί σύντομα και τα χρειάζονται για τον Τρίτο Ναό που κι αυτός σύντομα θα επανοικοδομηθεί. Σας παρακαλώ δείτε και μόνοι σας στο
http://www.templemountfaithful.org/News/20040209.htm)πηγή:Πηγή wwwesxataxroniadiamond.blogspot.com/Pamegr/124661027553225)}

ΧΤΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ !!!



ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ. 

ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ

Ήδη πηγαίνουν γκρούπ με κόσμο και προσεύχονται στη βεράντα επειδή δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες.Μέχρι τώρα έχουν περάσει απο το Ναό πάνω απο 5000 χιλιάδες κόσμος.Καθολικοί επίσκοποι απο Βραζιλία παρακολουθούν την πορεία των εργασιών μεταφέρουν κόσμο και προσεύχονται.Γίνονται και εκπαιδευτικές εκδρομές με διάφορα θέματα απο νεαρούς φοιτητές.'Εχουν γκαράζ με 11 ορόφους προκατασκευασμένο.Διαμορφώνουν τον εξωτερικό χώρο με ελιές απο Ισραήλ απο το Όρος των Ελαιών και φοίνικες.Πετρώματα και άλλα υλικά έχουν έρθει απο Ισραήλ.

Ο "Μεσσίας" κατά τον Ιουδαϊσμό 
Σύμφωνα με τον Ραββίνο Μορντεχάϊ Φριζή :
Θα ειναι ο μεγαλύτερος Θρησκευτικος  πολιτικός και Στρατιωτικός Ηγέτης που θα εμφανιστεί στον Εβραικό Λαό.


http://www.youtube.com/watch?v=X4F5bfQVNYI

Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ Μέρος 2
ΕΒΡΑΙΟΙ: Όλη η αλήθεια, στ'ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός του ηρωϊκού Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), εξηγε...



Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ (National Geographic)

(from megasfilippos)
Vimeo is the home for high-quality videos and the people who love them.

ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΚΕΙΜΕΝΟ- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΠ) ΜΕ
ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

http://www.templeinstitute.org


The Temple Institute
Welcome to the Official Facebook Page of The Temple Institute, Jerusalem, Israel! www.templeinstitute.org
Μη κερδοσκοπικός οργανισμός: Αρέσει σε 40.212 άτομα

https://www.facebook.com/pages
/The-Temple-Institute/22738684968?hc_location=timelinehttp://www.otemplodesalomao.com/live.html


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ .Η ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ.
ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΑ ΔΙΕΡΩΤΩΜΕΘΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ.???

<<Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.>><<ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ>>