Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLUE BEAM ΠΛΑΝΗΤΗΣ-Χ ,ΣΕΙΡΙΟΣ, ΝΙΜΠΙΡΟΥ

BLUE BEAM Τι σχέση μπορεί να έχει με τον άγνωστο πλανήτη Χ ; Σείριο - Νιμπίρου - Η επιστροφή των δήθεν Ολυμπίων θεών ! Η πλευρά των κακών ,η πλευρά τον καλών .

 Λίγα λόγια για την τεχνολογία BLUE BEAM αν πραγματικά ισχύει και πόσο εφικτή είναι ! Ποια σενάρια κρύβονται πίσω και λέγονται, ανάλογα με  την θρησκεία που ανήκουμε ο καθένας από εμάς τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη γη .Τι σχέση μπορεί να έχει με τον άγνωστο πλανήτη Χ ; Σείριο - Νιμπίρου - Η επιστροφή των δήθεν Ολυμπίων θεών ! Η πλευρά των κακών ,η πλευρά τον καλών , ένας αχταρμάς θεωριών και συνωμοσίας για τον έλεγχο της ανθρωπότητας από τη Νέα Τάξη πραγμάτων ! και όμως κρύβετε μία μεγάλη συνωμοσία , μην αμφιβάλετε γιατί  τίποτε δεν λέγετε τυχαία , έστω και νοθευμένο , και μερικές φορές η πραγματικότητα είναι ...... ποιο εξωπραγματική ! 


Α] Είναι η τεχνολογία BLUE BEAM όπως την ονόμασαν οι επιστήμονες εφικτή ; Η απάντηση είναι ναι. Η τεχνολογία αυτή είναι απλή , φανταστείτε το πλανητάριο στην Αθήνα στην αίθουσα που πάνε σίγουρα όλα τα σχολεία [ βλέπε φωτογραφία πλανητάριο Αθήνας ] είναι τεχνολογία προβολής εικονικών ολογραμμάτων που προβάλλεται σε έναν θόλο για ουρανό , μπορεί κάλλιστα να αναπαράγει εικόνες σε ξηρό πάγο , ομίχλη , νερό , σύννεφα . Φανταστείτε ακόμα σε μια ντίσκο τα μικρά εκείνα μηχανήματα ηλεκτρονικά καλειδοσκόπια που χωματίζουν  των χώρο με διάφορα σχέδια ακόμα και γράμματα προσοχή δεν είναι λέιζερ. Έχουν ακτίνα μεγάλης επιφάνειάς και 
 είναι ακίνδυνα κατά πολύ περισσότερο από τα λέιζερ. 


 Βέβαια και τα λέιζερ είναι και μέσα στο πρόγραμμα και θα κάνουν και αυτά το δικό τους εφέ ! Φανταστείτε λοιπόν πόσο εύκολο να εκπέμπετε από δορυφόρο και δεν είναι μόνο αυτό θα χρησιμοποιούν και την τεχνολογία HARP υπερήχους που περνάνε υποσυνείδητα τρόμο η ότι άλλο αυτοί θέλουν να περάσουν . Και μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν υπέρηχοι που δεν μας επηρεάζουν , όπως το ηλεκτρονικό τσιπάκι που διώχνει τα κουνούπια έτσι και εμάς τους  ανθρώπους  μας επηρεάζουν με την κατάλληλη τεχνολογία . Μην είσαι αλαζόνας άνθρωπε και νομίζοντας ότι μόνο αυτό που βλέπεις και σου πλασάρουν είναι πάντα αληθινό , στην ουσία δεν βλέπουμε ούτε κάτω από τη μύτη μας.
                                               ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ
Β] Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ Χ , Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ , Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ,Η ΔΩΔΕΚΑΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ . ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ Η ΝΗΜΠΙΡΟΥ.ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ . ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ Η ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ . ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ .  Ο ΝΙΜΠΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΟΥΝΑΚΙ. 
ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ , ΩΡΑ 0.00 .
Όλοι αυτοί οι τίτλοι που διαβάσατε επάνω βασίζονται στον ίδιο σκοπό , ποιος ο σκοπός ! θα τα εξηγήσουμε ένα ένα αναλυτικά με λίγα λόγια . Το Μάρτιο 2004 ανακαλύφτηκε στην επιστημονική κοινότητα των αστρονόμων της NASA ένας δέκατος πλανήτης . Αρχικά  του έδωσαν το όνομα [ Σέντνα ] μίας Θεάς της Ασσυροβαβυλωνιακής Μυθολογίας,  Θεάς των Ωκεανών . Είχε και  δορυφόρο αλλά κάτι δεν ταίριαζε στην μέτρηση της περιστροφής του πλανήτη και τελικά έβγαλαν την απόφαση ότι τον ακολουθάει και ένα κατά πολύ μικρότερος πλανήτης που πήρε το όνομα πλανήτης Χ . Τελικά αποκαλύπτονται μυστηριώδεις Μύθοι των Λαών της γης για έναν άγνωστο πλανήτη.  Ας αναλύσουμε τους Μύθους αναλυτικά . Ο πλανήτης αυτός από πολλούς αρχαίους Λαούς ονομαζόταν Νιμπίρου ειδικά στους Σουμέριους και Βαβυλώνας υποτίθεται ότι πρόκειται για την κατοικία των Ανουνάκι έχουν συνδυαστεί με τον πλανήτη Νιμπίρου ή αλλιώς πλανήτη Χ ο οποίος σύμφωνα με τη ΝΑΣΑ με ανακοίνωσή της στις 15 Μαρτίου του 2004 , πλησιάζει τη γη με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με το μύθο είναι η κατοικία των Ανουνάκι . Για τους Μυστικιστές η έλευσή του αφορά το μονοπάτι της Αφύπνισης προς μια Ανώτερη συνειδητότητα . Ο Ζαχαρίας Ζίτσιν αρχαιολόγος και Ιστορικός , είναι από τους λίγους που μπορούν να διαβάσουν την σφηνοειδή Σουμεριακή γραφή , καθώς επίσης Αραμαικά , Εβραϊκά κτλ , αφιέρωσε δεκαετίες ερευνώντας τον πολιτισμό της Σουμερίας . Μεταφράζοντας τις διαβόητες πήλινες πλάκες που ανακαλύφθηκαν το 1850 στις ανασκαφές της πόλης Νινευή στο Ιράκ από τον Σερ Όστεν Χένρι Λέιαρντ , μας λέει μέσα από τα βιβλία του ότι αναφέρονται στο πως και γιατί οι Ανουνάκιοι αποίκισαν τον πλανήτη μας και παραθέτει πλήθος αποδείξεων για να διαμορφώσει την κοσμοθεωρία του , ασχέτως αν έχει κατηγορηθεί ότι σε κάποια σημεία δεν έχει κάνει σωστή μετάφραση , η βασική θεωρία του είναι σωστή .Οι Ανουνάκι στα πολύ αρχαία χρόνια ζούσαν στον πλανήτη με την ερπετοειδή τους μορφή αλλά σιγά, σιγά εξαιτίας άλλων φυλών και των ανθρώπων ξεκίνησαν την κατάληψη του χρησιμοποιώντας ανθρώπινη μορφή και τον έλεγχο τους από την τέταρτη διάσταση . Σήμερα για να το πετύχουν αυτό ηγούνται στα κλιμάκια εξουσίας ή δουλεύουν ανάλογα κατά πως τους συμφέρει από το παρασκήνιο για να φέρουν εις πέρας το σχέδιο τους μέσω του δικτύου μυστικών εταιριών που παρόλο φαινομενικά υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ τους, όλες ανήκουν και κατευθύνονται από μια ενιαία ηγεσία. Εξαφάνισαν την αλήθεια καταστρέφοντας ιστορικά αρχεία , πλάθοντας μια καινούρια όπως ακριβώς τους συνέφερε για να μην μπορούν οι άνθρωποι να καταλάβουν τον έλεγχο που ασκείται πάνω τους από το απώτατο παρελθόν. 
Τελικά ο Μύθος ταιριάζει απόλυτα με τους 
Νεφελήμ που ερμηνεύετε Γίγαντες.  


* Πάμε τώρα στην Ελληνική Μυθολογία :

Ο Απόλλων ο υιός του Διός πήγε στο τριπλό άστρο Σείριο και έδωσε υπόσχεση ότι θα ξαναέρθουν με συνοδεία του και θα μείνουνε για πάντοτε ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ». Ναι, τώρα έφυγε ο Απόλλων, «απέσβετο και λάλων ύδωρ», εντάξει. Όμως «θα έρθει μέρα, που ο Φοίβος (Απόλλων) θα έρθει πάλι και τότε θα μείνει για πάντα».Αυτή η προφητεία της Πυθίας Νικάνδρας , ο οποίος ισούται με την φράση «Δευτέρα Παρουσία Απόλλωνος»! Είναι αυτό μία υπόσχεση! Και δεν είναι μόνο αυτός ο χρησμός. Ο Ησίοδος, δύο χιλιάδες οχτακόσια τόσα χρόνια πριν, στο ποίημά του «Έργα και Ημέραι» προφήτευσε την επιστροφή του Δία και όρισε τα σημάδια. Κατά τον ποιητή, μετά το χρυσό, το αργυρό, το χάλκινο και το ηρωικό γένος κατά σειράν ήρθε το σιδερένιο γένος, το τελευταίο, αυτό στο οποίο ανήκουμε και εμείς. Για το γένος αυτό, πριν την έλευση του επόμενου γένους, του χρυσού που θα επιστρέψει, ο Ησίοδος καταγράφει στην   εποχή του  .Ο Δίας λοιπόν - κατά τον Ησίοδο - θα κάνει επέμβαση για να τελειώσει η εποχή του σιδερένιου γένους, δηλαδή η εποχή του δικού μας γένους. Εδώ βασισμένη η NASA οργάνωσε τη γνωστή συναυλία του Βαγγέλη Παπαθανασίου ,στις στήλες του Ολυμπίου Διός . και ταυτόχρονα μεταδίδεται στην επιφάνεια του Αρη , λένε ότι ανακάλυψαν στίχους που η NASA έκρυβε για πολύ καιρό αυτό είναι ψέμα ! Ήτανε στημένο από την αρχή ώστε με τον καιρό να έρθει στην επιφάνεια. Και καλά οι δική μας αρχαιολάτρες ανακάλυψαν δέστε σχετικό βίντεο ................ 

  



κρύβετε από πίσω μία συνωμοσία ότι ο Δίας και οι παρέα του θα ξαναέρθουν και θα φέρουν στη γη την ειρήνη και την γαλήνη που δήθεν ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός δεν έφερε ,παρά πολέμους και φτώχεια, μιζέρια . Και καλά όταν θα ανακαλύπτονταν οι στίχοι θα καραφλιάζαμε όλοι μας και θα το δεχόμασταν .  Δεν έδωσε ξαφνικά η NASA τόσα λεφτά για το τίποτα πάλι  πίσω κρύβετε το Ταλμούδ και οι Εβραίοι. Τίποτα όμως δεν κατάφεραν να κάνουν στην Ελλάδα , ο Ελληνικός Λαός έχει το κατεξοχήν Παγκόσμιο Βιβλίο του Αληθινού Θεού και αυτό είναι η Αγία Γραφή ! Ένα Βιβλίο που γράφτηκε από πάρα πολλούς συγγραφείς , σε ένα διάστημα εκατοντάδων ετών, με ιστορία 3.000 χιλιάδων ετών ! Κάθε χρόνο κυκλοφορούν εκατοντάδες εκατομμύρια αντίτυπα ! Το έχουν διαβάσει άνθρωποι όλων τον εποχών και όλων των πολιτισμών. Από αυτό το βιβλίο εμπνεύστηκαν πλήθος βιβλίων , ακόμη και η επιστήμη , όπως η αρχαιολογία ,πέτυχε πλήθος ανακαλύψεων χάριν σε όσα σε αυτό αναφέρονται! Η Βίβλος γράφτηκε σε μία μεγάλη χρονική περίοδο περίπου 1600 ετών!!! Άρχισε το 1500 π.χ. με την *Πεντάτευχο* του Μωυσή και τελείωσε το 95 μ.χ. με την *Αποκάλυψη* του Ιωάννη .ΟΙ συγγραφείς της ήταν πάρα πολλοί ,έζησαν σε διαφορετικές εποχές και πολιτισμούς , κάτω από διαφορετικές συνθήκες και περιστάσεις . Ήταν άνθρωποι κάθε κοινωνικής τάξης και μόρφωσης . Μερικοί από αυτούς ήταν βασιλείς ,οι περισσότεροι όμως ήταν τελείως αγράμματοι , είναι χαρακτηριστικό ότι οι Απόστολοι ήταν αγράμματοι και αμόρφωτοι ψαράδες ! Εδώ φαίνεται το μεγαλείο του Τριαδικού Θεού του μόνου αληθινού . Εσείς έχετε Αγία Γραφή στο σπίτι σάς ; Αν δεν έχετε πρέπει να αποκτήσετε  ! Προσοχή όμως μόνο από εκκλησιαστικά βιβλιοπωλεία για να είστε σίγουροι για την αυθεντική Αγία Γραφή . Η αλήθεια καλοί μου αναγνώστες είναι στην Αγία Γραφή σε όλες τις γλώσσες του κόσμου !Αυτά τα λόγια τα έχω γράψει παλιότερα να όμως που χρειάστηκαν και εδώ ! Γίνετε λοιπών ένα μπέρδεμα άλλοι λένε ότι η κακή πλευρά θα χρησιμοποιήσει την τεχνολογία BLUE BEAM για να εμποδίσει τους καλούς . 
Το σίγουρο είναι ότι εδώ και καιρό γίνεται μια προπαγάνδα να μας πείσουν ότι θα μας έρθουν Εξωγήινοι και θα μας επιτεθούν, η να μας βοηθήσουν να φύγουμε από τη μιζέρια μας . Όπως σας είπα παραπάνω προλογικά μερικές φορές η πραγματικότητα είναι ποιο εξωπραγματική ! Και αυτό το λέω γιατί δεν πιστεύουμε εύκολα στις απάτες του Σατανά η Διαβόλου,
και όμως είναι ανάμεσά μας δουλεύει κρυφά και άγρυπνα και αόρατα χρησιμοποιεί την τεχνολογία για το κακό μας δεν θέλει καθόλου οι άνθρωποι να υμνούν το Θεό γιαυτό, θέλει να δημιουργήσει μία εκκλησία Βατικανό εκκλησιών που θα έχουν μια αφηρημένη έννοια του Θεού ακόμα και η εκκλησία του Σατανά να είναι μέσα στα εγκεκριμένα Δόγματά μιας Παγκόσμιας Εκκλησίας . Θέλει να φύγει από τους Ιερείς η Αποστολική διαδοχή , με όλα αυτά που πρέπει να δεχτούν να κάνουν, και το έχει καταφέρει με το να δεχτούμε την Παγκόσμια Εκκλησία , δεν του βγαίνει όμως , γιατί ακόμα δεν έγινε αυτό στον βαθμό που ήθελε , πάντως τα γεγονότα θα χειροτερεύσουν όταν σταματήσει ο Βαρθολομαίος , είτε θα τον σκοτώσουν με κάποια θανάσιμη αρρώστια , η όταν θα αντικατασταθεί ο καινούριος Πατριάρχης . Δεν ξέρουμε αν θα έχει Αποστολική διαδοχή .
                                                                       Τελικά αν δεν καταφέρει να κάνει αυτό που ακριβός θέλει ο διάβολος δηλαδή να πάνε οι άνθρωποι ενάντια στο θέλημα του Θεού , Θα αλλάξει το σενάριο , και από τη φτώχεια και την μιζέρια που βρίσκεται σήμερα ο πλανήτης και χειροτερεύει να φτάσει πολύ χειρότερα τρισάθλια θα έλεγα , αλλά με τα βάσανα οι άνθρωποι θυμούνται τον Θεό και προσεύχονται και Υμνούν το Θεό.
Έρχεται : ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ , ΩΡΑ 0.00 
Το σενάριο της κακοπέρασις ! Όλοι μα όλοι οι άνθρωποι θα τα έχουν έτοιμα δεν θα υπάρχουν αρρώστιες, θα ζούμε πάνω από εκατό χρόνια, και όλα θα είναι έτοιμα με την τεχνολογία από τον Ουρανό , το BLUE BEAM του Διαβόλου για να συνηθίσουμε τον αριθμό του θηρίου το 666 και θα πλανηθούν οι άνθρωποι ακόμα και οι ποιο πιστοί * ΑΠΟΚΑΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ κεφάλαιο 13 στίχος 13 *[13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων. 14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς ποιῆσαι εἰκόνα τῷ θηρίῳ, ὃς εἶχε τὴν πληγὴν τῆς μαχαίρας καὶ ἔζησε. 15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.*] εδώ θέλω τονίσω και την τριλογία του Λιακόπουλου 

ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ αν και δεν συμφωνώ σε πολλά από αυτά που γράφει , μου αρέσει στον τόμο 32 το τέταρτο σενάριο τα κεφάλαια 13 έως 19 σελ. 159 έως 205 μαι αρχικό τίτλο  Η ΑΦΙΞΗ Το χάραγμα του θηρίου δεν θα το πάρει κανείς με το ζόρι αλά μόνος του αφού θα δεχτεί το καθεστώς ότι ο αριθμός του θηρίου 666 είναι καλοπροαίρετος και θα ξεχάσει πια να Υμνεί το Κύριο Αληθινό Τριαδικό Θεό .
                                                                                                    
ότι και να ετοιμάζει ο Διάβολος αγαπητοί μου αναγνώστες είτε Διαστημόπλοια στον Ουρανό , είτε σου κάνει όλα τα χατίρια ποτέ να μην δεχτής τον αριθμό αυτού 666 , Να υμνείς πάντα τον Τριαδικό  Θεό και τον Ιησού Χριστό , και το Πανάγιο Πνεύμα πάντοτε , όταν είσαι άρρωστος , όταν περνάς καλά , και όταν δεν περνάς καλά , να προσευχόσαστε για τον άνθρωπο και ας είναι και ο εχθρός σου . Να εκκλησιάζεστε και να χαριτώνεστε  με τα Μυστήρια της Θείας Λατρείας , όσο και αν αισθάνεσαι αμαρτωλός , όσο και είναι μεγάλα τα αμαρτήματά σου , μη δειλιάσεις μη φοβηθείς , ο Θεός θα δεχτεί με χαρά την μετάνοιά σου , γιαυτό να είσαι σίγουρος ! ποτέ λοιπόν μην ξεχάσετε να Υμνείτε το Θεό , αγαπητοί αναγνώστες και ακολουθήστε την εκκλησία αυτού  γιατί τίποτε δεν μπορεί να την συντρίψει , θα υπάρχει πάντοτε . 
                             
                             Τέλος και τω Θεώ Δόξα !

Πηγή:http://parakoloytho.blogspot.gr/