Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΝΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

 Προσεύχονται στον Άρχοντα του Σκοτους?



Η είσοδος προς το δωμάτιο Διαλογισμού των αρχηγείων των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη έχει μάκρος 33 πόδια και πλάτος 18 πόδια (6 + 6 + 6 = 18)!

Το μικρό, αμυδρά φωτιζόμενο και δίχως παράθυρα δωμάτιο έχει περιγραφεί από κάποιος ως ‘Σατανικός Ναός’. Έχει σχεδιαστεί ως μία πυραμίδα να μπορεί να σταθεί πλάι του και με μία τοιχογραφία στη θέση του επιστεγάσματος.


Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το pentapostagma.gr για τους αναγνώστες του ‘ο θεματοφύλακας και κατασκευαστής αυτής της ανίερης κατασκευής είναι η εταιρία Lucis Trust, η οποία ήταν γνωστή και ως Εταιρία Εκδόσεων Lucifer’ σύμφωνα με δήλωση του 2001 από τον Gary J. Eddlleman του Συνταγματικού Κόμματος του Ιλινόις των Η.Π.Α.
Ποιός όμως χρηματοδότησε την οικοδόμηση του δωματίου; Ο αρχιεγκληματίας των Illuminati John D. Rockfeller.

Τα Ηνωμένα Έθνη δουλεύουν επιμελώς εδώ και δεκαετίες για να επιτύχουν την ίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και μίας παγκόσμιας θρησκείας όπως προφητεύεται στη Βίβλο.
Κρύβονται πίσω από βαρύγδουπες λέξεις και κενά νοήματα όπως η βιώσιμη ανάπτυξη, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η παγκόσμια συνείδηση και οι ατομικές ελευθερίες ενώ ουσιαστικά είναι απασχολημένοι με την προώθηση και εφαρμογή των σχεδίων που έχουν γραφθεί στην Χάρτα του Ο.Η.Ε, στην Χάρτα περί Γης και πολλών ακόμη ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.


Τα σχέδια αυτά, όπως όλοι γνωρίζουμε, περιλαμβάνουν μία προσπάθεια παγκοσμιοποίησης η οποία θα ακυρώσει την εθνική κυριαρχία και θα θέσει τον πληθυσμό και τους πόρους της γής υπό τον απευθείας έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών.



ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-ΒΩΜΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

Στο κέντρο του δωματίου βρίσκεται μία μαύρη πέτρινη πλάκα σε σχήμα φέρετρου ύψους περίπου ενός μέτρου και 210 εκατοστών (4 πόδια). Το συγκεκριμένο πέτρωμα αποτελεί τον μεγαλύτερο μαγνητίτη που έχει εξορυχθεί ποτέ και είναι εξαιρετικά μαγνητικός και διατηρεί ιδιότητες πολικότητας. Ο μαγνητισμός αποτελεί το πρωταρχικό μέσο για την αξιοποίηση της αιθερικής ενέργειας. Μέσω του διαλογισμού σε ένα δωμάτιο που περιέχει έναν τεράστιο μαγνήτη, οι φυσικές ενέργειες της υπερδιάστασης της γης ενισχύονται σημαντικά..







Μία και μοναδική ακτίνα φωτός που προέρχεται από ειδικό φακό που έχει τοποθετηθεί στο ταβάνι προσκρούει σε αυτόν τον ναό βάρους 6,5 τόνων (13.000 γραμμάρια). Ο αριθμός 13 είναι ο αποκρυφιστικός αριθμός που συνδέεται με την επανάσταση και τη μαγεία.

Το Άγαλμα της Ελευθερίας που βρίσκεται στο λιμάνι της Νέας Υόρκης φωτίζει τον κόσμο με ένα δαδί ισχύος 13.000 βατ και το πρώην Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου είχε 13.000.000 τετραγωνικά πόδια χώρων γραφείου.

Και όλα αυτά βρίσκονται στη Νέα Υόρκη, την οικονομική και εμπορική πρωτεύουσα του κόσμου!!!
Ο Dag Hammarskjold, πρώην Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών περιέγραψε την κεντρική λίθο του δωματίου διαλογισμού ως το σύμβολο του θεού όλων μας.
Το ερώτημα όμως είναι – σε ποιόν ακριβώς Θεό αναφέρεται; 

pentapostagma.grhttp://ypogeia-drasi.blogspot.gr/