Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΤΟ "ΠΟΡΤΡΕΤΟ" ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ "ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ" ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!
“Θα τελειοποιηθεί ένας άνθρωπος, ο Αντίχριστος, που θα προβάλλει στο προσκήνιο. Και πάλι, σας ξαναϋπενθυμίζω ποιο θα είναι το σύνθημα του – «Η Νέα ΠαγκόσμιαΤάξη».
(Charles Stanley)


Το παρακάτω κείμενο αποτελεί απόσπασμα από το δέκατο κεφάλαιο του βιβλίου "Ο Τελευταίος Παγκόσμιος Δικτάτορας" του Dwight Kinman.
Ένα αποκαλυπτικό βιβλίο - σταθμός στην ζωή μου που με συγκλόνισε όταν το διάβασα και το θεωρώ πάντοτε επίκαιρο!
"Ο Τελευταίος Δικτάτορας του Κόσμου"
«Και… είδα ένα θηρίο να ανεβαίνει από τη θάλασσα (των έθνών), το οποίο είχε επτά κεφάλια, και δέκα κέρατα….Και του δόθηκε εξουσία επάνω σε κάθε φυλή και γλώσσα και έθνος». (Αποκάλυψη 13: 1, 7)
Ο πλανήτης γη και οι κάτοικοι του έχουν ένα ιστορικό ραντεβού με ένα παγκόσμιο υπερδικτάτορα.
Θα είναι ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας της ιστορίας. Θα είναι ένας άνδρας απίστευτης ευφυίας και ικανοτήτων, ένας αληθινά χαρισματικός ηγέτης - έτη φωτός μπροστά από οποιονδήποτε προηγούμενο μεγάλο ηγέτη της ιστορίας.


Ο Θεός μας έχει δώσει, στο προφητικό βιβλίο του Δανιήλ, μια αρκετά ευκρινή σκιαγράφηση της φυσιογνωμίας αυτού του επερχόμενου Παγκόσμιου Ηγέτη που προορίζεται να εμφανιστεί στο Παγκόσμιο προσκήνιο λίγο μόλις πριν από την Δευτέρα Παρουσία του Ιησού Χριστού.

Μέσω των βιβλικών προφητειών- που χαρακτηρίζονται το «μόνιμο θαύμα» του Θεού - είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον πανίσχυρο συνασπισμό κρατών από τον οποίο θα προέλθει.
Γνωρίζουμε τα μέσα που θα χρησιμοποιήσει στην ταχυτάτη αναρρίχηση του στην εξουσία. Το ακριβές χρονικό πλαίσιο που θα του επιτραπεί να κυβερνήσει. Το μοιραίο λάθος του. Και την τελική αναπόφευκτη και άδοξη πτώση του.

Αυτή ακριβώς την χρονική περίοδο, σε αυτό στο κομβικό σημείο της Ιστορίας, στην αυγή του 21ου αιώνα, η Παγκόσμια Ελίτ - Βασιλείς, πρόεδροι, πρωθυπουργοί και επιστήμονες βραβευμένοι με Νόμπελ αναζητούν απεγνωσμένα ένα στιβαρό Ηγέτη.

Ο Walter Cronkite (βετεράνος Αμερικάνος δημοσιογράφος  είπε: "Ζούμε σε Κόσμο χωρίς Ηγέτη".
Ο Malachi Martin, (φωτο) ο Ρωμαιοκαθολικός ιερέας, παραθέτει τα λόγια του Paul Mazur στο βιβλίο του «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος»:
«Προκειμένου να ελέγξουμε τις ποικίλες γραφειοκρατίες (του πλανήτη μας) θα πρέπει να αναπτυχθεί ένα πολιτικό γραφείο και πάνω από αυτή την ομάδα, είναι πιθανό να προΐσταται ένας και μόνον άρχοντας, ο κυρίαρχος της Τάξης, ο ολοκληρωτικός δικτάτορας».
Ο πρόεδρος των Παγκόσμιων Φεντεραλιστών (World Federalist Movement), μιας πανίσχυρης Νεοεποχίτικης οργάνωσης, Thomas E. Erenzeller, έκανε έκκληση να αναλάβει την προεδρία της γης κάποιο υπέρτατο ον.

Ο Λόγος του Θεού, η Αγία Γραφή, που αποκαλύφθηκε στον προφήτη Δανιήλ και στο βιβλίο της Ιεράς Αποκαλύψεως μας λέει ότι πράγματι ένας Παγκόσμιος πρόεδρος, ένας ολοκληρωτικός δικτάτορας, ένα πραγματικά υπερφυσικό ον, θα αναλάβει την προεδρία του ΟΗΕ.
Θα είναι ο ισχυρότερος δικτάτορας όλων των εποχών.
Θα είναι το «θηρίο», ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος με τον Σατανικό αριθμό 666.
Το πορτρέτο του “Φύρερ” ή Αβατάρ.

Η Αγία Γραφή μας δίνει ένα ακόμη πορτρέτο των χαρακτηριστικών αυτού του “Φύρερ”, του Αβατάρ - όπως τον αποκαλούν οι Νεοεποχίτες.
Κατά τον προφήτη Δανιήλ (7:8) θα έχει “οφθαλμούς σαν ανθρώπου’. Τα μάτια πάντα προδίδουν την ευφυΐα.
Θα είναι προικισμένος με υπερφυσική ευφυΐα.
Θα είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος που έζησε ποτέ. Σύμφωνα με το χωρίο 8,“Θα έχει στόμα που θα λέει μεγάλα πράγματα”.
Θα είναι σαγηνευτικός ρήτορας, πραγματικός λαοπλάνος, Θα έχει μεγάλες ικανότητες επικοινωνίας.
Θα χρησιμοποιεί την τηλεόραση για να υπνωτίσει κυριολεκτικά το παγκόσμιο ακροατήριό του, χρησιμοποιώντας την Σατανική υπνωτιστική επιρροή.
Θα είναι άνθρωπος μεγάλης ευφυΐας και χαρισματικός. Θα προηγείται έτη φωτός από κάθε άνθρωπο που έζησε ποτέ πριν.
Θα είναι ικανότατος διαπραγματευτής, αλλά θα επιτυγχάνει με την πανουργία και την εξαπάτηση (8:25). 
Θα λέει ψέματα και θα υπόσχεται πολλά θα είναι ικανότατος στη στρατηγική.

Στο χωρίο Δανιήλ 11:21. διαβάζουμε ότι θα αναρριχηθεί στην εξουσία με κολακείες ή με λαθροχειρίες, και στο Δανιήλ 8:25 διαβάζουμε. “Με την ειρήνη Θα αφανίσει πολλούς”.
Επίσης, στο Δανιήλ 8:25, βλέπουμε ότι με την πανουργία του θα προοδεύει η απάτη.
Επί της εποχής του η τεχνολογία και η επιστημονική γνώση θα αναπτυχθούν καταπληκτικά. “Η γνώσις θα πληθυνθή” (12:4).
Οι τέχνες θα ευμερήσουν στα χέρια του.
Θα είναι οικονομική ιδιοφυία. 
Θα εγκαινιάσει μια “Νέα Διεθνή Οικονομική Τάξη”, θα εξαπολύσει μια περεστρόϊκα, μια αναδόμηση όλων των τραπεζικών συστημάτων του κόσμου. 
Θα οδηγήσει όλα τα Έθνη σε ένα Παγκόσμιο Οικονομικό σύστημα που θα είναι πολύ πέρα από τα τολμηρότερα όνειρα της ανθρωπότητας. 

Η ευμάρεια που θα προκαλέσει (Δανιήλ 11:36), με το εμπορικό και Διεθνές τραπεζικό του σύστημα, περιγράφεται στο 18ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης, ως η Παγκόσμια Οικονομική αυτοκρατορία της Βαβυλώνας.
Θα είναι “σκληροπρόσωπος και συνετός στην πανουργία”(8:23) και την δημαγωγία.
“Και Θα αφανίσει τους ισχυρούς και τον λαόν τον Άγιον.”
Θα εξοντώσει όχι μόνο τους Χριστιανούς, όχι μόνο αυτούς που έχουν κάποια πίστη ή ιδανικά, αλλά και τους Ηγέτες, “τους ισχυρούς” που τον διευκόλυναν πιθανώς να ανέλθει στην εξουσία.

Το Θηρίο - ο νέος Καίσαρ της αναβιωμένης Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας  ο ερχόμενος «ηγούμενος» κατά τον Δανιήλ 9:26 
θα αναλάβει το πηδάλιο του πλανήτη γη.
 Τα κομμάτια ταιριάζουν στο παζλ της σύγχρονης πολιτικής σκηνής με απόλυτη ακρίβεια.
οπτικοακουστικο υλικό Turbolina1