Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

KΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΙΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΟΛΠΙΑ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ «ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΕΩΣΦΟΡΕ» ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ… ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…

KΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΙΤΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΟΛΠΙΑ, ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΨΑΛΛΟΥΝ ΤΟ «ΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΕΩΣΦΟΡΕ»
 2. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΠΡΟΣΩΠΟΥΝ 
3) ΠΡΟΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ…

Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης λέει: Εἶνε φρικτὴ ἡ κατάσταση! Kαι ὁ διάβολος ἀν φορέσει μῖτρα καὶ ἐγκόλπια, οι παπάδες θα του ψάλλουν το «εις πολλά ἔτη ἑωσφόρε».
Αὐτὸ ποὺ εἶπε ὁ σεβάσμιος Γέροντας γιὰ τοὺς παπάδες, τό κάνουν τώρα καὶ οἱ πατριαρχάδες καὶ οἱ δεσποτάδες στὸν ἀντίχριστο Πάπα, ποὺ ὁ ἅγιος Κοσμᾶς ἔλεγε: «νὰ τὸν καταρᾶσθε, γιατὶ αὐτὸς θὰ εἶναι ἡ αἰτία τῶν κακῶν. Ὅπου πατᾶ τὸ πόδι του ἀκολουθοῦν συμφορές. Καὶ στὴν Μυτιλήνη κατᾶρα καὶ ὄχι εὐλογία ἔφερε. Ἄς ὀψεται ὁ ἀθεόφοβος πατριάρχης ποὺ τὸν κουβάλησε καὶ ὁ ἀρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος καὶ οἱ δεσποτάδες μας, ποὺ τὸν συνόδευαν σαν κομπάρσοι!
Ὁ πατριάρχης Βαρθολομαῖος προχώρησε πιο βαθειά· Ἔψαλλε πολυχρόνιο στὸν πάπα!!! Διαβᾶστε ἀπομαγνητοφωνημένα τὰ λόγια καὶ φρῖξτε:
«Πολυχρόνιον ποιῆσαι Κύριος ὁ Θεὸς τὸν ἁγιώτατον καὶ μακαριώτατον Πάπαν Ρώμης Φραγκίσκον. Κύριε φύλαττε αὐτὸν εἰς πολλὰ ἔτη, εἰς πολλὰ ἔτη, εἰς πολλὰ ἔτη»!
Τὸν ἔβαλε νὰ εὐλογήση καὶ τὸ ὀρθόδοξο ἐκκλησίασμα, ὁ ἀθεόφοβος!!!
Γιὰ νὰ μὴ ἀμφιβάλετε, δέστε καὶ ἀκοῦστε τὸ βίντεο:
Καὶ ἐμεῖς οἱ ὀρθόδοξοι ψάλλουμε:
Μετάνοια δῶς μας Κύριος ὁ Θεὸς καὶ ἀπάλλαξέ μας ἀπὸ τοὺς οἰκουμενιστάς καὶ ἀπὸ τὸν σατανικότατον καὶ δυστυχέστατον Πάπαν Ρώμης Φραγκίσκον. Κύριε σώσέ μας ἀπ᾽ αὐτοὺς καὶ φύλαττέ μας αἰώνια κοντά σου.
Ὁ Πατριάρχης Βαρθολομαῖος καταπάτησε ὅλους τοὺς Ἱεροὺς Κανόνας καὶ μέσα σὲ Ὀρθόδοξο ναό ὀνομάζει ἁγιώτατον καὶ μακαριώτατον, ποιόν; Τὸν ἀντίχριστο Πάπα!!! Σέρνει τοὺς ὀρθοδόξους μὲ τὴν ληστρικὴ σύνοδο τῆς Κρήτης στὰ δόντια τῆς πανθρησκείας. Καὶ οἱ δεσποτᾶδες μας, ἀγρὸν ἀγοράζουν!!! Τρέχουν ἀπό πίσω του, τὸν θυμιατίζουν καὶ τὸν ὑποδέχονται μὲ δουλοπρέπεια!!! Γιατί κάποιοι πῆραν τὸ ἐπισκοπικὸ ἀξίωμα κάνοντας τούμπα στὴ μασονική στοά καὶ δὲν εἶναι οὔτε θεόκλητοι οὔτε δημόκλητοι, ἀλλὰ αὐτόκλητοι.
Ὁ Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αὐγουστῖνος τοὺς κατακεραυνώνει καὶ λέει:
«Γιὰ νὰ γίνῃς δεσπότης σήμερα ἢ πρέπει νὰ κάνῃς τούμπα μέσα στη στοά των μασόνων και να προσκυνήσῃς τὸν διάβολο· Τί διαβολο-δεσπότης θὰ γίνῃς; Ἢ θὰ ἐπιτρέψει ἡ μασονία νὰ γίνῃς ἐάν δὲν τὴν πολεμᾶς καὶ ἔχεις εὐγένεια ἀπέναντί της. Γι’ αὐτό βλέπεις ὅλοι αὐτοί ποὺ εἶναι ὑποψήφιοι δεσποτάδες σιωποῦν, κανείς τους δὲ μιλᾶ, πλὴν ἑλαχίστων ἐξαιρέσεων. Ξέρουν πολύ καλά ότι θὰ τοὺς φάῃ το φίδι.
Μωρέ χίλιες φορές διάκονος, χίλιες φορές καλόγερος και να φωνάζω μέρα νύκτα ότι είστε σατανάδες, παρά να με δώστε μῖτρες και μπαστούνες. Και αν με κάνετε δεσπότη, τί θα γίνει; Σας τα χαρίζω όλα βρε διαβόλοι».
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΠΡΟΣΩΠΟΥΝ
Λυκούργος Νάνης, ιατρός
Θλιβερά «ξυνωρίς»! Οι δύο εκκλησιαστικοί αυτοί άρχοντες εκπροσωπούν δύο τοπικές Ορθόδοξες Εκκλησίες. «Ευπροσωπούν» όμως; Ιδού το ερώτημα!
Φυσικά και δεν ευπροσωπούν.
Και ο μεν πρωτουργός, μετά του «στιβαρού βραχίονος» για να μην ξεχνιόμαστε, της προετοιμασίας, της συγκλήσεως και των αποφάσεων της ψευδο-συνόδου του Κολυμπαρίου, εδώ και πολλά έτη έχει στιγματισθεί ανεξίτηλα στη συνείδηση του πιστού λαού με το στίγμα του αρχιεργάτη της προδοσίας της πατρώας πίστεως. Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών, όμως, ούτε πρωτοστάτησε στην προετοιμασία και σύγκληση της εν Κρήτη «συνάξεως προκαθημένων» ούτε είχε ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση των επαισχύντων τελικών κειμένων-αποφάσεών της. Βαρύνεται, όμως, με το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της αθετήσεως των αποφασισθέντων υπό του σώματος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος το Μάιο του παρελθόντος έτους εν όψει της συγκλήσεως της ληστρικής μαζώξεως στην «ορθόδοξη» Ακαδημία Κρήτης.
Ήρκεσαν, καθώς φαίνεται, οι αήθεις και καταθλιπτικές πιέσεις των διαφόρων βραχιόνων του οικουμενισμού, των δυνάμει των Θείων και Ιερών Κανόνων καθαιρετέων αυτουργών της μειοδοσίας του πατρώου Δόγματος, ούτως ώστε οι αντιπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδος να «συρθούν» στην υπογραφή επαισχύντων και προδοτικών κειμένων ταυτίζοντας, εν προκειμένω, την πρακτική τους με αυτή των υποδίκων ενώπιον της αδιαφθόρου πανορθοδόξου συνειδήσεως «ορθοδόξων» «ποιμενων»…
Γιατί, Μακαριώτατε, μεταβάλλατε γραμμή πλεύσεως; Γιατί δεν εμμείνατε στην τήρηση των υπό της Ιεραρχίας αποφασισθέντων; Η υπό την ηγεσία σας αντιπροσωπεία ήταν ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ της συνόδου της Ιεραρχίας, ΝΑΙ Ή ΟΥ; Πώς ανέχθηκε η συνείδησή σας, όχι μόνο η δική σας αλλά και των υπολοίπων ιεραρχών που αφρόνως έθεσαν τις υπογραφές τους κάτωθεν των θλιβερών κειμένων, να φέρεται η Εκκλησία της Ελλάδος ως συνευδοκούσα τοις πράσσουσιν οικουμενισταίς; Δεν ανατρέπεται ΑΡΔΗΝ η Ορθόδοξη Εκκλησιολογία διά των επιμάχων κειμένων; Δεν δημιουργήθηκε σκάνδαλο; Δεν πυροδοτήθηκαν αποτειχίσεις; Δεν διευρύνθηκε το ψυχικό χάσμα μεταξύ ποιμνίου και ποιμένων;
ΠΡΟΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ- ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
»ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ;»
Ο Βαρθολομαίος τελεί Ορθόδοξη Ακολουθία σε… Ευαγγελικό Ναό στη Στουτγάρδη (Βίντεο)!
Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016, μία ημέρα μετά το πέρας της ονομαζόμενης «Αγίας και Μεγάλης Συνόδου» της Κρήτης, ο Πάπας Φραγκίσκος σχολίαζε πως έγινε «ένα βήμα προς τα εμπρός»! Αν και στο τελικό μήνυμα της Συνόδου η φράση «Οι διάλογοι που διεξάγει η Ορθόδοξος Εκκλησία δεν σημαίνουν ποτέ συμβιβασμό σε ζητήματα πίστεως» καθησυχάσει τους απανταχού προβληματισμένους για τις σχέσεις των Ορθοδόξων ταγών με τον υπόλοιπο χριστιανικό κόσμο, το ερώτημα παραμένει! «ένα βήμα μπροστά»; Μπροστά προς ποίαν κατεύθυνση ακριβώς άραγε; Στην ίδια συνέντευξη του ο σχισματικός και κυρίως αιρετικός Πάπας Φραγκίσκος θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεσή μας. Μιλώντας στην «La Stampa» διευκρίνισε πως «Ήταν ένα βήμα προς τα εμπρός, αν και δεν είναι 100%». «Πάρτε, για παράδειγμα, τα παιδιά, είπε. Πρώτα σέρνονται και στη συνέχεια προχωρούν με τα πόδια»… ». Σε σχέση με τις τέσσερις (4) απουσίες της Συνόδου (από την Κρήτη απουσίαζαν οι Εκκλησίες Αντιοχείας, Ρωσίας, Γεωργίας και Βουλγαρίας), είπε πως «Οι λόγοι για τους οποίους ορισμένες Εκκλησίες απουσίαζαν ήταν ειλικρινείς.
Υπάρχουν ζητήματα που μπορούν να επιλυθούν»! Και την ίδια στιγμή απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσεις μνήμης της 500ής επετείου της προτεσταντικής «Μεταρρύθμισης» είπε: «νομίζω ότι ίσως αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για μας όχι μόνο να θυμηθούμε τις πληγές και των δύο πλευρών αλλά και να αναγνωρίσουμε τα δώρα της Μεταρρύθμισης» ενώ χρησιμοποίησε και επαινετικά λόγια για τον Μαρτίνο Λούθηρο!
Αλήθεια τι μεσολάβησε από τότε μέχρι σήμερα, 6 Ιουνίου 2017; Ας κάνουμε κι εμείς ένα βήμα πίσω για να δούμε πού έφθασαν τα βήματα του »ορθοτομούντος» Βαρθολομαίου, του νυν Πατριάρχη μας! Ω της προδοσίας! Ο παρακάτω τίτλος άρθρου τα λέει όλα! «Ο Βαρθολομαίος τελεί Ορθόδοξη Ακολουθία σε… Ευαγγελικό Ναό στη Στουτγάρδη (Βίντεο)! [1] (katanixis.blogspot.gr/2017/06/blog-post_33.html#more ). Ο Μανώλη Κείου γράφει «Ὁ Βαρθολομαῖος (ἀφοῦ ΟΛΟΙ οἱ Ποιμένες τοῦ ὑποτάχτηκαν), συνεχίζει νὰ προκαλεῖ Προχθὲς τέλεσε Ὀρθόδοξη Ἀκολουθία (Ἑσπερινό) σὲ αἱρετικό – Εὐαγγελικὸ Ναὸ στὴ Στουτγάρδη! Παρόντες Προτεστάντες καὶ Παπικοί! Εἶναι χαρακτηριστικὸ ὅτι προτίμησε τὸν Εὐαγγελικὸ Ναό ἐνῶ ὑπάρχει Ὀρθόδοξος Ναὸς στὴν Στουτγάρδη! Καὶ εἶναι ἐξοργιστικὸ πρῶτον, ὅτι παραιτήθηκε τοῦ δικαιώματος νὰ ἀναρτηθοῦν εἰκόνες στὸν ναό, γιὰ νὰ μὴν …προσβάλλει τοὺς αἱρετικούς, οἱ ὁποῖοι ὡς γνωστὸν εἶναι Εἰκονομάχοι (στὸ βίντεο φαίνεται ὅτι δὲν ὑπάρχουν εἰκόνες) καὶ δεύτερον τὸ Εὐαγγέλιο τὸ τοποθέτησαν πάνω σὲ μιὰ μὴ καθαγιασμένη τράπεζα! Ὁ κ. Βαρθολομαῖος προέτρεψε τὶς Χριστιανικὲς Ἐκκλησίες (τοὺς αἱρετικούς) σὲ μιὰ πιὸ στενὴ συνεργασία καὶ σὲ μιὰ κοινὴ χριστιανικὴ Ὁμολογία(!) ἡ ὁποία (ὅπως εἶπε) εἶναι στὸ σημερινὸ καιρὸ πολὺ σημαντική. Ἐπίσης τόνισε τὴν ἱστορικὴ σημασία τοῦ Μαρτίνου Λούθηρου καὶ ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ὅτι ἀπὸ τὴν μνήμη του Λούθηρου θὰ ἀναδυθοῦν πολλὰ πνευματικὰ κέρδη! [Καὶ «ἅγιος» ὁ Λούθηρος!]…» : ( katanixis.blogspot.gr/2016/06/blog-post_265.html )
Αν καταφέραμε να δείξουμε το «ένα βήμα μπροστά» του οικουμενικού μας αλλά και την «Μπροστά κατεύθυνση» της ληστρικής συνόδου της Κρήτης που οδηγεί κατ’ ευθείαν στον παναιρετικό οικουμενισμό και από κει στον σατανισμό (σύμφωνα με τον π. Χαράλαμπο Βασιλόπουλο) αλλά και αν αποδείξαμε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος έχει το διορατικό «χάρισμα» που έχει και ο διάβολος αφού ο λόγος του για τις επερχόμενες εκδηλώσεις μνήμης της 500ής επετείου της προτεσταντικής «Μεταρρύθμισης», που είπε: «νομίζω ότι ίσως αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για μας…» βγήκε πραγματικώς!, ρωτούμε τους ευσεβείς κληρικούς της Μητροπόλεως Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας και ειδικά όσους είναι και υποψήφιοι προς επίσκοποι: Στην Πτολεμαΐδα υπάρχει «Χριστιανική Εκκλησία» των Ευαγγελικών από χρόνια κλειστή! Δεν είναι καλό να μιμηθούν τον ορθοτομούντα Πατριάρχη; Ή δεν είναι καλύτερο να βγείτε επιτέλους άγιοι κληρικοί μας από την ένοχη σιωπή και να κάνετε ένα βήμα ομολογίας πριν να είναι αργά; Πριν σατανοκρατηθούμε και δεθούμε από την οικουμενιστική παραφροσύνη που όμοιά της δεν υπάρχει; Και που τέρμα της θα ‘ναι να χάσουν οι πιστοί οπαδοί σας μαζί με την αφεντιά σας το Άγιον Βάπτισμα, αφού δεν κρατούν τη διπλή υπόσχεσή τους, δηλαδή το ΑΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ τον Σατανά μαζί με το ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΙ τω Χριστώ.
Να εν Χριστώ αδελφοί μου η ευκαιρία τους για να αποδείξουν τον εαυτό τους συνένοχο ή όχι της μεγαλύτερης προδοσίας του 21ου αιώνα! Να και η απόδειξη ότι όλοι όσοι έπαψαν να μνημονεύουν τον επίσκοπο εκείνο που παραδέχεται τη ληστρική σύνοδο της Κρήτης ως Αγία, είναι άξιοι επαίνων και όχι τιμωρίας, αμήν. Ιδού τα αποτελέσματα της ακάθαρτης «συνόδου» (Ακάθαρτο αποκάλεσε το πνεύμα του Οικουμενισμού ο γέροντας Εφραίμ ο Κατουνακιώτης).
Μετά τιμής
Δημήτριος Β. Εμμανουήλ
Ιεροψάλτης
Υ.Γ.
Εν τέλει αδελφοί, «νομίζω ότι ίσως αυτή είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή» ΚΑΙ για μας! Όχι μόνο να θυμηθούμε τις πληγές και των δύο πλευρών, των φιλοοικουμενιστών και των παλαιοημερολογιτών αλλά και να αναγνωρίσουμε τα δώρα της Αποτείχισης που καταλαγιάζουν την οργή του Θεού, άχρι καιρού. Επίσης ας έχουμε κατά νου και τον παρακάτω λόγο: «Η αρχή της συνοδικότητας προϋποθέτει την αποδοχή των συνοδικών αποφάσεων από το πλήρωμα της Εκκλησίας. Γνωρίζουμε ότι στην ιστορία υπήρχαν σύνοδοι που διεκδικούσαν το καθεστώς των οικουμενικών. Μπορεί να αναφερθεί και η αποκαλούμενη «ληστρική σύνοδος» του 5ου αιώνα και η «ακέφαλη σύνοδος» εικονομάχων του 8ου αιώνα. Ωστόσο η εκκλησιαστική συνείδηση τις ακύρωσε. Και αν γίνουν απόπειρες επιβολής των πράξεων της Συνόδου της Κρήτης ως πανορθόδοξων και υποχρεωτικών για τον ορθόδοξο κόσμο, δεν πρέπει να λησμονηθεί ότι υπάρχει και η φωνή του πληρώματος της Εκκλησίας, η οποία μπορεί να απορρίψει τις αποφάσεις που θα ληφθούν εκεί» (καθηγητής Β. Πετρουσκό – Μόσχα 17 Ιουνίου στο κέντρο Τύπου του διεθνούς πρακτορείου ειδήσεων «Russia Today») [ romfea.gr/diafora/8933-strogguli-trapeza-giati-i-sunodos-sti-kriti-den-egine-panorthodoji ]…
hellasforce.com