Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!!

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έδωσε μία τεράστια συνέντευξη στον σκηνοθέτη και ακτιβιστή κατά της Νέας Τάξης, Ολιβερ Στόουν, στην οποία βρίσκει την ευκαιρία να προειδοποιήσει, όπως θα δείτε παρακάτω, τους παγκοσμιοποιητές της Δύσης,
πως δεν θα μείνει τίποτα όρθιο, σε περίπτωση που ο πλανήτης οδηγηθεί σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το ντοκιμαντέρ αποτελείται από τέσσερα μέρη, με τίτλο «The Putin Interviews».

Ο σκηνοθέτης είχε αρκετές συναντήσεις με τον Πούτιν, από τον Ιούλιο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2017. Το Bloomberg είδε τα επεισόδια που θα προβληθούν στις 12-15 Ιουνίου και δημοσίευσε κάποια από τα αποσπάσματά τους. Σε αυτά, ο Πούτιν οδηγεί το αυτοκίνητο στη Μόσχα ενώ ο Στόουν του κάνει ερωτήσεις, κάνει γυμναστική και δηλώνει ότι σηκώνει βάρη και κολυμπά καθημερινά.

  
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας είπε πολλά και διάφορα, τα οποία αποκαλύπτονται καθημερινά.
Για σήμερα δόθηκε μία σημαντική πληροφορία για τα μελλούμενα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το RT και άλλα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, το ερώτημα ήταν κατά πόσον η ανθρωπότητα θα ήταν σε θέση να επιβιώσει μετά από έναν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Ο Ο.Στόουν ρώτησε τον Ρώσο πρόεδρο εάν πιστεύει πως οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αναδειχθούν νικήτριες από μια τέτοια παγκόσμια αναμέτρηση. «Σε έναν θερμό πόλεμο έχουν υπεροχή οι ΗΠΑ;» ρώτησε σχετικά, με τον Πούτιν να απαντά πως «δεν νομίζω πως θα επιβίωνε κανείς από μια τέτοια σύγκρουση».

«Αυτό γιατί η αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ, μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να καλύψει ολόκληρη την επικράτεια του αμερικανικού κράτους. Κανείς δεν θα μείνει ζωντανός», τόνισε σε άλλο σημείο.

               
           
Το μήνυμα του Ρώσου ηγέτη είναι σαφές, παρότι συγκαλυμμένο: Σε περίπτωση που τα πράγματα οδηγηθούν τελικά σε σύγκρουση μεταξύ των δύο ιδεολογικοπολιτικών πόλων του πλανήτη, δηλαδή της Νέας Τάξης από την μία και της Εθνικής Δεξιάς Πούτιν και Τραμπ από την άλλη, δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στις ΗΠΑ και όχι μόνο, από τους πυραύλους που θα εκτοξευτούν.

Αυτή την στιγμή η αντιπαράθεση ξεδιπλώνεται σε πολιτικό επίπεδο, με τον Ντόναλντ Τραμπ να προσπαθεί να παγιώσει την εξουσία της Εθνικής Δεξιάς στις ΗΠΑ, με αποφασιστικό βήμα την απόσυρση από την συμφωνία των Παρισίων για την υποτιθέμενη «υπερθέρμανση» του πλανήτη, χάρη στην οποία έκλεισαν ή έδιωξαν εκατοντάδες βιομηχανίες στην άλλη μεριά του Ατλαντικού.

Ωστόσο, η Νέα Τάξη δεν εγκαταλείπει τα «όπλα» και βάζει στο παιχνίδι και τον Καναδά, χώρα που συνορεύει με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Καναδάς ετοιμάζεται να αυξήσει τις στρατιωτικές του δαπάνες και να εντείνει τον αγώνα του κατά της «κλιματικής αλλαγής» αλλά και της απόφασης των ΗΠΑ να αποσυρθούν από την παγκόσμια ηγεσία, τουτέστιν από την θέση των προηγούμενων αμερικανικών αριστερόστροφων κυβερνήσεων σε σχέση με την πρωτοκαθεδρία που κατείχαν στην προώθηση της πολιτικής της «πράσινης» παγκοσμιοποίησης που οδηγεί σε παγκόσμια δικτατορία χάριν της ασφάλειας.

Η υπουργός Διεθνών Σχέσεων του Καναδά, Chrystia Freeland, μιλώντας εκ μέρους της Νέας Τάξης, τόνισε, μεταξύ άλλων, πως σε αυτή την κατεύθυνση «οι ΗΠΑ ενδεχόμενα να μην μπορούν να παίξουν τον ενεργό ρόλο που έπαιζαν στο παρελθόν σε παγκόσμιο επίπεδο».
«Πολλοί Αμερικανοί ψηφοφόροι κατά τις τελευταίες αμερικανικές εκλογές εξέφρασαν την επιθυμία να εγκαταλείψουν το φορτίο της παγκόσμιας ηγεσίας. Αυτό δεν αμφισβητείται. Είναι γεγονός!», τόνισε η Freeland, σημειώνοντας πως όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να κάτσουν κάτω και να ξεκαθαρίσουν ποια πορεία θα έχουν.

Όποια πορεία και να έχουν η Εθνική Δεξιά διά στόματος Βλαντίμιρ Πούτιν ξεκαθάρισε τα πράγματα. Η Νέα Τάξη δεν θα βρει χώρα αλλά και κόσμο να κυβερνήσει, ακόμα και αν κατορθώσει να διώξει ή να πάρει με το μέρος της τον Ντόναλντ Τραμπ.
 
(el)  
prisonplanet.gr