Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ - ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ 
Αποτέλεσμα εικόνας για έσχατα

ΚΑΙ ΟΙ   ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΗΛΙΑΣ -  ΕΝΩΧ Ή ΙΩΑΝΝΗΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για έσχατα
Είμαστε στα έσχατα , φτάσαμε στο σημείο που ο Αντίχριστος θ'αποκαλυφθεί σαν σωτήρας , θα προσφέρει υλικά αγαθά ώστε αν είναι δυνατόν να πλανηθούν ακόμα και οι εκλεκτοί (ο πιστός λαός του Θεού).

Οι δύο προφήτες θα έρθουν να τον καταδείξουν και ο αντίχριστος αλλά και οι οπαδοί του , θα τους κάνουν να φαίνονται σαν τρομοκράτες.

Αυτή θα είναι η κατηγορία που θα τους θανατώσει , όλοι οι πλανεμένοι άνθρωποι θα ζητούν το θάνατο των δύο απεσταλμένων από το Θεό , γιατί θα αγαπούν το θηρίο, που τους προσφέρει ύλη , ψέμματα , βλασφημίες , ανηθικότητα, ελευθερίες εκτός Του λόγου του Θεού.


Ο Αντίχριστος θα παρουσιαστεί σαν Άγιος , ειρηνικός , καλοσυνάτος άνθρωπος




Τι περιμένετε ; Να έρθουν οι δυο μάρτυρες και να σας χαιδέψουν τα αυτιά ; να μοιράσουν ''αγάπη'' γιατί ο Θεός είναι αγάπη όπως τη κατανοείτε εσείς ;


Οι δυο προφήτες θα καταδείξουν τον Αντίχριστο και τη κατάντια μας. Τόσο θα μισηθούν από τους ανθρώπους εξαιτίας της αποστασίας τους , που θα θέλουν το θάνατό τους.

Όταν θανατωθούν , θα υπάρχει τόσο μίσος που οι άνθρωποι δεν θα θέλουν ούτε να θαφτούν και τόσο πολύ θα χαίρονται και ΤΟΣΗ ανακούφιση θα έχουν που θ'ανταλλάσουν δώρα.Ούτε επίσημα η εκκλησία (αυτή που προωθεί τον οικουμενισμό) θα τους αναγνωρίσει.Δεν θα θέλουν να ξεβολευτούν.Μόνο η εκκλησία η αληθινή -όσοι έχουν μείνει και παλεύουν θα τους δεχθούν.

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η : Ήδη γεμίσαμε ψευδοπροφήτες και λαοπλάνους.Γεμίσαμε αιρετικούς. Ένα μικρό πράγμα να είναι διαφορετικό από την Αγία Γραφή , είναι αίρεση.


Ο αντίχριστος έχει ΗΔΗ στείλει πολλούς ψευδοπροφήτες ως διδάσκαλους , για να τον δεχθεί με ευκολία ο άνθρωπος.Θα έρθει και ο μεγάλος ψευδοπροφήτης του ή θα φανερωθεί και άλλο, διότι πραγματικά πιστεύω ότι είναι ο πάπας.


 youtube.com/channel