Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΜΑΣΩΝΙΚΗ Η ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ??? ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ???





Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί επίσημα: 
( Έπειτα από Οικουμενιστική σύνοδο πιθανόν στα Ιεροσόλυμα ) και θα του παραδώσουν τα ηνία οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες. Αυτό το λέει Αινιγματικά ο Προφήτης Δανιήλ. «Άλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους»

Ο Δανιήλ περιγράφει τη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία στο όραμά του ως εξής :
Δαν. 7:23 Και εκείνος είπε: Το θηρίο θα είναι η τέταρτη βασιλεία επάνω στη γη, η οποία θα διαφέρει από όλες τις βασιλείες, και θα καταφάει ολόκληρη τη γη, και θα την καταπατήσει, και θα την κατασυντρίψει.
Δαν. 7:7 Μετά απ' αυτό, είδα στα οράματα της νύχτας, και ξάφνου, ένα τέταρτο θηρίο, τρομερό και καταπληκτικό, και υπερβολικά ισχυρό· και είχε μεγάλα σιδερένια δόντια· κατέτρωγε και κατασύντριβε, και καταπατούσε το υπόλοιπο με τα πόδια του· κι αυτό, ήταν διαφορετικό από όλα τα θηρία, που ήσαν πριν απ' αυτό· και είχε δέκα κέρατα.
Δαν. 7:8 Παρατηρούσα τα κέρατα, και ξάφνου, ένα άλλο μικρό κέρας ανέβηκε ανάμεσά τους, μπροστά στο οποίο τρία από τα πρώτα κέρατα ξεριζώθηκαν· και είδα ότι, σ' αυτό το κέρας υπήρχαν μάτια ανθρώπου, και στόμα, που μιλούσε μεγάλα πράγματα.

Υ.Γ. Η παρακάτω ερμηνεία δεν με βρίσκει σε όλα σύμφωνο,γιατί το μικρο κέρας που θα ξεριζώσει τα 3 κερατά θα είναι ο ψευδοπροφήτης = Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!!! Τα δε τρία κέρατα είναι οι τρεις Μονοθεϊστικές θρησκείες.
Άλλα είναι αξιόλογη να τη διαβάσετε.
ekklisia.heliohost.org

Το μικρό κέρας, το οποίο αντιπροσωπεύει τον αντίχριστο βλέπουμε ότι βγαίνει ξεριζώνοντας 3 κέρατα του τέταρτου θηρίου της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Αρα λοιπόν έπρεπε πρώτα να διαλυθεί η ρωμαϊκή αυτοκρατορία ώστε μετά να εμφανισθεί το μικρό κέρας – αντίχριστος.
Ο λόγος για τον οποίο ο απ. Παύλος δεν ήθελε να γράψει στην επιστολή του ότι ο «κωλύων» είναι η ρωμαϊκή αυτοκρατορία είναι πλέον προφανής. Δεν ήθελε με την επιστολή του να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στη χριστιανική εκκλησία, η οποία εκείνη την εποχή ήταν υπό διωγμό από την ειδωλολατρική Ρώμη.
ekklisia.heliohost.org

Συνάθης Ἀθανάσιος
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ!
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΟΛΟΥΣ!
ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΠΙΑ!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΣΕΙΣ ΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΜΟΥ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ , ΕΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΒΟΛΟΥ.
ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ.
ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ!
ΕΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ( ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ , ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΑΥ, ΣΗΜΑΔΙ ΑΙΓΥΠΤΑΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ!
ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΥΡΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΛΗΘΟΣ ΕΞΑΡΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.
ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΤΡΙΓΩΝΑ , ΣΑΝ ΒΕΛΗ , ΔΕΙΧΝΟΥΝ ,ΠΡΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ,ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΟ ΘΡΟΝΟΥ ΔΥΟ ΜΙΚΡΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.
ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΛΛΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟ!
Συγκλονιστική φωτογραφία..μασωνική η σύνοδος του Βαρθολομαίου στην Κρήτη και συμβολικά.Πεντάλφες και ισλαμικές ημισέληνοι στην αίθουσα που θα διεξαχθεί η σύνοδος της αποστασίας.
Κεραυνοί του Π.Γεωργίου του Μεταλληνού κατά των οικουμενιστικών επιδιώξεων του Βαρθολομαίου (βίντεο). ΚΛΙΚ ΕΔΩ





O ''ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ'' ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΤΗΡΊΖΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ!!! ΟΙΚΟΛΌΓΟ david mayer de rothschild
Περισσοτερα εδω