Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!!!!

 

Ο εγκάθετος της Νέας Τάξης, Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος τιμήθηκε στην Γερμανία με το βραβείο του Καρλομάγνου, 

επειδή προωθεί
σωστά την Πανθρησκεία, έχει σκοπό να οδηγήσει του Χριστιανούς στην παγίδα της ένωσης όλων των θρησκειών κάτω από τι σιδηρά πυγμή του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται, δηλαδή του Αντίχριστου.

Όπως αναφέρει ο Ποντίφικας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έχει θέσει αρκετές φορές σε αμφισβήτηση την θεϊκή υπόσταση του Χριστού, αναφέρει πως ο Χριστιανός πρέπει να αντισταθεί στον πειρασμό να κλειστεί στο μαντρί, όπου μπορεί να μην υπάρχει «οσμή προβάτων», αλλά η ευθιξία ενός κλειστού και χωρίς αέρα δωματίου.
Εν ολίγοις να ρίχνει νερό στο κρασί του και να αποδέχεται ότι τα δόγματα του Ισλάμ, του Εβραϊσμού, του Βουδισμού κτλ μιλούν για τον πραγματικό Θεό και όχι τον τιμωρό Γιαχβέ ή απλά ανθρώπους δήθεν φωτισμένους.
Μιλώντας την Τετάρτη σε ευρύ ακροατήριο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου συμπλήρωσε πως «Οι Χριστιανοί δεν πρέπει ποτέ να είναι κλειστοί. Ποτέ! Δεν πρέπει να κλεινόμαστε μέσα μας, ή μέσα σε μικρές κοινότητες ή ενορίες και να σκεφτόμαστε ότι εμείς έχουμε δίκιο. Οι Χριστιανοί καλούνται να αγκαλιάσουν το ιεραποστολικό πνεύμα που θα τους μεταφέρει στον κόσμο για να συναντήσουν τους άλλους».
Δεν έχουμε λοιπόν δίκιο που θεωρούμε τον Χριστό ως την Αλήθεια και το Φως!
Εμπρός όλοι μαζί για την Πανθρησκεία του Αντίχριστου!
 katanixis.blogspot.gr
 okloios.blogspot.gr/