Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΙΟΥΔΕΣ

Το σύμβολο της Αστάνα
Στο 4ον Παγκόσμιο Συνέδριο Θρησκευτικών Hγετών στο Καζακστάν ( 30 -31 Μαΐου 2012 Αστάνα) συμμετείχαν 85 αντιπροσωπείες από 40 χώρες της Ευρώπης, εκπροσωπούντες Χριστιανισμό (Ορθόδοξοι, Ρωμαιοκαθολικοί, Προτεστάντες), Ισλάμ, Ιουδαϊσμό, Βουδισμό, Σιντοϊσμό, Ινδουισμό, Ζωροαστρισμό καθώς και εκπρόσωποι Διεθνών Οργανισμών. Αντιπρόσωποι της Ορθοδόξου Εκκλησίας:
(Πατριαρχείο Ιεροσολύμων - Πατριάρχης Ιεροσολύμων και πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ΄, Οικουμενικό Πατριαρχείο - Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ, Εκκλησία Γεωργίας -Μητροπολίτης Γκόρυ και Σαμταβίς Ανδρέας, Εκκλησία Ρουμανίας - Πρωθιερέας Αλέξανδρος Σταν, Εκκλησία



Ο Πατριάρχης Μόσχας Κύριλλος τόνισε <την ανάγκη να διατηρηθούν οι κοινές προσδοκίες όλων των παραδοσιακών Θρησκειών και να οικοδομηθεί το κοινό καλό για την Ειρήνη στον Κόσμο>.



Τσεχίας και Σλοβακίας - Πρωθιερέας Μίλαν Γκέρκα.
Πατριαρχείο Μόσχας - Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος, ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, Μητροπολίτης Αστάνας και Καζακστάν Αλέξανδρος, Επικεφαλής της Μητροπολιτικής Περιφέρειας Καζακστάν, ο Επίσκοπος Μπακού και Αζερμπαϊτζάν και ο Επίσκοπος Σολνετσνογκόρσκ Σέργιος.)
Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι " Για την Ειρήνη και τη Συμφιλίωση" με σχήμα Τεκτονικής πυραμίδας & σε αίθουσα που ονομάζεται "Λίκνο" (το λίκνο του Αντίχριστου ) συναντήθηκαν εκπρόσωποι Θρησκειών από 40 χώρες του Κόσμου. Στην ίδια πυραμίδα, υπάρχουν "Δωμάτια Προσευχής" που μπορούν να προσευχηθούμε όλοι οι αντιπρόσωποι των Θρησκειών ( Μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Βουδιστές). Κατά τη διάρκεια των ομιλιών, ο Πατριάρχης Κύριλλος, δεν ανέφερε ούτε μία φορά το όνομα του Ιησού Χριστού. Όλοι αναφέρουν τη λέξη "Ύψιστος".Το κείμενο του Πατριαρχείου της Μόσχας ( Πατριάρχης Κύριλλος) έχει μεταφραστεί και είναι στην επίσημη ιστοσελίδα της πολωνικής Αυτοκεφάλου Εκκλησίας πληροφορίες Prawiesławnego. σύνδεσμο: ( Πατριάρχης Κύριλλος στο συνέδριο στην Αστάνα ).Οι Αποστάτες της Ορθοδοξίας προετοιμάζουν το έδαφος της έλευσης του Αντίχριστου.
Όπως σημείωσε ο Nursułtan Nazarbajew, πριν από εννέα χρόνια, υπήρχαν 19 αντιπροσωπείες από 17 χώρες. «Υποσχέθηκα στη συνέχεια ότι θα οικοδομήσουμε ένα παλάτι για τις συναντήσεις, όπου οι προσευχές όλων μας θα μας αφήνουν ζεστά φιλικά αισθήματα προς τον άλλο» η πυραμίδα είναι το δωμάτιο, όχι μόνο για προσευχή των μουσουλμάνων αλλά και για τις άλλες θρησκείες, αλλά [αυτή τη στιγμή], δεν προβλέπεται καμία κοινή προσευχή, είτε πριν είτε μετά τις επίσημες συνεδριάσεις του Κογκρέσου, ή ακόμη και ταυτόχρονη λατρεία των διαφορετικών θρησκειών, τουλάχιστον με τη συμμετοχή των Ορθοδόξων.
- Πιστεύω σε ένα  μοναδικό Ναό, που θα συγκεντρωνόμαστε σε ένα τραπέζι να μιλήσουμε γι 'αυτό, όλοι μας έχουμε ένα Δημιουργό»
- «Η θέση αδιάλλακτης διαφοράς μεταξύ θρησκειών - είναι απλά ένα φάντασμα »
Στο προηγούμενο συνέδριο, Ιούλιο του 2009, ο Nursułtan Nazarbajew πρότεινε τη δημιουργία του Συμβουλίου Θρησκευτικών Ηγετών για την ανάπτυξη του διαλόγου και της συνεργασίας με άλλους φορείς και Διεθνείς Οργανισμούς.Επιπλέον, άλλα χαρακτηριστικά του νέου συμβουλίου θα πρέπει να είναι η «Παγκόσμια Μέριμνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα και η ελευθερία των πιστών», Nursułtan Nazarbajew Ό Πρόεδρος του Καζακστάν μίλησε για την παρενόχληση των πιστών, ως ένα από τα προβλήματα του σύγχρονου κόσμου, αναφερόμενος στο δημόσιο κάψιμο "ιερών βιβλίων", συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου, και τον εμπρησμό των Τζαμιών που δημιουργήθηκε πρόσφατα. Είναι σαφές ότι το πρόβλημα της δίωξης για την πίστη είναι ένα φυσικό Θέμα του Συνεδρίου.

Προεδρικό Μέγαρο μπροστά μασονικές κολώνες "Ιαχίν" και "boaz"



Ἡ πανθρησκεία μαγειρεύτηκε στὴν Ἀστανᾶ.3
Μεγάλη αίθουσα συνεδριάσεων
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ - ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ 
taxidixoristaftotita.blogspot.gr

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5xsG-XetI7w

http://www.youtube.com/
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_XCwbQ8e7V8
http://prawoslawnypartyzant.wordpress.com/2012/06/03/cyryl-gundiajew-w-kosciele-antychrysta-jednosc-w-szatanie/

http://www.izvestia.ru/news/525955#ixzz1wLxiHEds
http://3rm.info/24526-patriarh-v-cerkvi-antihrista-edinstvo-v-satane-video.htmlhttp:
aktines.blogspot.gr/2012/06/blog-post_4101.html
Φιλονόη