Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

H ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ – Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΞΕΚΙΝΑ!


Εφτασε η ώρα να βγάλω στον αέρα όσες πληροφορίες υπάρχουν στο μπλογκ και δείχνουν ότι έφτασε η ώρα των γεγγονότων.


Είδαμε στις 15 Ιουλίου ένα αποτυχημένο πραξικόπημα-παρωδία στην Τουρκία,που όμως απειλεί τα πυρηνικά στο Ιντσιρλίκ.
Γέροντας του Αγίου Ορους ειδοποίησε πέρσι τον Αύγουστο ότι ετοιμάζεται πυρηνικό κτύπημα στην «ευρύτερη περιοχή μας». Οι Κούρδοι κτυπούν αλύπητα τους Τούρκους στη ΝΑ Τουρκία και τον Πόντο.

Οι εξελίξεις που αφορούν τον Ερντογάν αναφέρουν
Χθες τα μεσάνυχτα είχα ακόμη μία ευκαιρία να συνομιλήσω με νεαρό ασκητή. Είναι αυτός που πριν τέσσερα χρόνια πρώτος αναφέρθηκε στην φυγή του Ερντογάν ως ορόσημο μεγάλων εξελίξεων. Τότε μας είχε αναφέρει… «Όταν θα φύγει ο Ερντογάν – είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει – πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες… Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα…»
(Σημείωση: ο γέροντας δεν είναι αγιορείτης όπως μερικοί γράψανε προσθέτοντας τα …δικά τους…)σύμφωνα με μαρτυρία από την ιστοσελίδα ΗΓΓΙΚΕΝ.¨αλλη μία μαρτυρία για τον Ερντογάν από τον Αγιο Ραφαήλ Είμαστε στο 2010 και ο πρωθυπουργός, τότε, της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε την Αθήνα. Στη συνέντευξη Τύπου, τυχαία βρέθηκε κάποιος που λίγες μέρες πριν είχε κάνει το τάμα του στους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη στην Μυτιλήνη.

Ακούγοντας τα όσα έλεγε ο Ερντογάν, η όψη του σκοτείνιασε και πληροφόρησε τον φίλο του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του και άκουγε τις δηλώσεις, ότι κάτι συγκλονιστικό του είχε συμβεί το προηγούμενο βράδυ.
Περιέγραψε ότι ονειρεύτηκε τον Άγιο Ραφαήλ που με ύφος αυστηρό του είπε:
«Εγώ ήρθα πρόσφυγας εδώ σε αυτό το νησί καταδιωγμένος από τους Τούρκους και για την ΠΙΣΤΗ και την ΠΑΤΡΙΔΑ μου έκοψαν το κεφάλι.
Αυτό το νησί σε λίγο καιρό θα γεμίσει με πρόσφυγες-περαστικούς.
Οι Τούρκοι θα συνεχίζουν να κόβουν κεφάλια μέχρι να πέσει το κεφάλι αυτουνού που θα συναντήσεις αύριο στην Αθήνα. Τότε η Ιστορία θα αλλάξει σελίδα και οι Τούρκοι θα γίνουν πρόσφυγες»…και τέλος μία μαρτυρία για το πραξικόπημα που θα γίνει μελλοντικά.
Κυριάκος Τσίτσικας: «Όταν δεις και κάτσουν οι Τούρκοι μες την εθνοσυνέλευσή τους και τραβήξουν πιστόλια να ξέρεις κοντεύει η ώρα. Η Κύπρος θα πιαστεί (καταληφθεί) από τους Τούρκους. Θα κηρυχθεί Ελληνοτουρκικός πόλεμος και η Τουρκία θα μπει στην Ελλάδα». Ο Αγιος Πα’ί’σιος έλεγε ότι οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι θα κάνουν κράτος.Ο Γέροντας Αρσένιος μου έλεγε ότι από την Συρία θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος,ενώ θα ακολουθήσει εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο και την Ελλάδα.
Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έλεγε ότι <<Ο Πάπας θα είναι η αιτία>>Είδαμε την επίσκεψή του στη Λέσβο υπό την συνοδεία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και την Σύνοδο που ακολούθησε στην Κρήτη.Λίγες ώρες πριν το πραξικόπημα ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος εγκατέλειψε την Κωνσταντινούπολη και επισκέφτηκε τη Σλοβενία,απόπου δεν έχει επιστρέψει αφήνοντας ερωτηματικά…..
Ας δούμε όμως τι έγινε κι εδώ.Οπως γράφει το βιβλίο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ <<Ο ελληνικός λαός θα ζητήσει κάποια στιγμή να ξανασάνει αλλά αυτή τη στιγμή δεν θα του την δώσουν ποτέ μέχρι να υποκύψει στο τέλειο ηλεκτρονικό σύστημα διακυβέρνησης…>>Την παραμονή της Παναγίας (ενώ είχε οριστεί στις 18 Αυγούστου)   ψηφίστηκε το 3ο μνημόνιο από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ανάμεσα στα μέτρα που περιλαμβάνει είναι: <<Πλαστικό χρήμα. Έως τον Οκτώβριο του 2015 η κυβέρνηση δεσμεύεται να εγκρίνει ολοκληρωμένο σχέδιο για την αύξηση της φορολογικής συμμόρφωσης και να επεξεργαστεί σε συνεργασία με την Τράπεζα της Ελλάδος και τον ιδιωτικό τομέα, κοστολογημένο σχέδιο για την προώθηση και τη διευκόλυνση της χρήσης ηλεκτρονικών πληρωμών και τη μείωση της χρήσης μετρητών. Το σχέδιο αυτό θα πρέπει να τεθεί σε ισχύ τον Μάρτιο του 2016.>>
Η πραγματικότητα είναι ότι το πλαστικό χρήμα θα εφαρμοστεί από την 1η Οκτωβρίου 2016.Πήρε αναβολή από την 1η Αυγούστου που είχε ανακοινωθεί αφήνοντας ερωτηματικά σε όλους τους φορολογούμενους για το τι θα ισχύσει στις φορολογικές δηλώσεις που θα γίνουν το 2017,αφού ακόμα δεν έχει ψηφιστεί ακόμα το νομοσχέδιο.
Τίθεται πλέον η επιβολή της Κάρτας του Πολίτη από την 1η Ιανουαρίου 2017.Κάποιοι Γέροντες όπως ο Πατέρας Ιωάννης Καλα’ί’δης αναφέρουν ότι δεν θα προλάβουν να την εφαρμόσουν γιατί θα ξεκινήσουν τα γεγγονότα της Κωνσταντινούπολης.
Eπίσης μαρτυρία του ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ:
α) Ὁ Γέροντας τὸ 1983 στὴ Σουρωτὴ εἶχε ἀναφέρει συγκεκριμένα: «Θὰ ἔρθει καιρὸς ποὺ θὰ ἀνεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θὰ ἐναλλάσσονται τὰ κόμματα, θὰ ἀνακαλοῦνται διατάγματα, θὰ ψηφίζονται νόμοι καὶ θὰ καταργοῦνται ἄλλοι, καὶ θὰ ἐπικρατεῖ σύγχυση καὶ ταραχή. Τότε, ὅμως, θὰ ἀντιδράσουν λίγοι πιστοὶ Χριστιανοὶ ἀλλὰ καὶ τὸ Κ.Κ.Ε..» Μᾶς ἔκανε πολλὴ ἐντύπωση ἐκεῖνο πού εἶπε γιά τό Κ.Κ.Ε. καὶ γελάσαμε, θυμᾶμαι. Εἶπε, ἐπίσης, ὅτι ἐμεῖς θὰ τὰ βλέπαμε ὅλα αὐτὰ ἐνῶ ἐκεῖνος ὄχι. Και ακολουθούν τα γεγονότα.. β) Γιὰ τὸν Κωνσταντῖνο Μητσοτάκη (ἄνοιξη 1985) είπε: «Αὐτὸς ποὺ κυβερνάει σήμερα θὰ ξαναβγεῖ πάλι, γιὰ δεύτερη φορά, ἀλλὰ δὲ βλέπω τὰ πράγματα νὰ πηγαίνουν καθόλου καλά. Θὰ πέσει καὶ θα βγεῖ ἄλλος. Ἐκεῖνον τὸν ἄλλο, ὅμως, δὲ θὰ τὸ ἀφήσουν, γιατὶ εἶναι ἄνθρωπος τῆς Ἐκκλησίας.» Ὁ προσκυνητής σχολίασε: «Γέροντα, τί εἶναι αὐτὰ ποὺ λές;» Κι ὁ Γέροντας συνέχισε: «Αὐτὰ ποὺ σοῦ λέω ἄκου τα, καὶ θὰ τὰ δεῖς!»
Γέροντας μου είχε πει ότι όταν ξεσηκωθεί ο Ελληνικός τον…Μητσοτάκη θα φωνάξει να τον κάνει ένα κάτι…. Αν μέσα στο χειμώνα δεν υπάρξουν άλλες ξαφνικές εξελίξεις,τότε θα είμαστε ακριβώς στο σημείο που αναφέρουν όλες οι προφητείες περί 666 και παγκόσμιας κυβέρνησης.
Οι φόροι έχουν πέσει βροχή και το ζήτημα είναι ποιός είναι ο <<Δυσβάστακτος φόρος >> του Αγιου Κοσμά του Αιτωλού που δεν θα προλάβουν να εισπράξουν….Το εργασιακό ανοίγει στις αρχές Σεπτεμβρίου από μηδενικής βάσεως.

Στην Αμερική κυκλοφορούν πολλές φήμες περί μεγάλου γεγγονότος που θα επηρεάσει ακόμα και την εκλογική αναμέτρηση με παράταση της θητείας του Ομπάμα και μη πραγματοποίηση των εκλογών στις 8 Νοεμβρίου 2016. Τι μπορεί να συμβεί μέχρι τότε; Εκεί υπάρχει η προφητεία ότι ο Ομπάμα είναι ο 44ος και τελευταίος Πρόεδρος των ΗΠΑ!!!
Θα επανέλθω με νεότερη πληροφόρηση αφού σας δώσω να έχεται υπόψιν σας και το παρακάτω :

corfiatiko.blogspot.gr  planetnews-r.blogspot.gr