Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ



Συμπροσευχή Πάπα και Βαρθολομαίου για τον παγκόσμιο ηγέτη – «Τρέχουν» οι εξελίξεις


Νέα συνάντηση και συμπροσευχή Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του εκλεκτού της Νέας Τάξης Πάπα Φραγκίσκου σχεδιάζεται το προσεχές φθινόπωρο, στον δρόμο για την επιβολή της Πανθρησκείας στους χριστιανούς, της ένωσης δηλαδή όλων των θρησκευτικών δογμάτων υπό την σιδηρά πυγμή του παγκόσμιου ηγέτη που έπεται.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το Βατικανό, ο Πάπας Φραγκίσκος θα επισκεφθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στην ιταλική πόλη της Ασίζης, όπου θα λάβει μέρος στην παραδοσιακή διαθρησκευτική προσευχή για την… «ειρήνη», την εγκαθίδρυση δηλαδή ενός κέντρου εξουσίας χωρίς αντίπαλο δέος.
Ο Πάπας Φραγκίσκος θα λάβει μέρος στην τελική συνάντηση την οποία σχεδιάζεται επίσης να παρακολουθήσουν ο Ιταλός πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα, ο Οικ.Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο Αρχιεπίσκοπος του Καντέρμπουρι Justin Welby, και περίπου 400 αντιπροσωπείες και θρησκευτικές προσωπικότητες, της πολιτικής και του πολιτισμού από όλο τον κόσμο.
Ετοιμάζεται η έλευση του Αντίχριστου. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.
Πλησιάζουμε στην δικτατορία του παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο περιμένουν οι μουσουλμάνοι αλλά όπως θα δείτε και οι καθολικοί.(To ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί τέτοιες απόψεις!)
Στο παρακάτω βίντεο ο συγγραφέας Tom Hoorn αναφέρει πως οι ισλαμικές προφητείες για την έλευση του Ιμάμ Μαχντί, δηλαδή του Αντίχριστου, είναι πολύ πιθανό να εκπληρωθούν από τον Πάπα Φραγκίσκο, τώρα που οι ορδές του Ισλάμ κατακλύζουν την Ευρώπη και οι ισλαμιστές εξαπολύουν επιθέσεις κατά της παλιάς «Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας».
Από την άλλη, όπως υπογραμμίζει ο Hoorn, και το Βατικανό περιμένει τον τελευταίο «Ρωμαίο Αυτοκράτορα».Όλοι, εν ολίγοις περιμένουν τον «Σωτήρα» τους, εκτός από τους ορθοδόξους, τους οποίους όμως ο Πάπας εισάγει στην Αίρεση της Πανθρησκείας, της ένωσης δηλαδή όλων των θρησκειών και όλων των δογμάτων κάτω από την σιδηρά πυγμή της παγκόσμιας εξουσίας.
Επιπλέον, γίνεται επίκληση σιβυλλικής προφητείας, η οποία αναφέρει πως:
1. Όλα θα ξεκινήσουν όταν φτάσει ο τελευταίος Πάπας
2. Η Δημοκρατία θα θεωρηθεί ως αποτυχημένο πολίτευμα (αμέσως ο συγγραφέας σχολιάζει πως αντικατασταθεί από παγκόσμια δικτατορία σοσιαλιστικού τύπου)
3. Ο «Αυτοκράτορας» και ο Πάπας θα ενώσουν τις θρησκείες και θα διώξουν τα ακραία δόγματα.