Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ 1.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ! Δείτε τη λύση, πριν σας πάρουν ότι έχετε και δεν έχετε



Μαζική «επίθεση» στους τραπεζικούς λογαριασμούς για την είσπραξη οφειλών στο Δημόσιο, ετοιμάζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι.
Ήδη, η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων εντείνει τους φορολογικούς ελέγχους και μάλιστα περισσότερες από 750.000 εντολές κατάσχεσης τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές προς το Δημόσιο έχουν εκδοθεί. Οι ειδικοί ενημερώνουν ότι για να αποφύγει κανείς το «ξαλάφρωμα» του λογαριασμού του, υπάρχει η δυνατότητα της πάγιας ρύθμισης των 12 δόσεων για ληξιπρόθεσμες οφειλές. 

Εδώ και μήνες πάνω από 1.500 εντολές κατάσχεσης εκδίδονται καθημερινά. Μέχρι τώρα 755.806 οφειλέτες έχουν δει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να κατεβαίνει στο ακατάσχετο όριο των 1.000 ευρώ! Και οι οφειλέτες που απειλούνται με κατασχέσεις υπολογίζονται σε σχεδόν 1.500.000! 

Με τις υποχρεώσεις που πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του έτους, η πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων, είναι η μόνη λύση. Με απλά λόγια ο φόρος εισοδήματος, ο ΕΝΦΙΑ, ακόμη και τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση και να πληρωθούν σε 12 δόσεις. Σε περιπτώσεις μάλιστα ακραίας φτώχειας, όπως οι μακροχρόνια άνεργοι, οι δόσεις μπορούν να γίνουν 24, αν το εγκρίνει ο έφορος. 

financialbox.gr