Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ : Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ( ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ) ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΧΙΑΙΡΕΣΙΑΡΧΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΝ (ΒΙΝΤΕΟ)



Από ομάδα προσκυνητών Αργολίδος
Ο π.Παϊσιος Παπαδόπουλος από την ηρωική Φλώρινα αρνείται πλέον να μνημονεύει τον αιρεσιάρχη Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τους συνεργάτες του στην πλάνη Μητροπολίτες επισκόπους και άλλους ,εγχώριους ή μη,που συμβιβάζονται με την παρασυνοδικώς εγκριθείσα πολυαίρεση του Οικουμενισμού και της Πανθρησκείας.(μίας «συνόδου» που συντελέστηκε με 10 μονάχα υπογραφές, λιγότερες και από ένα 15μελές ενός επαρχιακού Γυμνασίου) .

Αυτό που δεν έκαναν τόσα μεγάλα ονόματα Αγιότητος και αυθεντίας στον Ελληνικό Εκκλησιαστικό χώρο :

Αγιορείτες Γεροντάδες με νοερές προσευχές και προοράσεις , Μοναστήρια ξακουστά , πανελλήνιοι συλλόγοι ,Καθηγητάδες και προφέσορες και περι πολλού θεματοφύλακες των σύγχρονων Αγίων :Οσίου Παϊσίου , Πορφυρίου κ.α. που κατακρατούν μεν τα λείψανα τους αλλά έχουν απωλέσει προ πολλού το ομολογιακό τους πνεύμα, καθώς και άλλοι που τόσα χρόνια μονοπωλούν την Ορθοδοξία και την γνησιότητα της πίστης 
ήρθε να ξαφνιάσει , να κάνει την διαφορά και να αντιπαραταχθεί μαζί με κάποιους μεμονωμένους ηρωικούς Μοναχούς και κελλιώτες του Αγίου Όρους, ένας απλός Ιερομόναχος από την ακριτική Φλώρινα, ο π.Παϊσιος.

Δόξα τω Τριαδικώ Θεώ που επιτρέπει αυτές τις καταστάσεις για να ξέρουμε και ΄μεις στο εξής ποιους να εμπιστευθούμε και να καταθέσουμε την ψυχή μας.
Προτιμούν τον ονειδισμόν του Χριστού παρά να λέγονται υιοί του Φαραώ Οικουμενισμού (Εβρ.ια΄24-26)
Ευχόμαστε η τίμια και ειλικρινή τους αυτή στάση να αποτελέσει τις πρώτες σταγόνες για την γέννηση ενός ευλογημένου καταρράκτη που θα παρασύρει την αίρεση και την πλάνη και παράλληλα θα δροσίσει και ζωογονήσει τις ψυχές όσων διψάνε για Τον Χριστό και την αλήθεια Του.
Ευτυχώς υπάρχουν και σήμερα παλικάρια που πάνω από μιά θεσούλα στο Δημόσιο και από τα παλαμάκια του κοινωνικού περίγυρου βάζουνε Τον Χριστό και το θέλημά Του!

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το κήρυγμα του πατρός Παισίου Παπαδόπουλου:
ΠΗΓΗ

Ο ΑΧΡΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ




elladapoyantisteketai.blogspot.gr