Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

”ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΚΑ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ”, του Le Gall

gall
Ο Le Gall πριν 30 χρόνια,
 όταν ήταν μέρος της ομοφυλοφιλικής
σκηνής του Παρισιού.
 Ο Le Gall είναι τραγουδιστής και πρώην ομοφυλόφιλος. Λόγω της καταπίεσης της ελευθερίας του λόγου στην Γαλλία, η ιστοσελίδα του έχει κατέβει.
Αυτό είναι ένα από τα άρθρα του
 Η ομοφυλοφιλία είναι παράξενη και αποκρουστική για όσους δεν βιώνουν σεξουαλική έλξη για το δικό τους φύλο, στερώντας ουσιαστικά τους εαυτούς τους από απογόνους. Το Γιατί και Πώς της ομοφυλοφιλίας δεν μας ενδιαφέρει εδώ. Μέλημά μας είναι η χρήση του από τις ελίτ για τη δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
Το LGBT (ομοφυλοφιλικό) κίνημα γεννήθηκε στη δεκαετία του ’90 στις ΗΠΑ και έφθασε στη Γαλλία στη δεκαετία του 2000.
Ο μαχητικός ομοφυλοφιλικός λόγος, δεξιάς και αριστεράς, προωθεί την κατάργηση των εθνών ταυτίζοντας τους ομοφυλόφιλους με τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι LGBT εμπλέκονται έντονα στην υπονόμευση της έννοιας της οικογένειας, της πατρίδας, και των ριζών του Χριστιανισμού.
Είναι πραγματικά ένας πόλεμος ενάντια στον πολιτισμό, τόσο αντι-χριστιανικός, όσο είναι και αντι-ισλαμικός. Η θρησκεία είναι ένα φυσικό εμπόδιο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη. Ο ομοφυλοφιλικός ακτιβισμός, ιδιαίτερα ο αριστερός, είναι μέρος της ατζέντας αυτής. 
Ως εκ τούτου, οι ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές έχουν την αποστολή να δημιουργήσουν ένα νέο λόμπι. Σημειώστε ότι κάθε σκοτεινή σεξουαλικότητα, συμπεριλαμβανομένων του σαδομαζοχισμού, επίσης τιμάται από αυτούς. Όλα τα αστέρια του Hollywood είναι gay-friendly. Είναι σκάνδαλο αν μια διασημότητα αποκαλύψει μια διαφορετική άποψη ή επικρίνει την ομοφυλοφιλία. Κάθε καλλιτεχνική ή πολιτική καριέρα μπορεί να υποφέρει ή να καταστραφεί. Υπάρχει ένας νέος σταλινισμός της πολιτικής ορθότητας, και μέρος αυτού του σταλινισμού, ένα Ροζ ή Ουράνιο Τόξο Πολιτικό Γραφείο. Τα πρώην θύματα είναι οι νέοι εκτελεστές.
Στη Γαλλία, οργανώσεις όπως η SOS Ρατσισμός, LICRA, MRAP, κατευθύνθηκαν και δημιουργήθηκαν από εβραϊκές ομάδες που παρακολουθούν τη σκέψη και τρομοκρατούν όσους δεν συμμορφώνονται. Η SOS Ομοφοβία βρίσκεται στην ίδια γραμμή. Δεν είναι μια πρόσκληση για ανοχή. Προωθεί την ομοφυλοφιλία σε ετεροφυλόφιλους.
Αυτό που όλες αυτές οι κινήσεις, οι οποίες όλες χρηματοδοτούνται από το Γαλλικό κράτος, αποκαλούν «ανοχή», είναι στην πραγματικότητα μια αμυντική δύναμη ευνοϊκή για τον σκοπό της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Η LGBT προσποιείται ότι δεν αντιλαμβάνεται την πρόκληση που αντιπροσωπεύει για την ανθρώπινη κοινότητα. Με τον τρόπο αυτό, η προπαγάνδα της LGBT εξαπατά την ίδια!
gay-marriage
ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΤΟΧΟΙ
Ανάμεσα στις πολλές ομοιότητες μεταξύ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και του γκέι κύκλου, σημειώνουμε:
– Ειδωλολατρία των διασημοτήτων, τραγουδιστών και ηθοποιών, πραγματικές μαριονέτες από την κορυφή της πυραμίδας.
– Παιδιάστικη συμπεριφορά/Νηπιοπρέπεια
– Θαυμασμός της καταναλωτικής κοινωνίας και των πιο βλακωδών πλευρών της (“Gay Day” στην Disneyland του Παρισιού για παράδειγμα)
– Υπερεκτίμηση της σεξουαλικής ευχαρίστησης
– Εκρίζωση οικογενειακών αξιών
– Πνευματική παρακμή
– Υπερεκτίμηση της νεολαίας που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου σε βάρος της αρχαίας σοφίας
– Αναγνώριση με μια καταπιεσμένη μειονότητα 
– Αναγνώριση με έναν «σεξουαλικό προσανατολισμό» και όχι με μια χώρα, με μια κουλτούρα …
–  Όραμα ενός κόσμου χωρίς σύνορα, και η ελπίδα για τη δημιουργία μιας «διεθνούς γκέι οργάνωσης» (Και γιατί όχι ενός μέλλοντος έθνους;).
– Πορνογραφική υποκουλτούρα που διοχετεύει την «ενέργεια» των μαζών.
– Υιοθέτηση ξένων παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, που οδηγεί στην επιδείνωση ενός πληθυσμού υποκαθιστώντας μια νέα μορφή μετανάστευσης και έτσι μια νοοτροπία επιμειξίας.
– Μεταμφίεση του Gay Pride και μια έκφραση πλαστής ευτυχίας
– Καταστροφή των φυσικών ορίων μεταξύ Θηλυκότητας και Ανδρισμού.
– Ναρκισσισμός.
– Σκοτεινή σεξουαλικότητα, η οποία μερικές φορές οδηγεί σε σκοτεινή πνευματικότητα, όπως σατανισμό … (Στην ιστοσελίδα GayRomeo, για παράδειγμα, πολλά προφίλ χρησιμοποιούν σατανικά σύμβολα και η ίδια η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί ένα “666” για διακόσμηση σε μια τούρτα για τα έκτα γενέθλιά της. Άλλες ιστοσελίδες όπως το “Gaynok” προωθούν ανοιχτά απροστάτευτο ομοφυλοφυλικό σεξ. “Σχέδιο jus” σημαίνει “σεξ με τόλμη”).
Η εξέταση του κινήματος LGBT και των κινδύνων που εγκυμονεί για την ανθρωπότητα, θα είναι απολύτως υποχρεωτική στα χρόνια που έρχονται.