Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ: "ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ"

Ανατριχιάζει ο Πάπας: "Τα τελευταία Χριστούγεννα της ανθρωπότητας..."
Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε στα πλήθη που συναθροίζονται στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, ότι τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορούσαν να είναι τα τελευταία για την ανθρωπότητα.

Στην αποκαλυπτική ομιλία του, ο Πάπας Φραγκίσκος περιέγραψε την υπάρχουσα χαοτική κατάσταση του κόσμου και είπε πως σηματοδοτεί την αρχή των «έσχατων καιρών», και από το νέο έτος ο κόσμος είναι πιθανό…. να είναι εντελώς αγνώριστος. Ο Ποντίφηκας άφησε να εννοηθεί στην ουσία ότι θα ξεκινήσει ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, επισημαίνοντας ότι η φετινή Χριστουγεννιάτικη περίοδος θα είναι ουσιαστικά μια «παρωδία», όπως δήλωσε και στον ναό Santa Maria μέσα στον Δεκέμβριο.

«Είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. Θα υπάρξουν φώτα, θα υπάρξουν εορτές , φωτεινά δέντρα, ακόμα και στολίδια ενώ ο κόσμος συνεχίζει να διεξάγει ένα ανελέητο και αιματηρό πόλεμο », είπε ο ίδιος. Τέλος ο Πάπας Φραγκίσκος διευκρίνισε επίσης τις απόψεις του αυτές το Σαββατοκύριακο, λέγοντας στο πλήθος των πιστών Καθολικών στην κεντρική πλατεία ότι, «ενώ ο κόσμος λιμοκτονεί, και το χάος διευρύνεται, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων για εκείνους που επιλέγουν να τις γιορτάσουν, μπορεί να είναι οι τελευταίες τους».
Πηγή: makeleio.gr