Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΔΕ ΣΕ ΟΡΑΜΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Μια ηλικιωμένη γυναίκα 90 από Valdres στη Νορβηγία είχε ένα όραμα από τον Θεό το 1968. Ο ευαγγελιστής Emanuel Μίνωας την συνάντησε εκεί όπου ζούσε και του είπε τι είχε δει . Το έγραψε κάτω, αλλά σκέφτηκε ότι να είναι τόσο ακατανόητο και κανείς δεν θα το καταλάβει και το έβαλε σε ένα συρτάρι. Τώρα, σχεδόν 30 χρόνια αργότερα, ο ίδιος κατάλαβε ότι έχει να μοιραστεί ενα όραμα με όλους τους υπόλοιπους.
Η γυναίκα από το Valdres ήταν μια πολύ προσεκτική, αξιόπιστη, έξυπνη και αξιόπιστη Χριστιανή, με μια καλή φήμη μεταξύ όλων που την ήξεραν. Αυτό είναι ό, τι είδε:

«Είδα το χρόνο, λίγο πριν τον ερχομό του Ιησού και το ξέσπασμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Είδα τα γεγονότα με τα φυσικά μάτια μου. Είδα τον κόσμο σαν μια μορφή , μια υδρόγειο σφαίρα και είδα την Ευρώπη, τη γη από γη. Είδα την Σκανδιναβία . είδα την Νορβηγία. είδα ορισμένα πράγματα που θα λάβουν χώρα λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού, και λίγο πριν συμβεί η τελευταία καταστροφή , μια καταστροφή που όμοια της δεν έχουμε βιώσει ποτέ πριν.
Ανέφερε τέσσερα κύματα:
1. «Πρώτα πριν από την έλευση του Χριστού και πριν ξεσπάσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, θα υπάρξει μια« ύφεση », όπως δεν έχουμε δει ποτέ πριν. Θα υπάρξει ειρήνη μεταξύ των υπερδυνάμεων στα ανατολικά και τα δυτικά, και θα υπάρξει μακρά ειρήνη. (Θυμηθείτε, ότι αυτό ήταν το 1968, όταν ο ψυχρός πόλεμος βρισκόταν στο υψηλότερο σημείο. -Ε. Μίνωας) σε αυτήν την περίοδο της ειρήνης θα υπάρξει αφοπλισμός σε πολλές χώρες, και στη Νορβηγία και δεν θα είμαστε προετοιμασμένοι όταν αυτό (ο πόλεμος ) θα έρθει. Ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με έναν τρόπο ΠΟΥ κανείς δεν θα αναμένει, και από ένα απροσδόκητο μέρος.

2. «Η χλιαρότητα του κόσμου θα κατακτήσει τις καρδιές των Χριστιανών, οι οποίοι θα οδηγηθούν μακριά από τον Χριστιανισμό. Οι Χριστιανοί δεν θα είναι ανοιχτοί για το κήρυγμα του Ιησού. Δεν θα θέλουν, όπως και σε παλαιότερες εποχές, να ακούσουν για την αμαρτία και την Χάρη , το δίκαιο . και το ευαγγέλιο, την μετάνοια και την αποκατάσταση και θα έρθει ένα υποκατάστατο πίστης

«Το σημαντικό πράγμα για όλους θα είναι να έχουν επιτυχία, να είναι κάτι?. Να έχουν υλικά πράγματα, πράγματα που ποτέ ο Θεός δεν μας υποσχέθηκε ,με αυτόν τον τρόπο στις εκκλησίες και στα σπίτια η προσευχή θα μειώνεται και θα μειώνεται ! Αντί του κηρύγματος που έχουν χρησιμοποιηθεί για να μεγαλώσουν γενιές. -όπως, το να έχει ο καθένας τον σταυρό του και να ακολουθήσουμε τον Ιησού-Η ψυχαγωγία, την τέχνη θα εισβάλλουν στις εκκλησίες και τον πολιτισμό , εκεί όπου θα έπρεπε να υπάρχει συγκεντρωση για μετάνοια και αναγέννηση θα υπάρχει μόνο και μόνο για να δείχνουν στους άλλους ποσο πετυχημένοι είναι και πόσο καλά οικονομικά . Αυτό θα αυξήσει σημαντικά λίγο πριν την επιστροφή του Ιησού.

3. «Θα υπάρξει μια ηθική αποσύνθεση των ανθρώπων που η παλιά η Νορβηγία δεν έχει ξανά γνωρίζει ποτέ !. Άνθρωποι θα ζουν μαζί σαν παντρεμένοι χωρίς να είναι παντρεμένοι. (Δεν πιστεύω ότι η έννοια της« συγκατοίκησης »; υπήρχε το 1968. -Ε. Μίνως .) πολύ ακαθαρσία πριν από το γάμο, και πολύ απιστία στο γάμο θα γίνει το φυσικό (το κοινό), και θα πρέπει να δικαιολογείται από κάθε οπτική γωνία. θα υιοθετηθεί ακόμη και από τους χριστιανικούς κύκλους αυτή η κατάσταση , . Λίγο πριν ο Ιησούς επιστρέψει τα τηλεοπτικά προγράμματα θα εχουν σαν μονιμη ασχολια αυτη την κατάσταση , της απιστίας και της αμαρτίας όπως ποτέ δεν έχουμε βιώσει ξανά! (τηλεόραση μόλις είχε φτάσει στη Νορβηγία το 1968. -Ε. Μίνωας)

«Τηλεόραση θα γεμίσει με τέτοια φρικτή βία που θα διδάσκει στους ανθρώπους να δολοφονήσουν και να καταστρέψουν ο ένας τον άλλο, και για αυτό θα είναι ανασφαλείς στους δρόμους πια. Οι άνθρωποι θα αντιγράψουν ό, τι βλέπουν. Δεν θα υπάρχει μόνο ένας« σταθμός »στην τηλεόραση, θα είναι γεμάτη με «σταθμούς». (Δεν ήξερε τη λέξη «κανάλι» που χρησιμοποιούμε σήμερα. Ως εκ τούτου, τους φώναζε σταθμούς. -Ε. Μίνωα.) Τηλεόραση θα είναι ακριβώς όπως το ραδιόφωνο, όπου έχουμε πολλές «σταθμούς», και θα επενδύσει στη βία. Οι άνθρωποι θα το χρησιμοποιούν για ψυχαγωγία αλλά ταυτόχρονα θα αλλοιώνονται από αυτή! Θα δούμε τρομερές σκηνές , δολοφονίες και καταστροφή ένας με τον άλλο, και αυτό θα εξαπλωθεί στην κοινωνία.! Σκηνές σεξ θα είναι μόνιμες στην οθόνη , τα πιο οικεία πράγματα που λαμβάνουν χώρα μεσα σε ένα γάμο θα μπορούν να τα βλέπουν όλοι . «(Ι διαμαρτυρήθηκε και είπε: «Έχουμε μια παράγραφο που απαγορεύει κάτι τέτοιο.» -Ε. Μίνως.) Αυτό θα συμβεί, και θα το δείτε. Όλα όσα έχουμε κάνει στην προσωπική μας Ζωή θα πρέπει να αναλύονται και τα πιο άσεμνα πράγματα θα περάσουν μπροστά στα μάτια μας.

4. «Οι άνθρωποι από φτωχές χώρες θα ξεχυθούν προς την Ευρώπη. (Το 1968 δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα όπως η μετανάστευση. -Ε. Μίνωα.) Θα έρθουν επίσης στη Σκανδιναβία και τη Νορβηγία. Θα υπάρχουν τόσα πολλοί από αυτούς που οι άνθρωποι θα αρχίσουν να τους αντιπαθούν τους και να γίνουν σκληροί μαζί τους. θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως και οι Εβραίοι πριν από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. στη συνέχεια, το πλήρες μέτρο των αμαρτιών μας θα έχει επιτευχθεί (διαμαρτυρήθηκα στο θέμα της μετανάστευσης. εγώ δεν το καταλάβαινα εκείνη την εποχή. -Ε. Μίνωας).

Τα δάκρυα έτρεχαν σε συνεχή ροή από τα μάτια της ηλικιωμένης γυναίκας στα μάγουλά της. «Εγώ δεν θα το ζήσω, αλλά θα συμβεί…. Τότε ξαφνικά, ο Ιησούς θα έρθει και ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει . Θα είναι ένας σύντομος πόλεμος.» (Τον είδε στο όραμα.)

«Όλα αυτά που έχω δει για τον πόλεμο κάνει τους προηγουμένους να μοιάζουν με το παιχνίδι ενός μικρού παιδιού , ο πόλεμος θα τερματιστεί με μια πυρηνική βόμβα. Ο αέρας θα είναι τόσο ρυπασμένος ώστε δεν θα μπορεί κανείς να αναπνεύσει . Θα καλύψει διάφορες ηπείρους, Αμερική, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τις πλούσιες χώρες. το νερό θα καταστραφεί (μολυσμένο;). δεν μπορούν πλέον να καλλιεργούν τη γη. Το αποτέλεσμα θα είναι ότι μόνο ένα υπόλοιπο της ανθρωπότητας θα παραμείνει. Από τις πλούσιες πλούσιες χώρες θα προσπαθήσουν να καταφύγουν στις φτωχές χώρες, αλλά θα είναι τόσο δύσκολο για όλους.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που δεν θα το ζήσω, αλλά όταν έρθει η ώρα , πρέπει να πάρετε θάρρος !. Έχω λάβει από το Θεό, και τίποτα από αυτό που έρχεται δεν είναι σε αντίθεση με ό, τι λέει η Αγία Γραφή.

«Εκείνος που έχει αμαρτία του συγχωρούνται όλα και έχει τον Ιησού ως Σωτήρα και Κύριο, είναι ασφαλής.»

katohika.gr
panagiamegalohari.gr