Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ:ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 2018 Ο ΝΕΟΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΕΛ !!!!


Υπό πατρός Μαξίμου Μοναχού
Ξεκινάει άμεσα, στην Σαουδική Αραβία, το χτίσιμο του μεγαλύτερου ουρανοξύστη του κόσμου που θα έχειύψος... ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! ένα ολόκληρο χιλιόμετρο!!!
Πρόκειται για τον «Πύργο της Τζέντα» (Jeddah Tower) που αρχικά είχε ονομαστεί ο «Πύργος του Βασιλείου», ο οποίος θα έχει 170 ορόφους και ύψος 999.74 μέτρα.
Για να πάρουμε μια μικρή ιδέα, για το τι μεγέθη και ύψη μιλάμε, να αναφέρουμε ότι ο γνωστός σε όλους μαςΠύργος του Άιφελ (La Tour Eiffel) που κατασκευάστηκε το 1889, είχε ύψος μόλις 325 μέτρακαι ήταν το πιο ψηλό κτίριο στον κόσμο, μέχρι το 1931, όταν τον ξεπέρασε το Εμπάϊρ Στέϊτ Μπίλντινγκ (The Empire State Building) της Νέας Υόρκης, ο οποίος έχει 102 ορόφους και ύψος τα 448,67 μέτρα.
Το Εμπάϊρ Στέϊτ υπήρξε ο υψηλότερος ουρανοξύστης στη Γη για 41 χρόνια, από την ολοκλήρωσή του το 1931 μέχρι και το χτίσιμο του Βόρειου Πύργου του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου το 1972.

Σήμερα το Εμπάϊαρ Στέϊτ (μετά και την καταστροφή των Διδύμων Πύργων από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001) παραμένει το δεύτερο υψηλότερο κτήριο σε όλες τις ΗΠΑ, όταν το 2012 το ξεπέρασε το υπό κατασκευή Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 1.
Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου 1 είναι ένα κτίριο που ανήκει στο σύμπλεγμα κτιρίων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Θεωρείται ως ο υψηλότερος ουρανοξύστης στο δυτικό ημισφαίριο. Από τις 30 Απριλίου 2012 αποτελεί το πιο ψηλό κτίριο στην Νέα Υόρκη, με ύψος 541 μέτρα όταν και ξεπέρασε σε ύψος το Εμπάϊρ Στέϊτ Μπίλντινγκ που έχει ύψος 448,67 μέτρα.
Όπως βλέπουμε λοιπόν, μέχρι και το 2010 το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο δεν ξεπερνούσε τα 500-550 μέτρα περίπου. Μόλις πρόσφατα το 2010κατασκευάσθηκε στο Ντουμπάϊ το Μπουρτζ Χαλίφα, (Burj Khalifa) που έχει 163 ορόφους και ύψος 828 μέτρα και το οποίο ξέφυγε κατά πολύ από τα μέχρι τώρα δεδομένα. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμη, ώστε να μπορεί να εγγυηθεί κανείς για την αντοχή, την στασιμότητα και την μακροβιότητά του, αφού δεν έχει δοκιμαστεί στον χρόνο και έχει μόλις 5 χρόνια ζωής.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε, η κατασκευή του Πύργου της Τζέντα ξεφεύγει κατά πολύ από τις μέχρι τώρα συνηθισμένες κατασκευές και το ύψος κάποιων κτηρίων που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, και προχωράνε σε ένα πολύ παράτολμο και πρωτοφανές εγχείρημα στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους!
Πριν συνεχίσουμε όμως, ας δούμε τι αναφέρει συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα, που είχε την ευγενή καλοσύνη να μας αποστείλει ο αγαπητός αδελφός Ι.Τ. και το οποίο σας το παρουσιάζουμαι αυτούσιο:
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ«Σε ανταγωνισμό με τον εαυτό τους μπαίνουν οι αρχιτέκτονες που κατασκεύασαν τον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου, μέχρι σήμερα, το Μπουρτζ Χαλίφα (Burj Khalifa), καθώς ετοιμάζουν πιο ψηλό, που θα φτάνει το ένα χιλιόμετρο! (7 φωτό + βίντεο) Η αρχιτεκτονική εταιρεία των Adrian Smith και Gordon Gill, από το Σικάγο, το 2010 σχεδίασε το Burj Khalifa στο Ντουμπάι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τώραξεκίνησε για το νέο ρεκόρ της, τον "Πύργο της Τζέντα" (Jeddah Tower), που αναμένεται να είναι έτοιμος το 2018.
Ο "Πύργος της Τζέντα", που αρχικά είχε ονομαστεί ο "Πύργος του Βασιλείου", θα ξεπεράσει κατά 171 μέτρα, περίπου, το Burj Khalifa -που είναι 828 μέτρα- καθώς το ύψος του θα φτάσει στα 999,74 μέτρα! Για αυτό το αρχιτεκτονικό επίτευγμα, το κόστος κατασκευής υπολογίζεται στα 2,2 δις δολάρια (8,4 δισ. Ριάλ). Θα έχει 170 ορόφους, στους οποίους θα στεγάζονται ένα ξενοδοχείο, διαμερίσματα και γραφεία. Το έργο χρηματοδοτείται από την εταιρεία του δισεκατομμυριούχου Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλ Ουαλίντ Μπεν Ταλάλ (Alwaleed bin Talal), ο οποίος λέει πως μετά την υπερπήδηση γραφειοκρατικών και άλλων εμποδίων για την εύρεση των πόρων, "τώρα είμαστε έτοιμοι για την οικοδόμηση ενός ορόφου κάθε τέσσερις ημέρες"». (δείτε εδώ )

Αυτά λοιπόν τα απίστευτα και θαυμαστά γράφουν σχετικά με τον «Πύργο της Τζέντα»! (σ.σ. οι υπογραμμίσεις είναι δικές μας).

Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι, «Τζέντα»σημαίνει στα αραβικά «η γιαγιά», γιατί σύμφωνα με την αραβική παράδοση-μυθολογία, εδώ ήταν το μέρος που έπεσε η «ΓΙΑΓΙΑ» της ανθρωπότητας, δηλαδή η ΕΥΑ όταν παρέβη μαζί με τον Αδάμ την εντολή του Θεού και εξ αιτίας αυτού, εξεδιώχθησαν από τον Παράδεισο.

Περίεργη σύμπτωση και αυτή! Ε, Τι λέτε;

Γιατί άραγε να θέλουν να κτίσουν τον μεγαλύτερο Πύργο του κόσμου, στο μέρος όπου έγινε η πτώση του ανθρωπίνου γένους και η εκδίωξή του από τον Παράδεισο; Γιατί;
Θέλουν να μας πουν κάτι;
Σας θυμίζουν τίποτε όλα αυτά; Πήγε πουθενά το μυαλό σας;
Εμάς πάντως, όλα αυτά μας θυμίζουν τον γνωστό Πύργο της Βαβέλ (ΒΑΒΕΛ=ΣΥΓΧΥΣΗ) της Παλαιάς Διαθήκης, όπου οι τότε άνθρωποι της εποχής εκείνης, έχοντας χάσει την πίστη τους στον Θεό, κυριευμένοι από την αμαρτία, τα διάφορα πάθη, την σαρκολατρεία και τον εγωϊσμό, θέλησαν να κατασκευάσουν ένα σπουδαίο και μοναδικό Πύργο, ο οποίος θα έφτανε ψηλά στον ουρανό, μέχρι τον Θεό, προκειμένου να μείνει το όνομά τους αθάνατο, αλλά και εμμέσως με τον τρόπο αυτό να υβρίσουν, να προσβάλουν και να προκαλέσουν τον Θεό, αφού αυτοί κατάφεραν από μόνοι τους να αποκτήσουν τέτοια ΓΝΩΣΗ και τόση ΔΥΝΑΜΗ ώστε να κατασκευάζουν τέτοια σπουδαία, μοναδικά και «αθάνατα» δημιουργήματα!...
Το αποτέλεσμα είναι σε όλους μας γνωστό.
Ο Θεός τιμώρησε άμεσα την αλαζονεία και την υπερηφάνειά τους αυτή!

Με ποιό τρόπο; Μπέρδεψε την γλώσσα τους, και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους, αφού ο καθένας μιλούσε και μια διαφορετική γλώσσα, οπότε και αναγκαστικά σταμάτησαν την κατασκευή του Πύργου αυτού, που εξ αιτίας της ασυνεννοησίας αυτής έμεινε στην ιστορία και ως Πύργος της Συγχύσεως ή Βαβέλ όπως τον γνωρίζουμε όλοι μας. Στην συνέχεια δε τους διεσκόρπισε σε όλη την γη. Από τότε και έπειτα δημιουργήθησαν τα διάφορα έθνη και οι φυλές που υπάρχουν σήμερα.

Μέχρι τότε μιλούσαν όλοι οι άνθρωποι την ίδια γλώσσα και ζούσαν όλοι μαζί εκεί τριγύρω στην ίδια περιοχή, κοντά την Μεσοποταμία.
Λέγει η Αγία Γραφή σχετικά:

«Και ην πάσα η γη χείλος εν, και φωνή μία πάσι. και εγένετο εν τω κινήσαι αυτούς από ανατολών, εύρον πεδίον εν γη Σενναάρ και κατώκησαν εκεί. και είπεν άνθρωπος τω πλησίον αυτού· δεύτε πλινθεύσωμεν πλίνθους και οπτήσωμεν αυτάς πυρί. και εγένετο αυτοίς η πλίνθος εις λίθον, και άσφαλτος ην αυτοίς ο πηλός. και είπαν· δεύτε οικοδομήσωμεν εαυτοίς πόλιν και πύργον, ου έσται η κεφαλή έως του ουρανού, και ποιήσωμεν εαυτοίς όνομα προ του διασπαρήναι ημάς επί προσώπου πάσης της γης. και κατέβη Κύριος ιδείν την πόλιν και τον πύργον, ον ωκοδόμησαν οι υιοί των ανθρώπων. και είπε Κύριος· ιδού γένος εν και χείλος εν πάντων, και τούτο ήρξαντο ποιήσαι, και νυν ουκ εκλείψει απ΄ αυτών πάντα, όσα αν επιθώνται ποιείν. δεύτε και καταβάντες συγχέωμεν αυτών εκεί την γλώσσαν, ίνα μη ακούσωσιν έκαστος την φωνήν του πλησίον. και διέσπειρεν αυτούς Κύριος εκείθεν επί πρόσωπον πάσης της γης, και επαύσαντο οικοδομούντες την πόλιν και τον πύργον. δια τούτο εκλήθη το όνομα αυτής Σύγχυσις, ότι εκεί συνέχεε Κύριος τα χείλη πάσης της γης, και εκείθεν διέσπειρεν αυτούς Κύριος επί πρόσωπον πάσης της γης». [1]

Μήπως λοιπόν, συμβεί και σήμερα κάτι παρόμοιο, και ο Θεός ΕΠΕΜΒΕΙ για να σταματήσει άπαξ δια παντός, ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ αυτή την αλαζονεία και υπερηφάνεια των σημερινών ανθρώπων, που έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και κάθε όριο και νομίζουν ότι δεν έχουν πλέον ανάγκη τον Θεόν, αφού έχουν γίνει οι ίδιοι «ΘΕΟΙ» και μάλιστα χωρίς την βοήθεια και την χάρη του Τριαδικού Θεού και ότι μπορούν με την επιστήμη τους να φτειάχνουν, να κατασκευάζουν και να δημιουργούν ό,τι θέλουν και όποτε το θέλουν, ακόμη και εάν αυτό είναι αντίθετο με το θέλημα του Θεού; Παραδείγματα πάμπολλα. Μήπως; (ρητορικό το ερώτημα)
Και πότε θα γίνει αυτό;
Μας το λένε οι ίδιοι: «ΤΟ 2018»!!!
Τότε υπολογίζουν να ολοκληρωθεί το επίδοξο, φοβερό και μοναδικό αυτό παγκόσμιο επίτευγμά τους!
«ΤΟ ΕΤΟΣ 2018»!!!

Δηλαδή το έτος που η ταπεινότης μου χρόνια τώρα, από το 2006 ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ παντού και σε όλους με πλήθος στοιχεία (τα οποία, σημειωτέον ΟΥΔΕΙΣ έχει αναιρέσει ως σήμερα, ούτε και έχει δεχθεί ΚΑΝΕΙΣ να κάνει δημόσιο διάλογο μαζί μου, δείτε εδώ) ότι θα γίνει η Δεύτερη Παρουσία του Κυρίου μας.
Αν θέλετε να νομίσετε, ότι και αυτό το ΣΗΜΑΔΙ μπορεί να είναι ΤΥΧΑΙΟ ή Σύμπτωση, είναι δικαίωμά σας.
Μην πείτε όμως αύριο, ότι ο Θεός μας εν τη απείρῳαγάπη και ευσπλαγχνία Του, δεν σας ενημέρωσε με τόσα πολλά και ΦΟΒΕΡΑ «ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ», και ότι δεν σας έστειλε, παρόλη την αδιαφορία σας, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΗΜΑΔΙ, για το ότι το Σωτήριον Έτος 2018, έρχεται το Τέλος του Κόσμου και η Δευτέρα Παρουσία Του!

Και φυσικά δεν αναφέρομαι στους άθεους, τους υλιστές, τους αιρετικούς, τους αντίχριστους, και τους πολέμιους του Χριστού, αλλά σε όλους αυτούς τους «ευσεβείς» Χριστιανούς (Νέου και Παλαιού Ημερολογίου) που πιστεύουν δήθεν ότι αγαπούν τον Χριστό και την Εκκλησία Του, αλλά στην ουσία και στην πράξη, Τον έχουν αρνηθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Υπερβάλω μήπως; Δεν νομίζω! Όλοι ζούμε και βιώνουμε έντονα την μεγάλη αυτή παρακμή, την σήψη και Αποστασία της εποχής μας. Απόδειξη ο Απόστολος Παύλος, ο οποίος περιγράφει πως θα είναι οι Χριστιανοί των εσχάτων χρόνων, δηλαδή της εποχής μας:
«Τούτο δε γίνωσκε, ότι εν εσχάταις ημέραις ενστήσονται καιροί χαλεποί· έσονται γαρ οι άνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, αλαζόνες, υπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεύσιν απειθείς, αχάριστοι, ανόσιοι, άστοργοι, άσπονδοι, διάβολοι, ακρατείς, ανήμεροι, αφιλάγαθοι,προδόται, προπετείς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μάλλον ή φιλόθεοι, έχοντες μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένοι. και τούτους αποτρέπου». [2]

Απίστευτο! Όλα αυτά περιγράφουν απόλυτα την εποχή μας και τους ανθρώπους της. Λες και ζούσε σήμερα ο Απόστολος και μας πέρασε όλους μας, από Ακτινογραφία ή Αξονική και Μαγνητική Τομογραφία!
Τι μας λέγει λοιπόν εδώ, μεταξύ όλων των άλλων, ο Παύλος, ο Απόστολος των Εθνών, ο πρώτος μετά τον ΕΝΑΝ; Ότι οι Χριστιανοί της εποχής του Αντιχρίστου, θα έχουν μεν μια εξωτερική μόρφωση ευσεβείας, δηλαδή θα λένε ότι πιστεύουν στον Θεό και την Εκκλησία Του, θα εκκλησιάζονται, θα εξομολογούνται θα κοινωνούνε, θα μιλούν για τον Χριστό, θα γράφουν και θα διαβάζουν διάφορα θεολογικά βιβλία, θα έχουν όλους τους εξωτερικούς τύπους ενός Χριστιανού και άλλα πολλά, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ στην πράξη και στην ουσία θα έχουν ΑΡΝΗΘΕΙ αυτή την δύναμη της ευσέβειας και της πίστεως και θα είναι μέσα τους ΚΕΝΟΙ, άδειοι, χωρίς Πίστη, χωρίς Ορθοδοξία, χωρίς αρετές και άρα και χωρίς αυτόν τον ίδιον τον ΧΡΙΣΤΟΝ!

«έχοντες μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένοι». (Β΄Τιμ. γ΄,5).
Θέλετε λοιπόν, παρόλα όσα απίστευτα και φοβερά συμβαίνουν παγκοσμίως (με τελευταίο την ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, κατά τις άγιες ημέρες μάλιστα των Χριστουγέννων (23/12/15) του «ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ», του απαράδεκτου και βλάσφημου αυτού Σοδομιτικού και Αντίχριστου Νόμου) να συνεχίσετε να κλείνετε τα μάτια και τα αυτιά σας σαν να μην συμβαίνει τίποτε; Κάντε το!

Θέλετε να συνεχίσετε να κοιμάστε «τον ύπνο του δικαίου»; Κάντε το!
Θέλετε να συνεχίσετε να με ειρωνεύεστε, να με κοροϊδεύετε, να με χλευάζετε, να με κατηγορείτε και να με συκοφαντείτε, ως πλανεμένο και τα παρόμοια; Κάντε το! Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας!
Σκεφθείτε μόνον ένα πράγμα. Την περίπτωση να έχετε κάνει λάθος και να έχετε άδικο!
Ή μήπως αποκλείεται έστω και 1‰ η ελαχιστότης μου να έχει ΔΙΚΑΙΟ;
ΔΕΝ σας λέω περισσότερο, φτάνει αυτό το ποσοστό για έναν καλοπροαίρετο και εχέφρονα άνθρωπο.
Αποκλείεται λοιπόν, ξαναρωτώ να έχω δίκαιο σε όσα λέγω;
Εάν πείτε ΟΧΙ, τότε σας ερωτώ πως μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι και βέβαιοι; Είστε προφήτες ή άγιοι;

Και εάν ΝΑΙ, τι θα γίνει τότε; Τι θα συμβεί; Τι θα πάθετε όλοι εσείς που όχι μόνον δεν πιστέψατε, αλλά και εναντιωθήκατε;
Το έχετε σκεφθεί ποτέ; Εάν όχι, ποτέ δεν είναι αργά...
Προσέξτε λοιπόν, αγαπητοί μου «αδελφοί», γιατί τα ψέματα τέλειωσαν! «Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΕΣΤΙΝ»!
Πολύ σύντομα, θα διαπιστώσετε την ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και θα νοιώσετε την βαριά ΜΠΟΤΑ, την ΣΚΛΑΒΙΑ και την ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ και τότε θέλετε δεν θέλετε θα ξυπνήσετε και μάλιστα πολύ απότομα και άγαρμπα. Και τότε θα μεταμεληθείτε και θα κλάψετε πικρά, για όλα όσα πράξατε και είπατε ή και για όλα όσα ΔΕΝ πράξατε και ΔΕΝ είπατε, αλλά τότε θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

Και τότε να δούμε τι θα απολογηθείτε και τι θα πείτε στον ίδιο τον Κύριόν μας ο οποίος θα έλθει για να«εκζητήσει εκ των χειρών σας το αίμα όσων χάθηκαν»,εξ αιτίας σας, αλλά και να «αποδώσει σε έναν έκαστον από εσάς κατά τα έργα αυτού», όπως και σε όλους μας βέβαια.
«Και λέγει μοι· μη σφραγίσης τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου· ο καιρός γαρ εγγύς εστιν. ο αδικών αδικησάτω έτι, και ο ρυπαρός ρυπαρευθήτω έτι, και ο δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω έτι, και ο άγιος αγιασθήτω έτι. Ιδού έρχομαι ταχύ, και ο μισθός μου μετ΄ εμού, αποδούναι εκάστω ως το έργον έσται αυτού». [3]
agioskosmas.gr