Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

!!!!ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΕΛΟΣ!!!!ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ!!!!


Μετρητά τέλος: Όλες οι συναλλαγές με πλαστικό χρήμα
Την παροχή κινήτρων σε όσους πληρώνουν για τις συναλλαγές τους μόνο με κάρτα επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

Ομάδα στελεχών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη εξετάζει το σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο οι καταναλωτές θα πληρώνουν, όχι με πιστωτική, αλλά με χρεωστική κάρτα συνδεδεμένη με τον λογαριασμό μισθοδοσίας ή καταθέσεων. Όπως αναφέρουν τα «Νέα», η φιλοσοφία αυτή τη φορά είναι διαφορετική, καθώς δεν εξετάζονται πρόστιμα και ποινές αν κάποιος δεν πληρώσει με κάρτα, αλλά κίνητρα για να πληρώνει αποκλειστικά με κάρτα.

Σύμφωνα με το σχέδιο, προβλέπεται κλιμακωτή επιστροφή κεφαλαίου με κάθε συναλλαγή, ενώ σε επιχειρήσεις όπου η έκδοση αποδείξεων είναι εκ των ων ουκ άνευ, όπως στα σούπερ μάρκετ, το κίνητρο για χρήση κάρτας θα είναι περιορισμένο. Αντιθέτως, τα κίνητρα θα είναι αυξημένα σε τομείς, όπως την παροχή υπηρεσιών γιατρών, υδραυλικών, ηλεκτρολόγων κλπ. Ετσι, υποχρεωτικά όλοι οι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μηχανήματα POS, για να μπορούν να χρεώνουν τις κάρτες των πελατών τους.

Η αρχή σχεδιάζεται να γίνει από τη μισθοδοσία των δημοσίων υπαλλήλων. Προβλέπεται όλοι να αποκτήσουν χρεωστικές κάρτες με ελάχιστη χρέωση ανά συναλλαγή τα 0,25 ευρώ. Οι φορολογούμενοι θα «εξαργυρώνουν» την επιστροφή κεφαλαίου που θα έχουν κερδίσει κατά τη διάρκεια του έτους με την εκκαθάριση της φορολογικής τους δήλωσης.

Τι να πούμε; Η Νέα Παγκόσμια Τάξη έβαλε τα θεμέλια με τα φιλελεύθερα κόμματα και τώρα θα τα ολοκληρώσει με τη σκεπή με τα αριστερά. Αλλά ο κόσμος το δέχεται γιατί ξεχειλίζει από εθνική υπερηφάνεια. Βλέπετε, η επιθεώρηση ήταν ανέκαθεν το αγαπημένο θέαμα των νεοΕλλήνων, σε αντίθεση με το αρχαίο δράμα των προγόνων μας, κι από τέτοια ο ΣΥΡΙΖΑ με ζαν πρεμιέ Γιανίς Βαρουφακίς δίνει αβέρτα κουβέρτα θεάματα.
Τον άρτο; Ξεχάστε τον! Όλα για τις τράπεζες!!!