Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ: Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για έλευσης μεσσία

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα μας άρθρα στην Αθέατη γνώση , ο Αντίχριστος , το βδέλυγμα της ερημώσεως , που αναφέρεται σε πολλές πηγές και κείμενα , ζει πλέον ανάμεσά μας σύμφωνα με έγκυρες πηγές του Δημοσθένη Λιακόπουλου ( όποιος θέλει το πιστεύει όποιος όχι ας το κρατήσει ως πληροφορία στην άκρη του μυαλού του ) , καθώς τα σχέδια των κοσμοκρατόρων βαίνουν στην τελική τους ευθεία και είναι έτοιμα στο να εκπληρωθούν.
Για να εμφανιστεί όμως κι επίσημα στον κόσμο , ο κόσμος πρέπει να έχει προετοιμαστεί για την εμφάνισή του , που αν δεν αλλάξει κάτι και καθώς η αποστασία του κόσμου έχει σχεδόν ολοκληρωθεί , φαίνεται πως θα γίνει αρκετά σύντομα.
Πρίν μερικούς μήνες μάλιστα συγκεκριμένα τον Νοέμβριο , ο Αντίχριστος είχε μιλήσει σε πολλούς ηγέτες κρατών όπου τους ενημέρωσε για όλα όσα θέλει να γίνουν σύντομα , μερικά από τα οποία είναι , η προσπάθεια οικονομικής απομόνωσης της Ρωσίας , κάτι που το ζούμε ήδη , παγκόσμια κυβέρνηση με ένα παγκόσμιο συνέδριο του οποίου επικεφαλής θα ναι ο ψευδοπροφήτης της Αποκάλυψης , εξάντληση των λαών με περισσότερους φόρους και μεγαλύτερες εισφορές , αλλά και έλεγχο της περιοχής των Ιεροσολύμων όπου εκεί θα στηθεί ο Τρίτος Ναός του Σολομώντος. Τόνισε επίσης την ανάγκη να γίνουν πιο ελεγχόμενοι οι τοπικοί πόλεμοι.

Όταν έρθει η καταρρεύση μάλιστα που δηλώνεται μέσα στο σχέδιο του για το οποίο μίλησε στους ηγέτες των κρατών  , θα πρέπει οι άνθρωποι να φύγουν από τις πόλεις γιατί λόγω της κατάστασης που θα επικρατεί παγκόσμια θα ναι πολύ επικίνδυνο να μείνει κανείς σε αυτές.
Επιστρέφοντας όμως στην ανάγκη να προετοιμαστεί η επίσημη εμφάνισή του , κάποιοι ηγέτες τα χρόνια που πέρασαν μίλησαν γι αυτόν , αλλά και την ανάγκη να εκπληρωθεί το σχέδιο των εξουσιαστών του κόσμου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ένας από αυτούς είναι ο Μαχμούτ Αχμεντινετζάντ ο πρώην πρόεδρος του Ιράν που σε ομιλία του στην συνέλευση του ΟΗΕ είχε πει τα εξής.

Ο λόγος που έβγαλε ο πρώην πρόεδρος του Ιράν Αχμαντινετζάντ το 2012 στον ΟΗΕ , που ουσιαστικά αυτό που κάνει μέσα σε αυτόν είναι να εύχεται για τον γρήγορο ερχομό του Αντίχριστου.

Κύριε Πρόεδρε , φίλοι και αγαπητοί συνάδελφοι.

Το να δημιουργήσουμε ειρήνη και διαρκή ασφάλεια με μια καλύτερη ζωή για όλους , παρόλο που είναι μια μεγάλη και ιστορική αποστολή , είναι κάτι που μπορεί  να εκπληρωθεί.

Ο  παντοδύναμος Θεός δεν μας έχει αφήσει μόνους σε αυτήν την αποστολή και έχει πει ότι σίγουρα θα συμβεί. Αν όχι θα είναι σε αντίφαση αυτό με την σοφία του.
Ο Παντοδύναμος Θεός μας έχει υποσχεθεί έναν άνθρωπο με καλοσύνη , που αγαπάει τους ανθρώπους και αγαπάει την απόλυτη δικαιοσύνη , που είναι το απόλυτο ανθρώπινο όν και ονομάζεται Ιμάμ Μάχντι , ένας άνθρωπος που θα έρθει μαζί με τον Ιησού Χριστό και τους δίκαιους.

Χρησιμοποιώντας το έμφυτο ταλέντο όλων των άξιων ανδρών και γυναικών όλων των εθνών και επαναλαμβάνω το έμφυτο ταλέντο όλων των άξιων ανδρών και γυναικών όλων των εθνών , θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στο να κατορθώσει να βρει τα ένδοξα και αιώνια ιδανικά.


Ο ερχομός του απόλυτου σωτήρα θα αποτέλεσει μια νέα αρχή , μια αναγέννηση και ανάσταση.

Θα ναι το ξεκίνημα της ειρήνης , διαρκούς ασφάλειας και αληθινής ζωής.
Ο ερχομός του θα ναι το τέλος της καταπίεσης , της ανηθικότητας , της φτώχειας , της διάκρισης και θα ναι η αρχή της δικαιοσύνης , της αγάπης και της εμπάθειας.

Θα έρθει και θα σταματήσει την άγνοια , την πρόληψη και την προκατάληψη ανοίγοντας της πύλης της επιστήμης και της γνώσης.

Θα δημιουργήσει έναν κόσμο γεμάτο σύνεση και θα προετοιμάσει το έδαφος για την ενεργή και δημιουργική συμμετοχή όλων στην παγκόσμια διοίκηση.

Θα έρθει να χαρίσει καλοσύνη , ελπίδα , ελευθερία και αξιοπρέπεια σε όλη την ανθρωπότητα , όπως ένα κορίτσι.

Θα έρθει ώστε η ανθρωπότητα να γευτεί την ευχαρίστηση να είναι ανθρώπινη και να είναι συντροφιά με άλλους ανθρώπους.

Θα έρθει ώστε τα χέρια όλων να είναι ενωμένα , οι καρδιές να είναι γεμάτες αγάπη και σκέψεις θα καθαρθούν ώστε να είναι στην υπηρεσία της ασφάλειας , της καλής ζωής και της ευτυχίας για όλους.

Θα έρθει για να επιστρέψει όλα τα τέκνα του Αδάμ ανεξάρτητα από χρώμα δέρματος , εκεί απ όπου προήλθαν μετά από μια μεγάλη ιστορίας διαχωρισμού επανασυνδέοντας στους στην αιώνια χαρά.

Ο ερχομός του απόλυτου σωτήρα του Ιησού Χριστού και του Δίκαιου θα φέρουν ένα αιώνια λαμπρό μέλλον για τον κόσμο όχι μέσω βίας ή πολέμων αλλά μέσω αφύπνησης σκέψης και καλλιεργώντας καλοσύνη στον καθένα.

Ο Ερχομός τους θα πνεύσει νέα ζωή στο κρύο και παγωμένο σώμα του κόσμου. Θα ευλογήσει την ανθρωπότητα με άνοιξη που θα φέρει τέλος στον χειμώνα της άγνοιας , φτώχειας και πολέμων μαζί με νέα εποχή που ανθίζει.

Τώτα μπορούμε να νιώσουμε το γλυκό άρομα και το όμορφο αεράκι της άνοιξης , μια άνοιξη που τώρα ξεκινήσει και δεν ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη φυλή , εθνικότητα , κράτος ή χώρα  , αλλά αυτή η άνοιξη σύντομα θα φτάσει σε όλες τις περιοχές της Ασίας , της Ευρώπης , της Αφρικής και της Αμερικής.

Θα ναι η άνοιξη , όλων που ζητάνε την δικαιοσύνη , που αγαπάνε την ελευθερία και ακολουθούν τους προφήτες. Θα ναι η άνοιξη της ανθρώποτητας και η άνθιση όλων των εποχών.

Ας κρατήσουμε χέρια και ας καθαρίσουμε τον δρόμο ώστε να έρθει με εμπάθεια και συνεργασία και αρμονία και ενώτητα. Ας προχωρήσουμε σε αυτό το μονοπάτι για τις διψασμένες ψυχές της ανθρωπότητας και να γευτούμε αιώνια ζωή και χάρη.

Σχόλια.

1.  Μιλά για τον Αντίχριστο ο Αχμαντινετζάντ
2.   Τον ονομάζει ως Ιησού Χριστό , γιατί ο Αντίχριστος θα το παίζει ως Χριστός , για να παρασύρει τον κόσμο . Ο Χριστός θα έρθει μόνο για την κρίση , οπότε όποιος ακούσει ότι ήρθε ο Χριστός στην Γη , ο Αντίχριστος έχει εμφανιστεί και φανερά για να πλανήσει και τους καλύτερους .

Προσοχή μεγάλη .3.   Ο Αχμαντινετζάντ μιλά για τον παγκόσμιο έλεγχο που θα επιβληθεί γενικώς και ήδη επιβάλλεται τρία χρόνια μετά την ομιλία αυτή.
4.    Μιλά για την προώθηση την μεγάλη της τεχνολογίας κάτι που καταφέρνουν τα λαμόγια με την εταιρία DARPA.
5.   Μιλά για το παγκόσμιο κράτος του Αντιχρίστου.
6.    Αναφέρει και τον Κλώνο του Αντιχρίστου που θα συγκυβερνήσει μαζί τους ως ο εκπρόσωπος της Μαύρης Αδελφότητας , την εικόνα του θηρίου που αναφέρεται στην Αποκάλυψη.
7.    Τα σχέδια του Αντιχρίστου που ζει ανάμεσά μας ήδη εξαπλώθηκαν όπως λέει και η ομιλία αυτή , παντού.
Ένα άλλο σημαντικό πρόσωπο που μίλησε για την ανάγκη ολοκλήρωσης του σχεδίου και την εμφάνιση του Αντιχρίστου ,  που έχουν αυτοί που κυβερνάνε από το παρασκήνιο είναι ο Μπάν-Κι-Μούν ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ που σε ομιλία του το 2010 είχε αναφέρει τα παρακάτω.

Απόσπασμα από τον λόγο του Μπάν-Κί-Μουν το 2010 στον ΟΗΕ σχετικά με το σχέδιο χιλιετούς ανάπτύξης , που έχει ως έτος-στόχο το 2015.
Κανείς μας δεν μπορεί να είναι πραγματικά ολοκληρωμένος όταν τόσοι πολλοί στερούνται τα βασικά για μια ζωή αξιοπρεπή.
Κανείς μα δεν θα πρέπει να κοιμάται ήσυχος γνωρίζοντας τον φόβο και την απελπισία που διαπερνάνε την ανθρώπινη οικογένεια.

Ας κάνουμε αυτήν την επένδυση ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Δεν υπάρχει καλύτερο παγκόσμιο πρόγραμμα πιο άξιο.
Ας στείλουμε ένα ισχυρό μύνημα ελπίδας , θεμελιώδους ελπίδας .
Ας κρατήσουμε την Υπόσχεση. ( Υπόσχεση σε ποιόν ; Μήπως στον Σατανά-Σαμαέλ , ώστε το 2015 να είναι εδώ , όπως και είναι πράγματι ο Αντίχριστος ; )

Και τώρα το 2015 ο Αντίχριστος ζει ανάμεσα μας.
Μιλά για σχέδιο  χιλιετούς ανάπτυξης . Άνθρωποι είναι αδύνατον να κάνουν σχέδια για μια χιλιετία , αρα προφανώς κάποιοι άλλοι έχουν αυτή την δυνατότητα και δεν είναι άλλοι από τους Νεφελίμ.
Ο Αντίχριστος όπως αναφέρθηκε και στην αρχή του άρθρου ζει ήδη ανάμεσά μας.
Τα σχέδιά του προχωράνε γοργά για να εμφανιστεί και δημόσια.
Θέλει δεν θέλει όμως το σχέδιο του Θεού προωθεί.

atheatignosi