Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ "ΕΜΦΥΤΕΥΜΕΝΟ ΤΣΙΠ"

Με μια κίνηση του χεριού, οι υπάλληλοι ενός γραφείου στη Στοκχόλμη της Σουηδίας έχουν τη δύναμη να ανοίγουν πόρτες, να εκτυπώνουν και να πληρώνουν για το μεσημεριανό τους γεύμα, μεταξύ άλλων, με ένα ενσωματωμένο μικροτσίπ. 
"Θέλουμε να είμαστε σε θέση να κατανοήσουμε την τεχνολογία αυτή πριν έρθουν μεγάλες εταιρείες και η κυβέρνηση και μας πουν ότι πρέπει να τσιπαριστούμε - το φορολογικό τσιπ, το τσιπ της Google ή του Facebook," λέει στοBBC ο Hannes Sjoblad, διευθύνων σύμβουλος.
Το τσιπ που είναι στο μέγεθος ενός κόκκου ρυζιού, σχεδιάστηκε από την Swedish BiohackingGroup, και εκπέμπει ραδιοκύματα παρόμοια με τους πομπούς που εμφυτεύονται σε κατοικίδιαζώα.
Το τσιπ εμφυτεύεται από έναν επαγγελματία καλλιτέχνη του τατουάζ με μια χοντρή βελόνα.


Είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα μιας τάσης που αναπτύσσεται επίσης στον ιατρικό τομέα.
«Το λέμε αυτό επαυξημένη ανθρωπότητα (augmented humanity)», λέει στην εφημερίδαNew York Daily News, η ειδική στις τάσεις τεχνολογίας Faith Popcorn (πραγματικό όνομαFaith Plotkin, σύμβουλος επιχειρήσεων και συγγραφέας του ‘φουτουριστικού’ best-sellingβιβλίου ‘The Popcorn Report’, 1991). «Προβλέπουμε ένα μέλλον στο οποίο όλοι θα έχουν εμφυτευμένο τσιπ, κάτι το οποίο θα ωφελήσει την προσωπική μας ζωή».
Ο Σουηδός επιχειρηματίας Hannes Sjoblad, ο οποίος ξεκίνησε την "biohacking" βιομηχανία στην πατρίδα του, νομίζει ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν οι άνθρωποι χρησιμοποιήσουν τα τσιπ για να οδηγούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, να πληρώνουν στα μαγαζιά και στο γυμναστήριο.

Επιχειρηματολογώντας υπέρ του τσιπαρίσματος οSjoblad, λέει: «Η τεχνολογία είναι ήδη πραγματικότητα! Βλέπουμε μια ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητα ανθρώπων που πειραματίζεται με εμφυτεύματα τσιπ, τα οποία επιτρέπουν στους χρήστες να εκτελούν διάφορες καθημερινές εργασίες γρήγορα και εύκολα, όπως η πρόσβαση σε κτίρια, το ξεκλείδωμα προσωπικών συσκευών χωρίς τη χρήση κωδικώνPIN και η πρόσβαση σε διάφορους τύπους αποθηκευμένων δεδομένων. Κάθε επιπλέον συσκευή που πρέπει να έχουμε μαζί μας για να μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά μας, όπως τα μπρελόκ ή οι ηλεκτρονικές κάρτες, αποτελούν απλώς άλλο ένα στοιχείο που δημιουργεί περιπλοκότητα στη ζωή μας.».
Η Popcorn πιστεύει ότι θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο.
"Θα είστε σε θέση να κατεβάσετε την Μανδαρινική (κινέζικη διάλεκτος) στο ενσωματωμένο τσιπ σας πριν από την επαγγελματική σας συνάντηση στη Σαγκάη," λέει.

Ορισμένοι πιστεύουν ότι τέτοιου είδους μικροτσίπ, είναι το χάραγμα του θηρίου, ένα σημάδι του ερχομού του Χριστού.
Στην Αποκάλυψη 13:17 αναφέρεται ότι κανένας άνθρωπος δεν θα είναι σε θέση να αγοράζει, να πωλεί ή να κάνει συναλλαγές χωρίς το χάραγμα.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣhttp:/// / Πηγές: εδώ κι εδώ
redskywarning.blogspot.gr