Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ!!!!



Ένα από τα σημεία των καιρών που θα σημάνουν την έλευση του Αντιχρίστου επί της γης, την εμφάνιση των δυο Προφητών και την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας, θα είναι η ανέγερσις του τρίτου Ναού του Σολομώντος, όπως έχουμε γράψει από ετών και στο βιβλίο μας «ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ» (1984). Στη συνέχεια σας παρουσιάζω μεταφρασμένο, το τι διάβασα για την ανέγερση του Ναού του Σολομώντος στην εβραϊκή ιστοσελίδα
www.templemountfaithful.org.

Απολαύστε το εβραϊκό κείμενο:
(Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μουλατσιώτης)


Μετά από αιώνες, χωρίς οικοδομικά προβλήματα, ξαφνικά τα τείχη στη Νότια πλευρά του «Όρους του Ναού» πέφτουν. Ο Ισραηλινός Αρχαιολόγος Εϊλάτ Μαζάλ, ο οποίος ηγείται μιας ομάδας, η οποία προσπαθεί να προστατέψει την καταστροφή των αρχαίων, από το «όρος του Ναού», αναφέρει ότι το θέαμα των τειχών που έχουν πέσει είναι τρομερό και μπορεί μάλιστα να προκαλέσει μια σειρά από συνεχείς καταρρεύσεις του τείχους. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, στα τείχη του «όρους του Ναού». Τον Αύγουστο του 2001, μια τεράστια ρωγμή εμφανίστηκε στη Νότια πλευρά των τειχών του «όρους του Ναού». Αυτή η ρωγμή έχει 25 μέτρα ύψος και δεκάδες μέτρα μήκους προς τα δυτικά, ενώ εκτείνεται από τη Νοτιοανατολική γωνία σε μια περιοχή που φτάνει κάτω από το τέμενος Αλακσά, το οποίο είναι χτισμένο στο νοτιότερο μέρος του «όρους του Ναού».

Είναι σημαντικό, ότι αυτή η ρωγμή έγινε ξαφνικά, αμέσως μετά τη μεταφορά του πρώτου ακρογωνιαίου λίθου για τον τρίτο Ναό του Σολομώντα, από το κίνημα των πιστών του κτισίματος του Ναού, στην περιοχή που βρίσκεται μπροστά στο νότιο τείχος. Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία, ότι αυτό ήταν το χέρι του Θεού. Δεν θα επιτρέψει πια ο Θεός στους ξένους παγανιστές, Ισλαμιστές, 'Αραβες, να υπάρχουν πια στο όρος του Ναού. Πρέπει να αναφέρουμε ότι λίγο πριν την εμφάνιση του ρήγματος στη νότια πλευρά, μια χαραμάδα εμφανίστηκε και στο ανατολικό τείχος που δεν απέχει από την πραγματικά αυθεντική ανατολική πύλη, η οποία ονομάζεται «Shushan Gate» η αλλιώς «Χρυσή Πύλη». Όταν το 2002, έσκαβαν οι 'Αραβες από την εσωτερική πλευρά του ανατολικού τείχους, ο Θεός τούς εξέπληξε αποκαλύπτοντας τη «Χρυσή Πύλη». Οι 'Αραβες κατάλαβαν τη σπουδαιότητα της εμφάνισης αυτής της θεϊκής πύλης, από την οποία γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα περάσει ο Μεσσίας, ο Υιός του Δαβίδ. Σαν αποτέλεσμα ήταν να την ξανακαλύψουν. Η κατάρρευση όμως των τειχών του Ναού, είναι ένα πολύ καθαρό σημάδι, ότι ήρθε ο καιρός να εκλείψει η παρουσία των ξένων παγανιστών από το όρος του Ναού. Ο Θεός, έχει ξεκινήσει και προετοιμάζει τον άγιο λόφο του, ούτως ώστε ο λαός του Ισραήλ να τον εξαγνίσει και να του ξαναχτίσει το Ναό. Το Ισραήλ και η Κυβέρνησή του, δεν μπορούν πια να ξεφύγουν από το σχέδιο του Θεού.

Στις 23 Φεβρουαρίου του 2004, ένα δημοσίευμα στην εφημερίδα El Quds αναφέρει ότι η σκεπή του Τεμένους «Dome of the Rock» (το γνωστό Τέμενος του Ομάρ) στο όρος του Ναού, έπαθε μεγάλη ζημιά από το σεισμό, ο οποίος κτύπησε το Ισραήλ και την Ιερουσαλήμ στις 11 Φεβρουαρίου 2004. Αλληλούια! Τα σημεία των καιρών έχουν ήδη αρχίσει. Ξεκίνησαν με το σεισμό της 11ης Φεβρουαρίου, την πτώση των τειχών, την διόγκωση του τείχους και την ρωγμή. Τώρα τα βλέμματα όλων είναι στραμμέναστή σκεπή του Τεμένους «Dome of the Rock», το οποίο στέκεται στην ιερή πλευρά.

Έχουμε επίσης τονίσει ότι οι σεισμολόγοι έχουν υπογραμμίσει ότι έρχεται ένας τεράστιος σεισμός, που θα γίνει στο εγγύς μέλλον στο Ισραήλ. Το επίκεντρο του σεισμού θα είναι στο Όρος του Ναού και στην Ιερουσαλήμ. Το αποτέλεσμα θα είναι η ολοκληρωτική κατάρρευση των κτισμάτων που βρίσκονται εκεί. Είναι πλέον καθαρό το μήνυμα από το Θεό του Ισραήλ, ότι ο τρίτος Ναός (του Σολομώντα), σύντομα θα ξαναχτιστεί. Είμαστε μία ευλογημένη γενιά, η οποία θα ζήσει την εκπλήρωση όλων αυτών των γεγονότων, τα οποία είναι σημεία των καιρών. Τα μάτια όλων μας θα πρέπει να είναι στραμμένα στο όρος του Ναού εδώ στην Ιερουσαλήμ, επικεντρωμένα στο σημείο όπου θα συμβούν τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Ο καιρός είναι εγγύς.

Ενότητα : ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
Συγγραφέας : π. Nεκτάριος Μουλατσιώτης 

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρ 2015

Και μη ξεχνάμε οτι οι Εβραίοι δεν χτίζουν ναούς αλλά στήνουν,δηλ. είναι έτοιμοι και απλά τοποθετούν τα κομμάτια.
Ετσι θα χτιστεί πολύ πιο γρήγορα απ'οτι νομίζουμε!!!
www.youtube.com/results?search_query=th ... arch_type=

 πηγή
 πηγή