Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!"ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!!

Ξυπνήστε από τον λήθαργο της παραπληροφόρησης !
Οι ίδιοι οι Σιωνιστές τραπεζίτες, Ρόθτσιντ και Ροκφέλερ χρηματοδότησαν και δημιούργησαν τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό !


Αν αναζητήστε θα δείτε ότι και ο Κάρλ Μάρξ είχε χρηματοδοτηθεί από του Ρόθτσιλν, το πραγματικό όνομα του Καρλ Μάρξ ήταν Μαρδοχάϊ Κέϊσλι και ήταν Εβραϊκής καταγωγής !

Πληροφορίες για την Ζωή του ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ !
"Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια θρησκευόμενη Εβραϊκή οικογένεια από τo Τρίερ της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων και ήταν δικηγόρος. Ο θείος του Σαμουήλ ήταν ραββίνος στο Τρίερ. Καθώς όμως στην Πρωσία του 19ου αιώνα οι ευκαιρίες για προκοπή για μια Εβραϊκή οικογένεια ήταν μειωμένες, και επειδή ο πατέρας του Χέρσελ δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενος, αποφάσισε να ενστερνιστεί τη Λουθηρανική θρησκεία, που ήταν το θρήσκευμα της Πρωσίας, αλλάζοντας ο ίδιος το όνομά του σε Χάινριχ, πράγμα που είχε θετικές επιπτώσεις στην καριέρα του ως νομικού [εκκρεμεί παραπομπή]. Η οικογένεια Μαρξ ήταν πολύ φιλελεύθερη, και στην οικία τους φιλοξενήθηκαν πολλοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες την εποχή της νεότητας του Μαρξ."

Φωτογραφία: Ξυπνήστε από τον λήθαργο της παραπληροφόρησης !
Οι ίδιοι οι Σιωνιστές τραπεζίτες, Ρόθτσιντ και Ροκφέλερ χρηματοδότησαν και δημιούργησαν τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό !

Αν αναζητήστε θα δείτε ότι και ο Κάρλ Μάρξ είχε χρηματοδοτηθεί από του Ρόθτσιλν, το πραγματικό όνομα του Καρλ Μάξ ήταν Μαρδοχάϊ Κέϊσλι και ήταν Εβραϊκής καταγωγής !
Πληροφορίες για την Ζωή του ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ !

"Η οικογένεια του Μαρξ ήταν μια θρησκευόμενη εβραϊκή οικογένεια από τo Τρίερ της Πρωσίας. Ο πατέρας του Χέρσελ καταγόταν από γενιά ραββίνων και ήταν δικηγόρος. Ο θείος του Σαμουήλ ήταν ραββίνος στο Τρίερ. Καθώς όμως στην Πρωσία του 19ου αιώνα οι ευκαιρίες για προκοπή για μια εβραϊκή οικογένεια ήταν μειωμένες, και επειδή ο πατέρας του Χέρσελ δεν ήταν ιδιαίτερα θρησκευόμενος, αποφάσισε να ενστερνιστεί τη λουθηρανική θρησκεία, που ήταν το θρήσκευμα της Πρωσίας, αλλάζοντας ο ίδιος το όνομά του σε Χάινριχ, πράγμα που είχε θετικές επιπτώσεις στην καριέρα του ως νομικού[εκκρεμεί παραπομπή]. Η οικογένεια Μαρξ ήταν πολύ φιλελεύθερη, και στην οικία τους φιλοξενήθηκαν πολλοί διανοούμενοι και καλλιτέχνες την εποχή της νεότητας του Μαρξ."