Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!ΟΙΚΟΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ!!!!





Εβραίοι, μουσουλμάνοι και χριστιανοί θα τιμήσουν την έλευση του Γιαχβέ

Από τα Ιεροσόλυμα θέλει να κηρύξει η Νέα Τάξη Πραγμάτων την «παγκόσμια ειρήνη», η οποία στην πραγματικότητα επιδιώκεται να είναι παγκόσμια δικτατορία χωρίς αντίπαλο να την αμφισβητήσει.


Σε αυτή την κατεύθυνση, εντελώς «αυθόρμητα», μία ομάδα εβραίων, μουσουλμάνων και «χριστιανών» θα στήσει έναν κοινό οίκο λατρείας του Γιαχβέ στα Ιεροσόλυμα, πρόδρομο του τρίτου Ναού του Σολομώντα, στον οποίο θα ανακηρυχθεί ενσαρκωμένος «παγκόσμιος ηγέτης».

Η αίθουσα συμπροσευχής θα είναι ανοιχτή για το κοινό μεταξύ 5 και 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρεται, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην Ιερουσαλήμ, να υπάρχει δηλαδή ένας τόπος λατρείας για τρεις αυτές θρησκείες.

Μάλιστα, ανάμεσα στις «σάλτσες» ωραιοποίησης του εν λόγω εγχειρήματος, γίνεται αναφορά και στις «υποσχέσεις» της Παλαιάς Διαθήκης: «Ο οίκος μου θα είναι χώρος προσευχής για όλα τα έθνη»! Ποιανού άραγε ο οίκος;

Τα γεγονότα είναι πιο κοντά απ' όσο φανταζόμαστε. Στην Ιερουσαλήμ, όπου ενώνονται οι τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες θα ξεκινήσει η αίρεση της Πανθρησκείας, προκειμένου να αποτελέσει την ιδεολογική πλατφόρμα του Αντίχριστου, ο οποίος θα έρθει αντί για τον Χριστό και θα λατρευτεί από αυτούς, οι οποίοι συσχηματίζονται πλήρως «τω αιώνι τούτω».

liakonews.gr