Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!!


Όταν η Ρωσία ξεμείνει από λεφτά, τότε θα ξεκινήσει ο εφιάλτης (BINTEO)
Η ΡΩΣΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ  ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Του Αριστοτέλη Φωκά
Ο ειδικός προειδοποιεί ότι

η χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν αποσταθεροποιείται χάρη στην πτώση στις τιμές του πετρελαίου. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η πτώση, έχουν πληγεί οικονομικά οι "εχθροί των ΗΠΑ, Ιράν, Βενεζουέλα, Ρωσία.

Η χώρα σφυροκοπείται από τη χαμηλή τιμή του πετρελαίου και τις οικονομικές κυρώσεις ταυτόχρονα.

Ενώ το Κρεμλίνο σφυροκοπείται οικονομικά, διαχειριστής μεγάλων επενδύσεων προειδοποίησε ότι το χάος περιμένει ακριβώς στη γωνία.

Ο ειδικός επενδυτής ρωσικών κεφαλαίων και επικριτής του Κρεμλίνου
William Browder προειδοποίησε
Ο William Browder, οικονομικός σύμβουλος ρωσικών συμφερόντων και εδώ και πολύ καιρό επικριτής του καθεστώτος του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ότι πρόσφατα τα παγκόσμια γεγονότα έχουν στραφεί εναντίον της Ρωσίας.

Η συμμετοχή της στον εμφύλιο πόλεμο της Ουκρανίας οδήγησε στη καταστροφή που προκάλεσαν οι κυρώσεις από τις δυτικές χώρες, οι οποίες έπνιξαν την οικονομική ανάπτυξη.

Την ίδια στιγμή, η πτώση των τιμών του πετρελαίου σε όλο τον κόσμο έχει χτυπήσει την μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη της χώρας.

Η οικονομία της Ρωσίας συρρικνώθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό εδώ και έξι χρόνια. Αναμένεται ότι η χώρα θα παραμείνει σε ύφεση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε κατά 3,7% το προηγούμενο έτος. Οι αναλυτές ανέμεναν πτώση 3,8%.


Η πτώση της τιμής του πετρελαίου είναι εν μέρει η αιτία, δήλωσε ο Μπράουντερ.
Στη φωτογραφία είναι μια ρωσική εγκατάσταση πετρελαίου
Ο κ Browder, ο διευθύνων σύμβουλος της Hermitage Capital -ένα ρωσικό επενδυτικό σχήμα, προειδοποίησε:

«Δεν νομίζω ότι μπορείτε να υποτιμήσετε το πόσο κακή είναι η κατάσταση στη Ρωσία τώρα, το πετρέλαιο βρίσκεται κάτω από οποιοδήποτε τιμή που θα μπορούσε να βοηθήσει τον προϋπολογισμό να επιβιώσει και υπάρχουν και οι κυρώσεις από τη Δύση. Η Ρωσία βρίσκεται σε αυτό που ονομάζεται πραγματικά σοβαρή οικονομική κρίση»


Είπε επίσης ότι η κεντρική τράπεζα της Ρωσίας συντηρεί την οικονομία προσωρινά από τα ταμειακά αποθέματα.

Μιλώντας στο οικονομικό κανάλι CNBC των ΗΠΑ, πρόσθεσε: «Τελικά πρόκειται να ξεμείνει από χρήματα και όταν αυτό γίνει, τότε αρχίζει το πραγματικό πρόβλημα».

Ο Browder θεωρεί ότι τα οικονομικά προβλήματα οδηγούν τον Πούτιν να στραφεί στον εθνικισμός και πιθανότατα στον πόλεμο.

Είναι σαν να στριμώξεις μια γάτα στη γωνία. Η γάτα δεν έχει άλλη επιλογή από το να σου βγάλει τα μάτια. Και σ' αυτή τη περίπτωση η Δύση κάνει ένα τεράστιο λάθος που μπορεί να κοστίσει την παγκόσμια ειρήνη και να οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Γιατί στην περίπτωση αυτή δεν πρόκειται για γάτα, αλλά για μια τεράστια αρκούδα με το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο του πλανήτη.

Φίλοι μου σπρώχνουν τη Ρωσία να βγει σε πόλεμο.