Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!!!!ΦΩΤΙΑ ΣΤΗ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ:100.000 ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!!



Ο αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης:έχουν αναπτυχθεί στο Λίβανο 100.000 πύραυλοι έτοιμοι να χτυπήσουν το Ισραήλ…


O αναπληρωτής Διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν ο στρατηγός Hussein Salami επιβεβαίωσε την ύπαρξη 100.000 πυραύλων που αναπτύχθηκαν στο Λίβανο και είναι έτοιμοι να εκτοξευθούν κατά του Ισραήλ μετέφερε η ιρανική δορυφορική τηλεόραση alAlam.

Εκφραζόμενος μπροστά στους πιστούς που συγκεντρώθηκαν για την προσευχή της Παρασκευής ο στρατηγός Hussein Salami δήλωσε ότι « σήμερα πάνω από 100.000 πύραυλοι έχουν αναπτυχθεί στο Λίβανο. Είναι έτοιμοι να εκτοξευθούν στο Ισραήλ αν το φέρει η ανάγκη κυρίως αν το Ισραήλ αναζητήσει να επαναλάβει τα λάθη του«.

« Επιπλέον όλα τα κατεχόμενα εδάφη από την Cisjordanie ως την Λωρίδα της Γάζας στη Β Παλαιστίνη, Haïfa, Tel-Aviv και σε κάθε μέρος της κατεχόμενης Παλαιστίνης– είναι στόχοι των καταστροφέων πυραύλων μακρού βεληνεκούς σε όλα τα εδάφη του ισλάμ και που δεν περιμένουν παρά μια διαταγή για να εξολοθρεύσουν για πάντα μια μαύρη κηλίδα της γεωπολιτικής σκηνής «τόνισε ο στρατηγός Salami.

Διευκρίνισε ότι το « βάθος του εδάφους του Ισράηλ δεν είναι παρά 14 με 17 km. Μια επίγεια επίθεση θα μπορούσε να του σπάσει τα νεφρά.
Αν οι ισραηλινοί διαπράξουν το παραμικρό λάθος όλοι οι μαχητές θ΄αρχίσουν χάρη στο θεό τις επιχειρήσεις τους για ν΄απελευθερώσουν όλα αυτά τα εδάφη «υπογραμμίζοντας ότι αυτό» το καθεστώς στερείται στρατηγικού βάθους για να υπερασπιστεί την ύπαρξή του κάτι που λογαριάζεται ως μια από τις αδυναμίες  αυτού του πλαστού και καταστροφικού καθεστώτος».

dimpenews
hellaspress-