Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙ ΣΤΟ YouTube , το Facebook, Twitter και Uber ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣΗ Ευρώπη προχωράει
στη στέρηση της ελευθερίας του λόγου και στο δικαίωμα των ανθρώπων στην ιδιωτική ζωή. Όλα τα μέσα ενημέρωσης απαιτούν από τους χρήστες να χρησιμοποιούν τον αριθμό του δελτίου ταυτότητας σε log-in. 

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή λέει ότι το YouTube , το Facebook, Twitter και Uber πρέπει να απαιτούν από όλους τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποδείξουν την ταυτότητά τους πριν τους επιτραπεί να έχουν πρόσβαση στις ιστοσελίδες.

Διέρρευσαν απο την Ευρωπαϊκή Επιτροπή έγγραφα που αποκαλύπτουν μια συντονισμένη προσπάθεια από τις Βρυξέλλες για να εκδοθούν εθνικά δελτία ταυτότητας σε όλη την ΕΕ. Τα έγγραφα αποστέλλονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Επιτροπής από τη διαρροή.

Η Breitbart.com αναφέρει:
Ο κ Ansip είναι από την Εσθονία, μια μικρή χώρα της Βαλτικής και πρώην κομμουνιστικό κράτος που έχει το πιο ανεπτυγμένο σύστημα εθνικής ταυτότητας στον κόσμο. Η εσθονική ιστοσελίδα υπερηφανεύεται για: " Η υποχρεωτική εθνική κάρτα χρησιμεύει ως κάρτα ψηφιακής πρόσβασης για όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσιες της Εσθονίας."

Ελεύθερη μετάφραση απο taxidixoristaftotita.blogspot.gr
πηγή: yournewswire.