Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!.ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ-ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ..ΜΑΣΟΝΟΙ


Η Εκκλησία άρχισε να αποτινάσσει ...τα ράσα της...
Υποκρισία και το μέγα έλεος! Διότι η ύπαρξη Ιεραρχών μέσα στους κόλπους της Μασονίας είναι γνωστή εδώ και χρόνια.. Περί τίνων τυρβάζει η επίσημη εκκλησία.; Δείτε τους και δοξάστε τους.
Μια απορία έχουμε..: Τι δουλειά έχει ένας ιερωμένος στη σκοτεινή και μυστικιστική Μασονία, όταν έχει έναν υπέρτατον Ιησούν Χριστό;





ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΊΧΕΙΡΑ....
ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ Ο ΑΝΤΙΧΕΙΡΑΣ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΤΣΙ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΕΝΩ Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΙΕΖΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΚΟΤΣΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο ΙΕΡΩΝYΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 10ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΕΝΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 30-33 ΒΑΘΜΟΥ...!!!


ΜΑΣΟΝΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ Β'

Κατά την συνάντηση του Πρόεδρου του Ποντιφικού Συμβουλίου για την Προώθηση της Χριστιανικής Ενότητας , Καρδινάλιο Kurt Koch με τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος έκαναν on Camera τον μασονικό τους χαιρετισμό.....
Πατριάρχης Μόσχας:''Συμφωνώ σε πολλά με τον Πάπα Φραγκίσκο''..









ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣ




Κι ο Παπουλάκος μας
με άλλους συναδέλφους μασόνους ιεράρχες!


ΑΝΘΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ LIONS


Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΧΕΙΡΑΨΙΑ   ....

Χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ τους είναι ο τρόπος που κάνουν τη χειραψία τους… Προσέξτε το αντίχειρα…κατά τη χειραψία. Είναι αναγνωριστικό στοιχείο… Επίσης και οι υπογραφές τους , συνοδεύονται από κάποιες τελίτσες εμβληματικές , ώστε ο παραλήπτης της επιστολής να ξέρει ότι έχει να κάνει με αδελφόν του στη Μασονία!



ΜΑΣΟΝΙΑ - ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.....