Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!!!!


ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΕΤΣΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ!

Τα ντοκουμέντα προβάλλει ο Γιάννης Παπαζήσης στην Κυριακάτικη "Ελεύθερη Ώρα". 
Τα ΦΕΚ που επιβάλλουν "ενεργά ιατρικά εμφυτεύματα". Πιο κάτω...
στον τελευταίο πίνακα μπορείτε να δείτε το "συσκευές εμφυτεύσιμες σε ζώα".
Μεγαλύτερη όμως σημασία έχει η επιστολή που έστειλε ο Βαρουφάκης στον επικεφαλής του Eurogroup Ντάϊσελμπλουμ στην οποία αναφέρεται στην κάρτα του πολίτη η οποία, όπως λέει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ταυτότητα, αλλά και στην Υγεία, ακόμη και για πρόσβαση στο σύστημα συσσιτίων!
Θάβουν την Ελλάδα!!!
O Γιάννης Παπαζήσης γράφει στο άρθρο του:
Η ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΗ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΡΤΑ Η ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΚΘΑΜΒΟΙ . ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ . ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ 1444 ΤΗΣ 2-5-2012 ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 22760-14 ΟΠΟΥ ΜΙΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Φ.Ε.Κ 2845 ΤΗΣ 23-10-2012 ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 43781 . ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΝΕΡΓΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 2012 ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ .
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΟΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΨΥΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ .ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΑΛΛΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ;;;;ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΕΙΛΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ . ΜΗΠΩΣ ΗΔΗ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ;;;;;ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΕΙΛΑΤΕ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑ ΚΟΙΤΑΞΑΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ;;;;
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΛΕΟΝ Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΙΣΑ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .
ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

indobserver.blogspot.gr