Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ?

Αποτέλεσμα εικόνας για γ παγκόσμιος πόλεμος
Μέχρι πρόσφατα η τοποθέτηση μας ήταν χρονικά μάλλον ασαφής. Δυστυχώς οι εξελίξεις των διαπραγματεύσεων και οι γεωστρατηγικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή μας, δείχνουν ότι θα δούμε σύντομα τα ακριβή σημάδια έναρξης του Γ! Παγκοσμίου Πολέμου. Τι μας οδηγεί σε αυτές τις εκτιμήσεις;; Δείτε προσεκτικά:

1. Από ότι φαίνεται όλο και πιό έντονα, οδηγούμαστε σε ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και απόσυρση του ΔΝΤ. Θυμηθείτε τον π.Ιωσήφ Βατοπεδινό που έλεγε ότι όταν αποσυρθεί το Μεγάλο Κεφάλαιο, το Διεθνές Κεφάλαιο, η Τουρκία θα μας προκαλέσει και τότε θα επέμβει η Ρωσία. Θυμηθείτε επίσης την ρήση του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού ότι θα μας δώσουν πολύ παρά και μετά θα έρθουν να τον πάρουν. Και άλλες φορές χρεωκοπήσαμε, αλλά δεν μας είχαν δώσει τόσο παρά προηγουμένως. Επομένως το σημάδι είναι ξεκάθαρο στις μέρες μας.

2. Στην Τουρκία, οι πρόσφατες εκλογές, αποδυνάμωσαν τον Ερντογάν και δυνάμωσαν την φωνή των
ακραίων Τούρκων που επιθυμούν την διεκδίκηση νησιών μας

3. Στην Θράκη, οι απαράδεκτοι πολιτικοί μας, έχουν επιτρέψει την συνδιοίκηση της περιοχής από την Τουρκική Μειονότητα

4. Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις της 13-14/6/2015, ζητήθηκε από την Χώρα μας, η μείωση των στρατιωτικών δαπανών κατά 40% !!! . Έτσι πρόδωσαν την πραγματική τους επιδίωξη που είναι η διείσδυση των Τούρκων στην Χώρα μας.

5. Τους τελευταίους μήνες γίνεται ένας εκπληκτικός αγώνας δρόμου για διείσδυση δεκάδων χιλιάδων παράνομων μεταναστών στην Χώρα μας. Ένα ποσοστό εξ αυτών έχουν έρθει για να προκαλέσουν ανωμαλίες στην Χώρα μας.

6. Στις προορήσεις του π. Ιωσήφ Βατοπεδινού, του π. Παισίου, είναι ξεκάθαρο ότι όταν γίνει η επίθεση στην Ελλάδα, τότε ουσιαστικά θα ξεκινήσει το δράμα του Γ! Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω της παρέμβασης της Ρωσίας.

7. Λόγω Ουκρανίας, οι Νατοϊκές Δυνάμεις είναι ήδη έτοιμες να προκαλέσουν πολλαπλά κτυπήματα στην Ρωσία, κατά μήκος όλων των Ευρωπαϊκών συνόρων.

8. Είναι απολύτως ξεκάθαρο πλέον, ότι αν η Ρωσία επιτρέψει νίκη της Τουρκίας σε βάρος της Ελλάδας, τότε θα είναι οριστικός ο αποκλεισμός της Ρωσίας από την Μεσόγειο και μοιραία θα έρθει και το τέλος της. Επομένως η επέμβαση της Ρωσίας είναι αναμενόμενη για να προστατεύσει τα δικά της συμφέροντα.

9. Η επέμβαση του Ιράν στην Συρία, σύντομα θα προκαλέσει την βίαιη αντίδραση των δυνάμεων που επιθυμούν την ανατροπή του Άσαντ. Έρχεται ο καιρός που θα κτυπηθεί το Ιράν από τις ΗΠΑ και τις συμμαχικές της δυνάμεις.

Πως πρέπει να ενεργήσουμε οι Έλληνες αυτή την ύστατη στιγμή:


Να μελετήσετε τις γραφές και να μετανοήσετε όσο σας μένει ακόμα καιρός. Τα γεγονότα θα ξεσπάσουν βίαια και με ταχύτητες που δεν θα προλαβαίνετε να ενημερώνεστε
Να έχετε μια ελάχιστη προετοιμασία επιβίωσης για μερικούς μήνες. Οι γέροντες μίλησαν για 6-7 δύσκολους μήνες. Πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα μιας τέτοιας ετοιμασίας. Ας έχουν ένα σχέδιο διαφυγής εκτός αστικών κέντρων.
Αν έχετε παιδιά που ζουν στο εξωτερικό, να περιμένετε ρατσιστικές επιθέσεις σε βάρος τους. Να έχετε κατά νου ένα σχέδιο επανόδου στην Ελλάδα
όσοι Έλληνες έχουν καταφέρει να βγάλουν χρήματα στο εξωτερικό, να γνωρίζουν ότι το τσουνάμι που θα προκληθεί στην Ευρώπη και όχι μόνο, θα είναι τεραστίων διαστάσεων και οι καταθέσεις τους δεν θα σταθούν ικανές να τους σώσουν. Πολλοί θα είναι εκείνοι που θα χρεωκοπήσουν. Και πάρα πολλοί θα αυτοκτονήσουν στην απελπισία τους. 


(Για αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να είστε πνευματικά έτοιμοι για όσα έρχονται και πολύ καλά ενημερωμένοι για τις γραφές που μιλούν για την άνοδο της Ελλάδας και για τον ρόλο που θα διαδραματίσουν οι Έλληνες υπό την Ηγεσία του Μεγάλου Βασιλιά.Σαυτό  κρατάμε επιφυλάξεις με τον συντάκτη του άρθρου το αφήνουμε στο Θέλημα του Θεού -Σημείωση του blog taxidixoristaftotita) 

Πολύ σύντομα όσοι γελάνε με τις προφητείες θα χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Ας σταματήσουν τα γέλια και ας ξεκινήσουν να ετοιμάζονται. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ 

"Δύο Σκαλοπάτια έμειναν ακόμα ...
Δεν θα τα εφαρμόσουν όλα και τα επόμενα μέτρα θα μείνουν στα χαρτιά ...
Θα θέλουν να τα εφαρμόσουν, αλλά δεν θα μπορέσουν γιατί θα τους βρούν άλλα ...
Στο έτος που ξημέρωσε θα γυρίσει ο κόσμος ανάποδα και όχι μόνο για την Ελλάδα.... Οι Γερμανοί θέλουν να μας εξαφανίσουν για πάντα...Αυτός είναι ο σκοπός τους. Αυτοί μας έφεραν σε αυτό το χάλι και όταν θα δουν ότι χάνουν το παιχνίδι και πέφτουν στον λάκκο που έσκαψαν, θα βάλλουν τους Τούρκους να επιβάλλουν την τάξη....
Θα κάνουν το ένα λάθος πίσω από το άλλο και το μεγαλύτερο τους θα είναι ότι θα επιτεθούν στην Ρωσία (θα φθάσουν λίγο έξω από τη Μόσχα)...
Κάποιοι θα αποφασίσουν να φράξουν τον δρόμο της Ρωσίας όταν εκείνη αποφασίσει να παίξει ενεργό ρόλο στον πλανήτη...
Θα παρασυρθούν όλοι μαζί σε ένα χορό θανάτου...