Επίσημο δημοσίευμα του ραβίνου Chaim Kanievsky καλεί όλους τους Εβραίους πίσω στο Ισραήλ, διότι αναμένεται η η άφιξη του μεσσία τους στις 12/9/2015

Στο δημοσίευμα μιλάει για την άμεση επιστροφή όλων των Εβραίων στο Ισραήλ  μέχρι του τέλος του Σαββατιανού χρόνου που λήγει στις 12/9/2015.
Ο Ραβίνος Chaim Kanievsky, μια κορυφαία αρχή του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμό, έχει δώσει σαφή και κατηγορηματικά μηνύματα πρόσφατα ότι η έλευση του Μεσσία είναι επικείμενη. Ο ίδιος προτρέπει τους Εβραίους να κάνουν Aliyah το συντομότερο δυνατόν. Aliyah, είναι το εβραϊκό ρήμα για “ανεβαίνω”, να μεταναστεύουν στο Ισραήλ, το οποίο θεωρείται ως ανώτερη πνευματική ενέργεια που μπορεί να συνδράμει στον ερχομό του Μεσσία.
Ο Ραββίνος Kanievsky παρουσίασε ένα φυλλάδιο, γραμμένο από το ραβίνο Yitzchak Ben Tzvi από την πόλη της Μπνέι Μπρακ, που έχει σχέση με το τέλος των ημερών και πολλές άλλες συναφείς προφητείες. Ραβίνος Kanievsky, αφού διαβάστε το φυλλάδιο προσεκτικά, είπε στους γύρω του ότι η μπροσούρα έπρεπε να διανεμεθεί και ότι οι Εβραίοι που ζουν έξω από το Ισραήλ θα πρέπει να επιστρέψουν στη γη των προγόνων τους, διότι ο Μεσσίας θα φτάσει πολύ σύντομα. Μάλιστα σε κάποιον Εβραίο από την Αργεντινή που ζήτησε για την ευλογία του, ο Ραβίνος Kanievsky είπε ότι θα πρέπει να «συγκεντρώσετε την οικογένειά σας και ελάτε στο Ισραήλ. Διαφορετικά, δεν θα υπάρχει αρκετός χώρος για εσάς στα αεροπλάνα».
 Όταν ρωτήθηκε για το χρόνο άφιξης του Μεσσία, ο Ραβίνος Kanievsky απάντησε: «Στο τέλος του Σαββατιανού έτους». Αρκετοί άνθρωποι έχουν ρωτήσει το ραβίνο να το επαληθεύσει και δίνει την ίδια απάντηση κάθε φορά. Φέτος σύμφωνα με το Γρηγοριανό ημερολόγιο πέφτει Σάββατο 12, Σεπτεμβρίου, 2015.

Η αύξηση αντισημιτισμού έχει «βοηθήσει» την μετανάστευση στο Ισραήλ

Ο Ραβίνος Kanievsky επιβεβαιώνει τα όσα έχουμε τονίσει κατά καιρούς, ότι η αύξηση του αντισημιτισμού οφείλεται σε μυστικές οργανώσεις του ίδιου του κράτους του Ισραήλ που επιθυμεί να συγκεντρώσει τη διασπορά στη χώρα. Όχι τόσο των ΗΠΑ και της Γερμανίας, όσο από άλλες περιοχές, ειδικά της Γαλλίας. «Οι Εβραίοι της Γαλλίας έχουν αρχίσει να φτάνουν στο Ισραήλ “ως ευλογημένες αγέλες”. Η ώθηση είναι σίγουρα μια αντίδραση στην αύξηση της αντισημιτισμού και της Ισλαμικής βίας σε όλη την Ευρώπη», αναφέρει το Ισραηλινό δημοσίευμα.
Μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι πριν από έξι μήνες, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Νετανιάχου κάλεσε τους Γαλλοεβραίους:
«Ελάτε στην πατρίδα! Ο αντισημιτισμός αυξάνεται, η τρομοκρατία είναι σε άνοδο και οι ακτιβιστές της ISIS πραγματοποιούν δολοφονίες στο φως της ημέρας. Είμαστε προετοιμασμένοι να υποδεχτούμε τους Εβραίους της Γαλλίας με ανοιχτές αγκάλες», είπε. Έτσι 7.000 Γαλλοεβραίοι έγιναν “Aliyah” στο Ισραήλ. Το Εβραϊκό Πρακτορείο και το Υπουργείο Aliyah και Απορρόφησης Μεταναστών περιμένουν περισσότερα από 3.000 γαλλο- Εβραίους να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ αυτό το καλοκαίρι μόνο, πολλοί εκ των οποίων είναι οικογένειες με παιδιά που θέλουν να φτάσουν και να ενσωματωθούν πριν από την έναρξη του σχολικού έτους.
Παρόμοιες ιστορίες ερχομού του Μεσσία έχουν ξανακουστεί από κορυφαίους Ραβίνους, και το θέμα είναι εξαιρετικά δημοφιλές για τους Εβραίους.
yitzhak-kaduri-wikipediaΕκτός από τον ραβίνο Kaduri, ο οποίος λίγο πριν πεθάνει (1900 – 2006) έγραψε ένα σημείωμα το δίπλωσε και είπε να διαβαστεί μόνο μετά τον θάνατο του. Το γράμμα ανοίχτηκε τον Φεβρουάριο του 2007 κι έκπληκτοι όλοι διάβασαν ότι ανακήρυττε ως Μεσσία τον Ιησού Χριστό.
Ο Kaduri ήταν μύστης και γνώστης της Καμπάλα, της οποίας τις σκοτεινές πρακτικές μαγείας δεν εφάρμοζε ποτέ. Μάλιστα όταν η Μαντόνα προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί του ως για το θέμα αυτό, εκείνος της απαγόρευσε ακόμα και να ασχολείται με την Καμπάλα, ως μη Εβραία.
Η αναγνώριση του Χριστού ως Μεσσία έσκασε τότε σαν βόμβα, βόμβα που ο σοφός ραβίνος άφησε να εκραγεί μετά θάνατο του.
 nea.allnewz.gr