Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΟΙ ΕΠΑ ΦΙΑΛΕΣ (ΙΕ'5 - ΙΣΤ'21)

Εδώ ο Ιωάννης περιγράφει το άδειασμα του περιεχομένου εφτά φιαλών, οι οποίες είχαν γεμίσει με τον θυμό του Θεούαπό εφτά αγγέλους, .
2η φιάλη «Η ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»
ΙΣΤ'3 με την τρίτη φιάλη που χύθηκε στην θάλασσα πέθαναν όλα τα ζώα μέσα σε αυτήν και έγινε κόκκινη σαν το αίμα ενός νεκρού.
Ξεκάθαρη η μόλυνση - καταστροφή των θαλασσίων ζωντανών οργανισμών από την «Τρίτη φιάλη». Χάρη στην αλόγιστη αποθήκευση πυρηνικών αποβλήτων κι άλλων χημικών ριπών στις θάλασσες. Μόνο αν αναλογισθεί κανείς τις πυρηνικές δοκιμές που έγιναν κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου στον Ειρηνικό, θα καταλάβει πολύ καλά τι υπονοεί η παραπάνω φιάλη.
Απλώς εμείς οι άνθρωποι πετάμε τα απόβλητα στην θάλασσα επειδή βουλιάζουν και δεν φαίνονται, λες και αν σκεπάζαμε τα σκουπίδια μέσα στο σπίτι μας με ένα χαλί για να μην φαίνονται, αυτά δεν θα βρωμούσαν και δεν θα μάζευαν μικρόβια. Η ανθρώπινη υποκρισία-εύκολο κέρδος-αδιαφορία για τους άλλους σε όλο της το μεγαλείο. Σημαντικό ρόλο παίζει κι η ακατάπαυστη αλιεία για την σίτιση του πληθυσμού του πλανήτη μας. Ο Ζακ Κουστώ είχε πει ότι μέχρι στο 2020-2030 η Mεσόγειος θα είναι μια νεκρή θάλασσα. Αυτό το ξέρουν καλύτερα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κι οι ψαράδες μας. Περιοχές που πριν μια δεκαετία είχαν πολύ ψάρι σήμερα δεν έχουν τίποτα. Ούτε αχινιούς.

3η φιάλη «ΑΙΜΑ ΤΑ ΠΟΣΙΜΑ ΝΕΡΑ»



ΙΣΤ'4 όταν άδειασε ο τρίτος άγγελος την φιάλη του εις τους ποταμούς και στις πηγές έγιναν όλα σαν το αίμα. ΙΣΤ'5 και ακούστηκε ο άγγελος να λέει ότι δίκαιος είναι αυτός που πάντα ήταν και που είναι και ότι δικαίως πίνουν αυτοί (οι άνθρωποι) αίμα, εφόσον έχυσαν πρώτοι αυτοί το αίμα των αγίων και των προφητών. Τώρα αυτό το αίμα τους δίνεται πίσω.

Ομοίως με την παραπάνω καταστροφή των θαλασσών θα υπάρχει και καταστροφή των ποταμών - λιμνών. Ήδη ο Δούναβης έχει τα κακά και μαύρα χάλια του. Ένας ποταμός που διασχίζει σχεδόν όλη την Ευρώπη και δίνει ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους, είναι καταδικασμένος σε θάνατο. Η Ρουμανία, στην οποία καταλήγει ο Δούναβης, άδικα χάνει τον καιρό της με παράπονα για την κατάσταση του ποταμιού. Όλα τα προηγούμενα κράτη, από τους οποίους διέρχεται ο ποταμός, ρίχνουν μέσα του όλα τα απόβλητά τους. Όταν πρόκειται περί οικονομικής εκμετάλλευσης ενός μέρους, όλα τα άλλα υπόλοιπα έρχονται, στην καλύτερη περίπτωση, σε «δεύτερη μοίρα», αν όχι στην τελευταία.
10 ΜΑΙΟΥ 2015 KERALA INDIA

apologitis.com/gr
https://taxidixoristaftotita.blogspot.com