Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ!!!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΠΑΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.!!!!






Όπως βλέπεις έλαβα μόλις πριν λίγο ένα μήνυμα από το Κύριο Τσιπηδι Ύπατο της Ελληνικής Μασονικής στοάς !
Από μικρός μου άρεσαν οι αριθμοι , μου άρεσε ότι έχει σχέση με το χάος , ότι έχει σχέση με την συγχρονικοτητα και πάντα με μάγευε το αδύνατον !
Αν ρίξεις μια ματιά στο ίντερνετ η στα μμε θα πάρεις μια γεύση της απόλυτης καταστροφής , μια γεύση του αρνιού που είναι προς σφαγή …έτσι ώστε να συνηθίσεις …να είσαι προς γονάτισμα!

Από την αρχή έχω ρίξει τα απίστευτα μπινελίκια στην κυβέρνηση όπως σε όλες τις κυβερνήσεις που έχουν περάσει! Μιας και γνωρίζω οτι όλα είναι στημένα απόλυτα !
Η ερώτηση τώρα είναι ..ε και; Ε και ….και αν αύριο κλείσουν οι τράπεζες …ε και ; Και αν αύριο σηκωθούν τα μογγολια …ε και ;
Δεν το γνωρίζουμε ότι θα γινει ; Αύριο, μεθαύριο σε έξη μήνες;
Και τι έγινε… ;

Αν ξεχάσουμε τους προδότες όταν τελειώσει και αυτή η μάχη τότε ναι θα φωνάξω … τότε θα λυσσαξω …τώρα γιατί να ιδρώσω;
Γιατί θα γίνει κάτι που δεν γνωρίζω ; Κάτι που δεν έχω ενημερώσει τόσο καιρό; Κάτι που δεν έχω προετοιμάσει όσους με παρακολουθούν; Μήπως δεν έφτιαξα ομάδες σε όλη την Ελλάδα ; ..ε και;

Άκουσε με ρε Έλληνα … έτσι και αλλιώς τα @ρχδια μας θα παρουν ..με τον ένα η τον άλλο τρόπο!
Μην μασήσεις ότι και να γίνει ..αν και προσωπικά κόντρα σε όλες τις προβλέψεις …σου λέω δεν θα γίνει τίποτα…Αν έπαιζα σε αυτό το τραπέζι πόκερ με την Ευρώπη θα έλεγα αυτή την στιγμή all in ακόμα και αν οι πίσω από τον αντιπαλο παίκτη μου έδειχναν οτι ο παίκτης έχει καρέ!!
Όχι γιατί οι δικοί μας είναι τίποτα πατριώτες η έχουν κάνει κάνα παιχνίδι κόλπο γκρόσο αλλά απλά γιατί ο στόχος δεν είναι ούτε το χρήμα ουτε η δόση ούτε τίποτα από τις μαλακίες που σου έχουν πουλήσει οι εξουσιαστες σου !
Το παιχνίδι είναι να σε φέρουν στην κατάσταση ανάγκης ώστε να σκάσεις και να βγεις να τα γ@μησεις όλα …ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ!



ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ..!

Γραφτούς πατόκορφα σε όλα τα επίπεδα….μην τους πληρώνεις …μην τους υπακους ..και αν αύριο μεθαύριο κάνουν καμία μαγκιά …τότε πέρνα σε γενική απεργία και πάγωσε τον τόπο όλο!
Άκουσε με…αν ειχες λίγο μυαλό και έχεις κάνει μια μικρή γκαβατζα σε είδη πρωτης ανάγκης …τότε φίλε μου δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα..αν έχεις ακόμα δημιουργήσει και ομάδα και πυρήνα προστασίας…1000 φορές καλύτερα!

Ο άνθρωπος αντέχει χωρίς φαγητό μέχρι και 60 μέρες ..το σύστημα εχθρός σου δεν αντέχει πάνω από 10 μέρες χωρίς εσυ να του προσφέρεις την ενέργεια σου !
ΞΥΠΝΑ… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ..ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ …ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΟΧΛΟΣ ..ΣΑΝ ΜΑΖΑ!
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ !
ΑΥΤΑ… ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ… ΜΕ ΟΤΙ ΘΙΑΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!