Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ" ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

Αποτέλεσμα εικόνας για new world order
Σίγουρα ο κόσμος περπατά άσκοπα, μην ξέροντας πού να κοιτάξει, όντας θύμα της ίδιας της εξέγερσης του, θύμα της ίδιας της αμαρτίας του, τυφλωμένος από την άγνοια και την αυξανόμενη χειραγώγησή του. Σιγά-σιγά θα παίρνουν μέτρα για την εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και τον Αντίχριστο. Μπροστά σε αυτή τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τα ηθικά θεμέλια που στήριζαν την κοινωνία διαστρέφονται, ενώ παράλληλα ονομάζεται «ελευθερία» αυτό που είναι αμαρτία και παράβαση. Το σύστημα των αξιών που συνοδεύει αυτή τη νέα εποχή είναι ένα σαφές σημάδι για την εμφάνιση αυτού του «διεστραμμένου Μεσσία» και τα αποτρόπαια εγκλήματα, όπως η άμβλωση που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και που είναι δημοκρατικά αποδεκτά από την κοινωνία είναι σίγουρα μια θυσία αθώου αίματος για τον αντίπαλο και τον εχθρό όλης της ανθρωπότητας.
Κατά την Μεγάλη Αποστασία , λέγεται στην Αποκάλυψη, ότι ένας πάπας που θα είναι ο ψευδοπροφήτης θα υποστηρίξει τον Αντίχριστο, ο οποίος θα κάνει ψεύτικα θαύματα και θα εξαπατήσει τις μάζες και θα τις οδηγήσει στο ΛΑΘΟΣ.

Δεν γνωρίζουμε την ημέρα ούτε την ώρα που έχουν καθοριστεί από τον Θεό για να συμβούν αυτά τα γεγονότα, αλλά γνωρίζουμε ότι τα σημάδια δείχνουν ότι επίκεινται αυτά τα γεγονότα και ότι είμαστε στις πύλες ενός δραματικού βήματος για την ανθρωπότητα, πριν να ανατείλει ο ήλιος της βασιλείας και της δικαιοσύνης του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.

Τα όπλα της αντίστασης σε αυτούς τους καιρούς δεν θα είναι άλλα από την πίστη, την προσευχή και την ταπείνωση της καρδιάς. Οι πύλες της κόλασης δεν θα επικρατήσουν, αυτή ήταν η υπόσχεση του Κυρίου μας, για αυτόν που στηρίζεται στην πίστη, και θα φωτίζεται με τις γνώσεις που απαιτούνται για να παραμείνει πιστός στην αλήθεια του Χριστού.
Γενηθήτω Το Θέλημά Του.

Γνωρίζουμε από την Αγία Γραφή ότι ο Αντίχριστος θα έρθει σε ένα πλαίσιο ολοκληρωτικής Παγκοσμιοποίησης και Παγκόσμιας Κυβέρνησης, καθώς θα έχει εξουσία πάνω «σε κάθε φυλή και γλώσσα και λαό και έθνος» και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις «ελεύθερους, δούλους, πλούσιους και
φτωχούς».Γνωρίζουμε επίσης ότι θα έρθει η ώρα της Μεγάλης Αποστασίας, μια Αποστασία, που ποτέ δεν υπήρξε μεγαλύτερη, μια μεγάλη Αποστασία που θα καλύπτει μεγάλο μέρος των χριστιανών.
Γι αυτό το γεγονός μιλάν τόσο οι Άγιοι, όπως και το κεφάλαιο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη. Γνωρίζουμε ότι ο Αντίχριστος θα έρθει ως ένας ψεύτικος Σωτήρας στην εποχή της Μεγάλης Θλίψης, δηλαδή, σε μια εποχή μεγάλων παγκόσμιων κρίσεων, μια εποχή όπου οι άνθρωποι θα είναι τόσο απελπισμένοι και τόσο μακριά από την Αλήθεια ώστε θα δεχθούν αυτόν τον ψευδομεσσία ως Σωτήρα στα προβλήματά τους και στο παγκόσμιο χάος που εμείς οι ίδιοι έλκουμε με τις αμαρτίες και τις παραβάσεις μας.
Η δράση του Αντίχριστου στον κόσμο, είναι ήδη παρούσα και είναι περισσότερο από πιθανό ότι ο ίδιος είναι ήδη σήμερα ανάμεσά μας, περιμένοντας τις κατάλληλες συνθήκες για να βγει ως φυσικό πρόσωπο δημόσια στο φως .
Η ελεύθερη βούληση και η ελευθερία της ανθρώπινης επιλογής είναι ένα δώρο από τον Θεό, που ούτε ο Σατανάς μπορεί να αγνοήσει. Επειδή ο Θεός είναι ένας Θεός των ελεύθερων ανθρώπων, και όχι των δούλων και επιθυμεί οι άνθρωποι να τον αγαπούν και να τον λατρεύουν ελεύθερα, γι αυτό και ο Σατανάς χρησιμοποιεί την εξαπάτηση και τις πράξεις χειραγώγησης για να ελκύσει προς το μέρος του τους αδύναμους και τους ασταθείς ,και επομένως να τους καταστήσει χρήσιμα εργαλεία της θέλησής του.
Ξέρουμε ότι στο παρελθόν οι μεγάλες πρόοδοι στην παγκοσμιοποίηση ήταν το προϊόν των δραματικών γεγονότων στον κόσμο, που προετοίμασε το κοινό να αποδεχθεί την αφαίρεση των ελευθεριών τους και της Eθνικής κυριαρχίας . Έτσι από την δημιουργία της Κοινωνίας των Εθνών αναδύθηκε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Η δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών ή της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας έφεραν το κραχ του 29 και το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η δημιουργία του ΝΑΤΟ ήταν μια απάντηση στον Ψυχρό Πόλεμο.
Αυτά τα δραματικά γεγονότα για όλο το ανθρώπινο γένος δεν ήταν αυθόρμητα ή τυχαία. Είχαν στόχο να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη για να αποδεχθεί την Παγκόσμια Κυβέρνηση ως ένα χρήσιμο μέσο για να δώσει τέλος στους καταστροφικούς πολέμους ή τις παγκόσμιες οικονομικές κρίσεις , γεγονότα για τα οποία οι Μασόνοι κατηγορούν τον «σκοταδισμό» της θρησκείας ή του πατριωτισμού.

Αυτή η διαδικασία Παγκοσμιοποίησης που έχει ως στόχο την «Παγκόσμια Αδελφότητα», όπως την αποκαλούν οι Μασόνοι, ή την «Εποχή του Υδροχόου», όπως την αποκαλούν οι αποκρυφιστές εφαρμόζεται σήμερα αδυσώπητα, χρησιμοποιώντας τις αυξανόμενες ανθρώπινες κρίσεις ως άλλοθι για την καθιέρωση του σχεδίου τους για Παγκόσμια κυβέρνηση. Έτσι οι αυξανόμενες δραστηριότητες πολέμου, η περιβαλλοντική κρίση ευθύνονται για την κλιματική αλλαγή και τις καταστροφικές συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και χρησιμοποιούνται για να εκβιάζονται τα έθνη ώστε να πεισθούν και να δεχθούν την «λύσεις» που υποστηρίζονται από τους διεθνείς οργανισμούς που έχουν δημιουργηθεί και υποκινούνται από τους παγκόσμιους συνωμότες, προκειμένου να υπονομεύσουν και να διαβρώσουν την αυτοδιάθεση και την κυριαρχία των εθνών επιβάλλοντας τα σχέδιά τους και την ιδεολογία τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως και οι πρώτοι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πορεία προς την Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι περισσότερο από πιθανό να προκληθεί ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος για να 

 ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. 

Ο ίδιος ο αρχιδιδάσκαλος Μασόνος Άλμπερτ Πάικ αναγνωρίζει ότι αυτό το Σχέδιο δημιουργήθηκε «για να εγκαθιδρυθεί η αληθινή διδασκαλία του Εωσφόρου στον κόσμο». Ο Πάικ μιλούσε ήδη από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα για αυτόν τον πόλεμο, επιχειρηματολογώντας ότι θα προκληθεί «εξαιτίας των διαφορών μεταξύ των σιωνιστών και του ισλαμικού κόσμου και θα μεταδοθεί σε όλα τα διηρημένα έθνη εξαιτίας αυτού του ζητήματος. Βλέποντας τη σημερινή κατάσταση στη Μέση Ανατολή μπορούμε να μαντέψουμε ότι η εκπλήρωση αυτού του σχεδίου δεν είναι πολύ μακριά.
Mε τον ίδιο τρόπο που ο Εθνικισμός θεωρήθηκε υπεύθυνος των πρώτων παγκοσμίων πολέμων, αυτός ο τελευταίος πόλεμος θα έχει ως στόχο να δυσφημίσει τον ρόλο των παραδοσιακών θρησκειών κατηγορώντας τες για μισαλλοδοξία και αιτία των πολέμων της πίστης , προκειμένου να προωθηθεί η λύση μιας ενιαίας παγκόσμιας ψεύτικης θρησκείας και θα υποστηρίξει τη δημιουργία μιας ενιαίας διεθνούς πολιτικής εξουσίας.

 πηγή
οπτικοακουστικό υλικό www.youtube.com/watch?v=x3WJ5opd9tU