Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

JERUSALEM POST: ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!!

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου (τουλάχιστον οι 99 τοις εκατό) συγχαίρουν τους Έλληνες για το ξημέρωμα της νέας εποχής της αξιοπρέπειάς τους, η Jerusalem Post προειδοποιεί ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι άσχημα νέα για το Ισραήλ.

Μετά την ανάγνωση του άρθρου, θα μπορούσα να δω γιατί ανησυχείτε:
Στελέχη του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα» και του εσωτερικού του κύκλου έχουν επανειλημμένα επιτεθεί στο Ισραήλ και τους «Σιωνιστές», ισχυριζόμενοι ότι δεν είναι αντισημίτες, απλά είναι "αντι-σιωνιστές". Ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ως δικηγόρος των υποτιθέμενων Άραβων τρομοκρατών που έχουν συλληφθεί στην Ελλάδα.
Πέρυσι, ο Τσίπρας δήλωσε ότι '' ο κόσμος θα πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το Ισραήλ να σταματήσει την εγκληματική επίθεση του και την κτηνωδία του εναντίον των Παλαιστινίων. ''
"Βλέπουμε το Ισραήλ να σκοτώνει τα παιδιά στην Παλαιστίνη και αυτό είναι απαράδεκτο". Θα πρέπει να ενώσουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας για να ζήσουμε με ειρήνη, εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας προς τον παλαιστινιακό λαό», είπε κατά τη διάρκεια μιας πορείας στην Αθήνα εναντίον των προστατευτικών επιθέσεων εναντίον της Χαμάς στη Γάζα τον περασμένο το καλοκαίρι.
"Όταν οι πολίτες και παιδιά σκοτώνονται στις παραλίες που περικλύει η ίδια θάλασσα και συνορεύει με την ευρωπαϊκή ήπειρο, δεν μπορούμε να παραμείνουμε παθητικοί, γιατί αν συμβεί αυτό, από την άλλη πλευρά της Μεσογείου σήμερα, αυτό μπορεί να συμβεί στη δική μας πλευρά αύριο», είπε ο Τσίπρας.
Φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν είναι υποκριτής. Το Ισραήλ έχει δίκιο να ανησυχεί. Οι Ειλικρινής ηγέτες δεν μπορούν να είναι φίλοι τους...
Σημείωση:
Το άρθρο, μου το έστειλε ενας φίλος για να με ενημερώσει για το τι γράφουν οι εφημερίδες των "συμμάχων" μας.... για εμάς και την σχέση μας μ' αυτούς! Προσωπικά πιστεύω οτι η είδηση που κρύβεται πίσω απο την είδηση είναι πολύ πιο επικίνδυνη απο την ίδια την είδηση. Και μ' αυτά που ίδιοι γράφουν για την νέα κυβέρνηση....Δεν γνωρίζω αν ο Ξαλέξης είναι αυτός που ο ίδιος παριστάνει να είναι...και αν έχει κάνει αυτές τις δηλώσεις;;;
Γνωρίζοντας απο ποιο τζάκι προέρχεται ο Ξαλέξης, αυτα που γράφτηκαν γι αυτόν απο τους ίδιους, δηλώνει την μεγάλη προσοχή των κινήσεων για να απελευθερωθεί η χώρα μας!
Ολοι μας ενωμένοι απο εδώ και στο εξής, χωρίς κόμματα και χωρίς παραμύθια της Χαλιμά! Αν ο Ξαλέξης είναι ο αγαπητικός τους αλλά μας τον προβάλουν για εχθρό τους...γιατί αυτή είναι η μοναδική νοοτροπία μες το πρόγραμμα της ΣΙΩΝ...πρέπει να είμαστε αφυπνησμένοι και έτοιμοι να πάρουμε και τα όπλα ΑΝ χρειαστεί!
ΚΟΡΑΞ