Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΣ!!!!!!ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!!!ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ !!!! «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»!!!

Για νέα πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΓΓ του ΟΗΕ για το Σκοπιανό Μάθιου Νίμιτς που θα κατατεθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου κάνουν λόγο Σκοπιανά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Sloboden Pecat, η ονομασία που θα προτείνει ο κύριος Νίμιτς θα είναι αυτή η «Δημομκρατία της Άνω Μακεδονίας».
Στην πρόταση, κατά το ίδιο δημοσίευμα, θα γίνεται λόγος για «Μακεδονική» γλώσσα και για «κατοίκους της Άνω Μακεδονίας».

 Η «λύση» αυτή που πρόκειται να προτείνει ο Αμερικανός διαμεσολαβητής είναι ουσιαστικά «λύση» Βόρειας και Νότιας Κορέας ανοίγοντας έτσι ουσιαστικά το δρόμο για τον «Μακεδονικό» αλυτρωτισμό δυναμιτίζοντας περισσότερο την όλη κατάσταση.
Αυτό γιατί σύντομα οι Σλαβοσκοπιανοί θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις εκείνες απέναντι στο αδύναμο και ηττοπαθές Ελληνικό κράτος για την «ένωση» των δύο «Μακεδονιών» ουσιαστικά δηλαδή για την ένωση της «Κάτω Μακεδονίας» με την «Άνω» σε βάρος βέβαια της Ελλάδας.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. 
Αντί για Μακεδονία η Ελλάδα ξαφνικά θα βρεθεί με «Κάτω Μακεδονία»(!) κάτι που ισοδυναμεί ουσιαστικά με αφαίρεση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το όνομα θα προταθεί για Διεθνή χρήση αλλά δεν θα προβλέπεται αλλαγή στο Σύνταγμα των Σκοπίων.

Πηγήhelnewsgr.blogspot.gr