Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ALERT!!! ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ !!!"DOOMSDAY CLOCK"(video)




Το ρολόι Doomsday είναι ένα σύμβολο που αντιπροσωπεύει την πιθανότητα μιας ανθρωπογενούς παγκόσμιας καταστροφής .

Το 2018 κινήθηκαν οι δείκτες  μισό λεπτό προς τα εμπρός.  ( Δελτίο Ρολογιών για το Doomsday 2018)
Αυτό  φανερώνει πόσο κοντά είμαστε για να καταστρέψουμε τον πολιτισμό μας  με επικίνδυνες τεχνολογίες της δικής μας κατασκευής. 
Chart showing adjustments to Doomsday Clock since 1947

Πρώτον και πρωτίστως μεταξύ αυτών είναι τα πυρηνικά όπλα,  αλλά  και  τεχνολογίες που αλλάζουν το κλίμα, οι αναδυόμενες βιοτεχνολογίες και η cybertechnology που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αμετάκλητες βλάβες, είτε  από  πρόθεση  ή με λάθος υπολογισμό  στον τρόπο ζωής μας και στον πλανήτη.
Το ρολόι αντιπροσωπεύει την υποθετική παγκόσμια καταστροφή ως «μεσάνυχτα»
"Τα μεσάνυχτα" έχουν μια βαθύτερη σημασία σε αυτό εκτός από τη συνεχή απειλή του πολέμου. 

Συντηρείται από το 1947 από τα μέλη του Δελτίου  Aτομικών Επιστημόνων » Διοικητικό Συμβούλιο Επιστήμης και Ασφάλειας, [1] το ρολόι  μας απεικονίζει την παγκόσμια απειλή   πυρηνικού πολέμου . Από το 2007 αντικατοπτρίζει επίσης την αλλαγή του κλίματος [2] και τις νέες εξελίξεις στην ανθρώπινη ζωή  και την τεχνολογία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αμετάκλητη καταστροφή στην  ανθρωπότητα. [3]
Το ρολόι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1947 μετά τις ατομικές βομβιστικές επιθέσεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι Αύγουστος 1945.  

Οι επιστήμονες στο Δελτίο των Ατομικών Επιστημόνων αποφασίζουν ποια είναι η παγκόσμια καταστροφή για κάθε συγκεκριμένο έτος. Λαμβάνουν υπόψην τους την ενέργεια, τα όπλα, τη διπλωματία και κλιματική αλλαγή ». [13] Μέλη του δικαστικού συμβουλίου Midnight, συζητώντας πόσο κοντά πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα είναι στο τέλος του πολιτισμού. Το 1947, κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, το Ρολόι ξεκίνησε σε επτά λεπτά έως τα μεσάνυχτα. Η ρύθμιση στο  Ρολόι αποφασίζεται χωρίς καθορισμένη ώρα έναρξης. Το ρολόι δεν έχει ρυθμιστεί και επαναφέρεται σε πραγματικό χρόνο καθώς συμβαίνουν τα συμβάντα. αντί να ανταποκρίνεται σε κάθε κρίση όπως συμβαίνει, το Συμβούλιο Επιστήμης και Ασφάλειας συνεδριάζει δύο φορές ετησίως για να συζητά τα γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μήπως το Μπιγκ Μπέν (BIG BEN) στο Λονδίνο μεταφορικά απεικονίζει το DOOMSDAY CLOCK??? taxidixoristaftotita.blogspot.gr 

wikipedia.org  
youtube.com  youtube.com 
taxidixoristaftotita.blogspot.gr