Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

«ΙΝΑ ΠΑΝΤΕΣ ΕΝ ΩΣΙΝ» ΦΟΒΕΡΗ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΕΡΟΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΕΣΧΑΤΑ ΕΣΧΑΤΩΝ ΧΡΟΝΙΑ!!!

 
Γέροντας με το πάτριο  του απεκάλυψε ο Κύριος για το Ναό του Σολομώντα και τον αντίχριστο.

Μετά από 2 χρόνια προσευχής βρέθηκε στο μέλλον μέσα στο Ναό του Σολομώντα και είδε:


πολλά εκατομμύρια άνθρωποι να σφραγίζονται για να μην πεθάνουν.
Την εποχή που θα κτιστεί ο Ναός του Σολομώντα δεν θα γίνεται λειτουργία στις εκκλησίες θα λείψει το Σώμα και το Αίμα του Χριστού.

Μέσα στο Ναό  συνάντησε ιερείς νέου και παλαιού ημερολογίου, μοναχούς και  μοναχές που  προσκύνησαν τον αντίχριστο.

Ο Ναός έμοιαζε με κάστρο από πέτρες, εκείνο που τον τάραξε ήταν ότι σε μία ώρα ξημέρωνε και νύχτωνε, ο ήλιος από την ανατολή πήγαινε στη Δύση και έκανε πολύ ζέστη. 

Υπάρχει προφητεία ότι κατά τα χρόνια του αντίχριστου ο χρόνος θα κολοβωθεί,  ο χρόνος θα γίνει μήνας, ο μήνας θα γίνει βδομάδα, η βδομάδα θα γίνει μέρα ή ημέρα θα γίνει ώρα.
Τα 7 χρόνια θα είναι σαν 7 μήνες.

Είδε τον Ηλία και τον Ενώχ με σάκκους και κουκούλες.

O Αντίχριστος είναι νέος και υπερβολικά όμορφος και συμπαθητικός με βασιλικό στέμμα και πορφυρή στολή, καστανόξανθα μαλλιά, γαλανά μάτια και λίγο γένη.
Ελκυστικός στην εμφάνιση αλλά και στην ομιλία του θα ελκύσει ιδιαίτερα με τη μαγεία τον κόσμο αλλά ποιο πολύ τις γυναίκες.

Όποια γυναίκα τον αντικρίσει  θα τον ερωτευθεί παράφορα και θα πλανηθεί θέλοντας να πάρει τη σφραγίδα του.
Θα είναι έκφυλος  στο σεξ θα έρχεται σε επαφή με άντρες και γυναίκες εδώ μας αποκαλύπτει ο Θεός μέσω του γέροντα ότι θα είναι ερμαφρόδυτος δηλ θα φέρει γεννητικά όργανα άρρενος και θήλεος. 

Στο εσωτερικό στη τράπεζα που έκαιγαν μαύρα κεριά από πίσσα γίνονταν ανθρωποθυσίες από ιερείς λευίτες με στολή λευκή και καφέ.


Ο στρατός του Αντίχριστου τα FEMA με ανάποδα κόκκινα τρίγωνα στα μπράτσα και στη καρδιά τρίγωνο με 3 6άρια και μια πεντάλφα και όπλα που βίαια τρόμαζαν τον κόσμο για να προσκυνήσουν τον αντίχριστο. 


Θα χυθεί πολύ αίμα ανθρώπων που δεν θα προσκυνήσουν τον Αντίχριστο και θα γίνουν μάρτυρες από όλες τις ηλικίες μικρά παιδιά , νέοι και ηλικιωμένοι έκοβαν κεφάλια.

Στο τέλος έγινε ένας μεγάλος σεισμός που γκρέμισε το Ναό του Σολομώντα και έπεσε στη γη ένας μεγάλος αστέρας και έγινε η Δευτέρα Παρουσία.
O γέροντας μετά από αυτή την αποκάλυψη Θεού ταράχτηκε τόσο πολύ με αυτά που έζησε "γιατί  τα βίωσε  βρέθηκε μέσα στο ναό" δεν μπορούσε να κοιμηθεί για δύο βδομάδες. 

Σημείωση:Στο βίντεο που ακολουθεί ο γέροντας με το πάτριο μιλάει στο πάτερ Κλεομένη. Η σελίδα γράφει ακριβώς τα λόγια του γέροντα.






Απόδοση κειμένου: taxidixoristaftotita.blogspot.com
 youtube.com 
 taxidixoristaftotita.blogspot.gr