Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΨΑΛΛΕΙ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ ΚΑΙ ΕΥΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ !!!! ΘΕΛΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ???

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ~ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ
Το Πατριαρχείο πάντα ήταν με την πλευρά του κατακτητή-είχαν πολλά προνόμια,γι αυτό και δεν θέλανε την Επανάσταση του '21.

Ο συντηρούμενος απ'τους ραγιάδες Τούρκος Πατριάρχης Βαρθολομαίος στην Τουρκία προσκυνά τον Μωάμεθ τον Πορθητή και στην Ελλάδα προσκυνά τον σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο Μωάμεθ έχρισε τον Πατριάρχη ως αρχηγό του γένους και ταυτόχρονα ως φερέφωνο των Οθωμανών το 1453. Γι αυτό τον υμνούσαν όλοι οι Πατριάρχες και φυσικά ο Βαρθολομαίος συνεχίζει την παράδοση, με το να ψάλλει και για τις ψυχές των σουλτάνων.

Ο Κεμάλ, συνεχιστής μοντέρνος των Τούρκων- και ο Βαρθολομαίος το ίδιο κάνει, βοηθά την Τουρκία στον ..μοντερνισμό. Από την ίδια παρέα λοιπόν και οι δύο, και ο Βαρθολομαίος το επιδεικνύει κι άλλο, μιας και το πορτραίτο του Κεμάλ κοσμεί το γραφείο του Πατριάρχη.
Στα τρία βίντεο που ακολουθούν :
1 Ο Πατριάρχης εορτάζει μαζί με άλλους ομοεθνείς του την εθνική επέτειο της Τουρκίας.2 Ο Πατριάρχης ψάλλει επιμνημόσυνη δέηση για τον Μωάμεθ τον Πορθητή 
   και εύχεται να αναπαυθεί η ψυχή του.


3 Ο Πατριάρχης στην επίσκεψή του στην οικία του Κεμάλ κάνει ευχές
για την ανάπαυση της ψυχής του.

                                                                                                                                           
greeknewsondemand.com